Складено гороскоп по картах Таро на 12 листопада / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали прогноз на 12 листопада для всіх знаків Зодіаку по картах Таро. Що нам підказують карти - читайте далі.

Овен

На вас чекає пробудження і раптове прозріння у думках. Це усвідомлення розкриє перед вами нові шляхи. Протягом дня надасться безліч можливостей для трансформацій а особистісного зростання.

Телець

Можливо, останнім часом ви зіткнулися з труднощами, і здавалося, що вони не мають кінця, а ваші цілі недосяжні. Однак зараз - ідеальний момент усвідомити, що все йде чудово.

Відео дня

Близнюки

Таро радить вам серйозно задуматися про значущість, яку ви надаєте своєму розуму, аналітичним здібностям і логіці. Очевидно, ви можете переоцінювати їх.

Рак

Вам рекомендується позбутися всього, що заважає вашому прогресу та руху вперед. Це можу бути переконання, що втратили актуальність, або люди, які гальмують вас.

Лев

Ваші дії можуть надати активний вплив на процеси, в основному, в матеріальному плані. У вас є мудрість та розуміння того, в якому напрямку рухатися.

Діва

Карти віщують вам довгоочікувану перемогу. Таро рекомендує вам взяти коротку перерву, але не втратити контроль і залишатися на хвилі успіху. Вершина близька.

Терези

Цього дня необхідна концентрація, рішучість та віра в свої сили, хоча вони у вас вже присутні. Головний припис від Таро - слідувати до своєї мрії.

Скорпіон

Таро пропонує вам обміркувати ваші відносини з тими, хто володіє владою, починаючи від вашого керівника та закінчуючи вищими державними інститутами.

Стрілець

Таро радить вам дослідити свою підсвідомість, яка, як кажуть, знає набагато більше. Дещо з того, що відбувається, вам важко пояснити, але не бійтеся, це ж ваші "глибини".

Козоріг

Ви стали заручником упереджень та свідомих установок, які не відповідають реальності. Так, правда іноді може бути болючою, але все ж вона краща за ілюзії.

Водолій

Небеса підтримають ваші починання, особливо у тих областях, які пов'язані з матеріальним благополуччям та здоров'ям. У вас буде шанс отримати все необхідне для успішного розвитку в цих сферах.

Риби

Таро радить зробити прорив у свідомості та задуматися: чому для вас так важливо бути ідеальним, чому ви прагнете до самотності і так боїтеся зробити помилку.

Вас також можуть зацікавити новини: