Прогноз карт Таро на грудень 2023 / фото ua.depositphotos.com

Карти Таро протягом багатьох років використовуються в ворожіннях. По колоді з 78 карт люди визначають майбутнє. Ці карти не дають конкретних прогнозів, а скоріше направляють людину на правильний шлях і дають загальні поради. Ми підготували гороскоп карт Таро на грудень 2023 року для кожного знака Зодіаку, а також роз'яснення значення кожної карти.

Відео дня

Овен

Карта місяця: Королева мечів

Овни в останній місяць грудня отримають гіркий досвід у відносинах, на роботі або в якій-небудь справі. Можливі проблеми через занадто високі очікування або виникнення конфліктної ситуації. Легкого і швидкого результату в справах чекати не варто. Карта радить Овнам в грудні довіряти не емоціям, а логічним аргументам.

Телець

Карта місяця: Трійка чаш

Радійте, Тельці, - в грудні у вашому житті настане світла смуга, а у справах і сімейному житті все складеться найкращим чином. Якщо хочете поліпшити або відновити відносини з кимось із знайомих - це ідеальний час. Ви відкриєте для себе якесь джерело радості і натхнення, і зможете частіше відчувати задоволення від життя.

Близнюки

Карта місяця: Дев'ятка чаш

Прогноз карт Таро на грудень обіцяє Близнюкам відчуття задоволення собою і гордості за власні досягнення. Ця сильна карта віщує успіх в будь-якій справі, за яку ви візьметеся. Тому на грудень можна сміливо планувати будь-які важливі і відповідальні справи. Дуже хорошим також буде самопочуття і фізичне здоров'я.

Рак

Карта місяця: Двійка мечів

У грудні Раки відчують впевненість у завтрашньому дні і продуманість планів. Ваше почуття справедливості буде задоволено, карма буде на вашому боці. Разом з тим ви часто будете відчувати деяке занепокоєння, ніби у вашому житті настало затишшя перед бурею. Швидше за все, ви перебуваєте в душевному сум'ятті і не можете визначитися з важливим життєвим вибором.

Лев

Карта місяця: Колісниця

Ця карта віщує значні зміни і несподівані потрясіння, які перевернуть життя Левів в грудні. Зміни будуть приємними для вас і відкриють шлях до здійснення бажань. Всі перешкоди і труднощі несподівано зникнуть, вороги будуть повалені, а самі Леви відчують себе сповненими рішучості та оптимізму. Можна братися за будь-які складні і незнайомі справи, які раніше здавалися нездійсненними.

Прогноз карт Таро для всіх знаків / фото ua.depositphotos.com

Діва

Карта місяця: Пустельник

У грудні Діви часто перебуватимуть у філософському настрої. Настане час роздумів про минуле і майбутнє, про свої плани і амбіції. Ви частіше відчуватимете бажання побути на самоті, щоб вас ніхто не чіпав. Карта радить вам частіше прислухатися до своїх справжніх бажань і рідше керуватися чужою думкою.

Терези

Карта місяця: Король пентаклів

Грудень буде вдалим для кар'єри, бізнесу, ділових зустрічей і всього, що пов'язано з роботою. Терези відчують себе проникливими і компетентними у своїй справі. На роботі ви покажете дивовижну продуктивність і проявите лідерські якості. Ви не тільки досягнете успіху в своїх справах, але також зможете дати мудру пораду і надати підтримку близьким.

Скорпіон

Карта місяця: Вісімка жезлів

Для Скорпіонів грудень буде дуже активним і багатим на події. Те, чого ви очікуєте, відбудеться набагато швидше, ніж ви можете повірити. Якісь події, в які ви будете активно залучені, розгорнуться на повній швидкості. У вас відкриється друге дихання і ви відчуєте себе повними енергії, щоб завершити поточні справи.

Стрілець

Карта місяця: Вісімка мечів

Стрільці в грудні потраплять в неприємну ситуацію, яку буде важко вирішити. Здається, ніби ви загнані в кут і вирішити проблему неможливо або дуже важко. Життя змусить вас прийняти обмеження, які вам неприємні. Вони можуть бути як реальними, так і моральними, але вам точно захочеться більше свободи.

Козоріг

Карта місяця: Сонце

У Козерогів в грудні настане дуже щасливий час, коли все складеться так добре, як тільки можливо. Збудуться навіть ті бажання, які ви вважали неможливими. Карта Сонце принесе насолоду заслуженими досягненнями і дарованими долею можливостями.

Водолій

Карта місяця: Лицар жезлів

Водоліям карта віщує якусь поїздку. Це може бути робоче відрядження, туристична подорож або вимушена еміграція. Також карта принесе невизначений стан стресу, суєти, постійного поспіху. Грудень у Водоліїв буде наповнений клопотами безліччю справ. Нудьгувати точно не доведеться.

Риби

Карта місяця: Шістка чаш

Ця карта віщує для риб спокійний і сприятливий період, наповнений приємною ностальгією за минулим. Можливо ви знайдете радість і натхнення в давньому захопленні, або у ваше життя повернеться старий знайомий. У вас пробудяться забуті бажання і захоплення, ви повернете собі втрачене щастя.

Вас також можуть зацікавити новини: