Гороскоп для Водолія на січень / pixabay.com

Мольфар Макс Гордєєв склав гороскоп для Водоліїв на січень. За його словами, на початку року прийнято завершувати справи, роздавати борги і готуватися до нових звершень. І гороскоп для Водоліїв на січень 2024 року радить представникам знака не суперечити традиціям і зайнятися саме цим.

Однак ця рекомендація зовсім не зобов'язує вас закриватися від нового і чіплятися за звичне - якщо у ваші двері постукали зміни, не бійтеся впустити їх у своє життя!

Макс Гордєєв в Instagram instagram.com/maxgord

Відео дня

Що чекає на Водолія в січні 2024 року

З самого початку місяця Водоліям треба бути готовим до високої соціальної активності. Вас чекають нові знайомства, багато спілкування, ви знайдете однодумців і, можливо, отримаєте можливість вступити в якусь організацію або стати постійним членом великої компанії "за інтересами". А також вас можуть залучити до участі у великому колективному проекті.

Незважаючи на високу активність і безліч людей навколо вас, іноді вам буде здаватися, що ви жахливо самотні і не знаходите розуміння в оточенні. Зірки радять не сприймати ці думки занадто серйозно - пам'ятайте, що це лише відлуння втоми. Постарайтеся в такі моменти бути поруч з близькими, коханими людьми, і настрій нормалізується.

На початку року ймовірно ваше зближення з родичами, контакти з якими раніше були не дуже частими. Цьому посприяють якісь події в родині, внаслідок яких ви почнете досить близько і довірливо спілкуватися з кимось із двоюрідних/троюрідних братів/сестер/дядьків/тіток/племінників.

А також вельми приємний сюрприз січень може принести Водоліям, які стурбовані квартирним питанням. Не виключено, що вам випаде несподіваний шанс вирішити житлові проблеми.

Любовний гороскоп

Одиноким Водоліям зірки радять звернути увагу на тих, з ким ви спілкуєтеся по роботі - на колег, партнерів, клієнтів. Хтось із цих людей симпатизує вам, і роман може виявитися не тільки приємним, але і корисним в плані подальшого просування по кар'єрних сходах.

Водоліям, які давно замислювалися про те, щоб узаконити стосунки з партнером, зірки радять більше не зволікати. Для укладення шлюбу січень несприятливий, а ось для того, щоб зізнатися коханій людині і почати планувати торжество, цілком підходить.

Сімейним представникам знака варто бути м'якше з другою половинкою. Не з'ясовуйте, хто з вас головніший, не влаштовуйте "битви за перевагу" з будь-якого приводу. Краще навчитеся слухати і підтримувати один одного, це зміцнить вашу зв'язок і буде вже точно корисніше, ніж "перетягування ковдри".

Гроші та кар'єра

У першій половині місяця удача буде супроводжувати Водоліїв у всіх починаннях, пов'язаних з професійною діяльністю. А якщо виникнуть труднощі, зверніться за допомогою до рідних і близьких. У Вашому оточенні є людина, яка зможе посприяти вам в цьому питанні, хоча зараз ви навряд чи про це здогадуєтеся.

У 20-х числах січня ділову активність краще згорнути, відклавши до наступного місяця. Просто розберіться з нагальними питаннями і зосередьтеся на сім'ї, особистому житті.

З фінансами становище неоднозначне. З одного боку, ваші доходи в січні будуть не менше, ніж в інші місяці року, і навіть можливі несподівані надходження у вигляді премій або допомоги від родичів. Але зірки вимагають від Водоліїв опрацювання їх відносин до грошей - іноді ви буваєте занадто легковажними, недалекоглядними і марнотратними, і якщо хочете залишитися "на плаву", варто бути серйозніше і обачніше.

Здоров'я

Січень сприятливий для Водоліїв в плані здоров'я, як ніколи. Ніяких проблем, загострень хронічних хвороб та інших неприємностей не передбачається. Вам зараз особливо корисна фізична активність, лижні прогулянки і всі види зимових розваг. Головне - одягатися по погоді, і все буде чудово.

З емоційним здоров'ям дещо складніше - може позначитися напруга останніх місяців і накопичилася втома. Щоб уникнути меланхолії і підвищеної дратівливості, знайдіть час для медитацій, духовних практик, неспішних роздумів, довгих прогулянок на самоті.

Сприятливі дні: 2, 7, 11, 17, 21, 25, 30.

Несприятливі дні: 4, 9, 15, 19, 23, 28.

Вас також можуть зацікавити новини: