Гороскоп на вересень 2021 для Тельця / фото ua.depositphotos.com

Астрологи стверджують, що в гороскоп на вересень 2021 для Тельців несе приємні вісті. І в любові, і в кар'єрі вам пощастить, якщо ви навчитеся дивитися на світ позитивно і раціонально використовувати свої сили. Раніше ми розповідали про те, як швидко закохати в себе чоловіків різних знаків Зодіаку.

Гороскоп кар'єри на вересень 2021

Тельці отримають повний "карт-бланш" / фото ua.depositphotos.com

Весь місяць буде вдалим для Тельців, крім 11 і 12 числа, а також наступного тижня до 17 вересня. З 1 по 10 число - особливо вдалий період. Тельці, які працюють з людьми, доб'ються поставлених цілей і зможуть завоювати прихильність колег. Однак, зірки не рекомендують у першій половині місяця брати участь в колективних тімбілдінгах, пов'язаних з фізичними навантаженнями - високий ризик отримати травму.

Читайте такожЗ першого погляду: знаки Зодіаку, які від кохання втрачають головуОстання декада місяця буде пов'язана з розширенням ділових контактів і зв'язків. 23 вересня Венера складе опозицію Урану, тому астрологи рекомендують прислухатися до своєї інтуїції.

Відео дня

Можна сказати, що вересень буде нейтральним у фінансовому плані. І доходи, і витрати знайдуть передбачуваний і стабільний характер.

Гороскоп кохання на вересень 2021

Представників знаку чекає нове кохання / фото ua.depositphotos.com

У вересні будьте готові до несподіваних поворотів долі, випадковим, але приємним зустрічам і корисним знайомствам.

  • 17 вересня є шанс подружитися з цікавою людиною. Будьте стримані, тоді зможете розвинути запаморочливий роман.
  • 23 вересня - кращий день для розкриття емоцій і легкого флірту.
  • 29 вересня підходить для виходу в світ або відвідування будь-яких заходів. Також в цей день Тельці зможуть вийти заміж або зробити пропозицію.

Для сімейних Тельців вересень стане місяцем налагодження взаємин. Зірки рекомендують більше відпочивати разом, шукати можливості урізноманітнити дозвілля. Постарайтеся приділяти час близьким і рідним.

Гороскоп здоров'я на вересень 2021

У вересні скаржитися на здоров'я не доведеться /фото: ua.depositphotos.com

З 1 по 12 вересня ваш імунітет буде особливо міцний, а стан здоров'я дозволить займатися будь-якими видами спорту. Єдині дні, коли робити цього не варто - 10 і 11 вересня. Ваша нервова система в ці дні буде вразлива, тому будь-який програш сприймете, як кінець світу.

Період обжерливості настане з 13 по 21 вересня. Астрологи вважають, що потрібно стежити за своїм харчуванням і намагатися не переїдати. До кінця місяця під удар потрапить шкіра рук і обличчя, тому активно користуйтеся доглядають засобами.

24 і 25 вересня - найкращий час для відвідування лікаря, особливо, дерматолога, якщо у вас причини до нього звертатися.

Вас також може зацікавити: