Гороскоп карт таро / фото ua.depositphotos.com

Людство завжди прагнуло розгадати таємниці всесвіту і дізнатися свою долю. Знаки майбутнього шукали в картах таро. Гороскоп карт таро на останній осінній місяць розповість, кому зі знаків Зодіаку карти обіцяють удачу, а кого очікують труднощі.

Раніше ми публікували фінансовий гороскоп на листопад і розповіли, на яких знаків звалиться багатство.

Овен

Карта місяця: Страшний суд

Відео дня

Цей місяць принесе Овнам грошовий снігопад. Будь-які грошові вкладення, нові проекти і підробітки принесуть відмінний дохід. Однак в особистому житті все буде не так гладко. Можливе непорозуміння з партнером, відновлення старих образ.

Телець

Карта місяця: Дев'ятка мечів

Доля не готує вам ніяких втрат або неприємних сюрпризів. Фінансове становище також буде стабільним. На роботі у Тельців можуть бути сварки і неполадки в колективі. Тельцям потрібно переглянути своє ставлення до другої половинки. Ви дозволяєте собі несправедливі слова і їдкі зауваження на адресу партнера, і його це ображає.

Близнюки

Карта місяця: Дев'ятка жезлів

Місяць ідеально підходить для складання планів на майбутнє і грошових вкладень. Карта закликає вас старанно працювати і підтримувати хороші відносини з родичами. Цілком можливе відновлення спілкування зі старими друзями або колишньою половинкою.

Рак

Карта місяця: Паж мечів

Читайте такожРік Тигра: в чому зустрічати 2022 рік різним знакам ЗодіакуВаші відносини з другою половинкою значно покращаться. Піде непорозуміння і забудуться образи. Вам буде дуже комфортно разом. В кінці місяця карта радить вам відпочити і побути наодинці з собою. У складній ситуації ви можете розраховувати на допомогу друзів.

Лев

Карта місяця: Четвірка кубків

Листопад порадує вас ідеальним самопочуттям і позитивними змінами в кар'єрі. Карта попереджає вас ні в якому разі не дозволяти родичам втручатися у ваше особисте життя. Та й взагалі поменше до них прислухайтеся.

Діва

Карта місяця: Вісімка пентаклей

Місяць пройде для вас дуже сприятливо. Стан здоров'я значно покращиться. Особисте життя буде радувати успіхами. Ця карта обіцяє вам успіх в будь-якій творчій сфері. Якщо у вас немає творчого хобі, то варто його завести. В кінці місяця можуть бути незаплановані фінансові витрати.

Прогноз карт таро на місяць / фото ua.depositphotos.com

Терези

Карта місяця: Дев'ятка кубків (перевернута)

Ця карта обіцяє Терезам неприємний сюрприз, розчарування. Через це ви можете опустити руки. У листопаді вам буде важко досягати своїх цілей. Не слід заводити нові знайомства – вони не будуть вдалими. Карта просить вас не зловживати алкоголем.

Скорпіон

Карта місяця: Трійка кубків

У листопаді ви отримаєте приємний і корисний подарунок. В цілому місяць пройде вдало. Ви відчуєте задоволення від життя і від себе, порадієте своїм досягненням. У любовній сфері не буде ні хороших, ні поганих змін. Зате багато задоволення принесе дружба.

Стрілець

Карта місяця: Королева пентаклей

Читайте такожМісячний календар на листопад 2021: перелік сприятливих і несприятливих днівУ листопаді Стрільці покажуть свою рішучість, силу духу, наполегливість. Ви зможете вдало завершити складні проекти. Карта обіцяє вам розмову з доброю жінкою, яка дасть вам дуже потрібну пораду. Це може бути ваша родичка. 

Козеріг

Карта місяця: Сила

Карта віщує Козерогам успіх, при чому досягнутий своїми силами і наполегливою роботою над собою. У листопаді ви часто будете втомлюватися або жахатися обсягами роботи, але успішно все подолаєте. Карта радить вам не стримувати своїх почуттів і завжди говорити те, що думаєте.

Водолій

Карта місяця: Зірка

Така карта обіцяє Водоліям надію, зміни на краще. Якщо у вас є проблеми зі здоров'ям, в особистому житті або труднощі з грошима, то все вирішиться добре. Карта радить вам не брати на себе нових обов'язків і не навантажувати себе.

Риби

Карта місяця: Маг (перевернутий)

У листопаді Риби стануть розважливими і меркантильними. Ви підете на будь-які засоби, щоб досягти бажаного. Вам потрібно частіше ставити себе на місце інших. Карта попереджає вас про появу небезпечного конкурента або про зраду близької людини.