Гороскоп для Тельця на грудень 2021 / depositphotos.com

Зірки кажуть, що в прийдешньому місяці Тельці відчують різкий приплив сил і посилення інтуїції. Для того, щоб отримати від Всесвіту необхідні знання, потрібно більше практики і менше теорії. У вас з'явиться шанс створити міцний грунт під ногами, але для цього доведеться багато працювати.

Гороскоп кар'єри на грудень 2021

Зміни у професійній сфері для Тельців / depositphotos.com

Максимальну вигоду в першому місяці зими отримають ті представники знака, які працюють у сфері взаємодії з людьми. З 1 по 9 грудня збільшиться кількість інтелектуальної праці, професійного зростання і навчання. Завдяки вашій цілеспрямованості зможете знайти спільну мову з великою кількістю людей.

З 12 по 17 число інтуїтивні здібності будуть особливо яскраво виражені, вам стануть зрозумілі події навколо. Тельці зрозуміють, як насправді до них відносяться колеги, що думають оточуючі. У цьому є перевага - буде легше отримати вигоду з тих чи інших ситуацій.

Відео дня

Період з 20 грудня і до кінця місяця пройде під впливом Меркурія, що обіцяє велику кількість приємних сюрпризів. Вдалі фінансові угоди, корисні знайомства, правильні рішення - все це чекає вас в недалекому майбутньому.

Гороскоп кохання на грудень 2021

Любовний гороскоп для Тельців / depositphotos.com

Самотнім Тельцям астрологи радять взяти відпустку або поїхати у відрядження. Найбільш сприятливий період для цього - перша декада місяця. Велика ймовірність, що саме в таких умовах ви зустрінете свою любов.

Читайте такожОвен: гороскоп на грудень, астрологічний прогноз у сфері любові і кар'єриПредставники знака, у яких вже є партнер, теж повинні більше подорожувати або куди-небудь їздити, навіть якщо в гості. Зміна обстановки позитивно позначиться на загальному емоційному тлі взаємин.

Сімейні Тельці будуть приємно здивовані чуйністю і настроєм своєї другої половинки. Місяць протегує вам 20 і 21 грудня, а це означає, що позитивна енергетика допоможе уникнути конфліктів і посилити довірчі відносини в парі.

Гороскоп здоров'я на грудень 2021

Дбайте про своє тіло в цьому місяці / Фото : depositphotos.com

На початку місяця, з 1 по 9 грудня, ви можете відчувати негативний вплив Марса. Тому зірки радять уникати галасливих компаній і не брати участь у розважальних заходах. Велика кількість людей навколо може призвести до проблем зі здоров'ям.

Друга декада місяця обіцяє Тельцям неприємності з зубами або яснами. Найкраще в цей період відмовитися від солодкого, гострого, занадто холодної або гарячої їжі. Оптимальні дати для відвідування стоматолога - 15 і 16 грудня.

З 21 по 31 грудня ви будете перебувати в шикарному настрої, це хороший період, щоб зайнятися своїм тілом. Можете сходити в салон краси або записатися на масаж. Додатково варто налагодити і харчування - вживайте в їжу більше свіжих овочів і фруктів.

Читайте також: