Що чекає Стрільців у серпні / depositphotos.com

Астрологи вважають, що саме останній місяць літа стане для Стрільців точкою опори, за допомогою якої вони зможуть перевернути Землю. Продумуйте план дій до дрібниць, це зменшить кількість помилок в майбутньому. Раніше ми говорили про те, що Стрілець входить в рейтинг знаків Зодіаку, які ніколи не одружуються.

Гороскоп кар'єри в серпні 2021

Стрільці отримають можливості для розвитку / фото REUTERS

З 1 по 13 серпня ваші інтереси будуть пов'язані з інтересами колег. Багато ваших "соратників" по службі відкриються з кращого боку і допоможуть досягти нових успіхів в роботі. 

Друга декада обіцяє представникам вогняного знака необхідність обережно ставитися до грошей - вплив Нептуна не можна назвати сприятливим. До 21 серпня краще не брати грошей в борг і на зберігання, нічим хорошим це для вас не закінчиться.

Відео дня

З 16 по 25 серпня чекайте безліч робочих поїздок, відряджень і ділових зустрічей. Вникайте в те, що вам розповідають - це шанс отримати для себе користь. Спочатку вам буде здаватися, що всі праці марні і не цікаві, але вже восени Стрільці зберуть плоди від своєї діяльності.

Фінансовий сектор для вогняних Стрільців проходить під знаком "+" - гроші будуть і багато.

Гороскоп кохання в серпні 2021

Любовний гороскоп 2021 / ua.depositphotos.com

Астрологи обіцяють, що саме в серпні Стрільці зустрінуть незвичайних і самодостатніх людей. Їх життєва позиція безпосередньо вплине на ваші погляди і змусить подивитися на життя інакше. Випадкова зустріч цілком може перерости в тривалий роман, але тримайте себе в руках. 

Читайте такожГороскоп для Скорпіона в серпні-астропрогноз в коханні, здоров'х та кар'єріЗ 23 серпня Стрільці, у яких вже є відносини, зможуть привнести новизну в союз з партнером. У вас вийде подивитися на людину по-іншому, оголюючи в ній приємні риси, яких раніше ви не помічали.

Сімейні Стрільці будуть відрізнятися небаченою вимогливістю до дітей і родичів. Зупинитися в цих проявах допоможуть бабусі і дідусі. Пам'ятайте про те, що ідеальних людей не існує і намагайтеся бачити в домочадцях тільки краще.

Гороскоп здоров'я в серпні 2021

Будьте обережні і бережіть здоров'я / фото: ua.depositphotos.com

На початку місяця на Стрільців буде впливати Уран і Сатурн, тому ніяких змін в плані здоров'я не передбачається. Якщо ви відчували себе добре в липні, то в серпні все так і залишиться. Астрологи рекомендують більше спати, щоб відновлювати сили.

З 13 по 23 серпня представники знака можуть стати здобиччю для вірусів. Дотримуйтесь правил гігієни, намагайтеся не перебувати в натовпі і не робіть тривалих поїздок. Додатково зірки радять пропити курс вітаміну С.

В третій декаді місяця на вас буде впливати Венера, тому смакові переваги також можуть змінитися. Раніше улюблені страви здадуться несмачними і навпаки. Намагайтеся міняти раціон поступово, щоб не спровокувати бунт з боку шлунково-кишкового тракту.

Вас також може зацікавити: