Гороскоп на 16 серпня, гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку / фото pixabay.com

Сьогодні кожен стане м'яким, ледачим котиком, який постійно хотітиме на ручки й поїсти. Зустріч Місяця і Венери в Раку ще й зробить нас до крайності сентиментальними, тому сльози водоспадом можуть бризнути не тільки у відповідь на уїдливий жарт, але пролетіти повз власну думку.

Овен

Овнам сьогодні пора згадати про цінності світу в сім'ї і затишку в домі. М'якість, делікатність і дипломатичність, в яких потребують близькі, дадуться вам нелегко через зовнішні складнощі і вашого темпераменту. Важливо врахувати загальний контекст моменту (стан житла, атмосферу в рідному гнізді, в шлюбі).

Телець

Тельці сьогодні будуть небайдужі до комфорту, мистецтва, музики, краси природи. Багато Тельці доброзичливі до сім'ї, землякам, знайомим особам, симпатизують тим, хто нагадав їм про будинок, дитинстві, близьких. У разі естетичних, кулінарних та інших коливань, вибір буде зроблений на користь традицій і звичок.

Відео дня

Читайте такожНа три знаки Зодіаку чекає неймовірній фінансовий успіх у кінці серпня - астрологи

Близнюки

Близнюків неділю запрошує витратити частину грошей на щось приємне, тепле і затишне: на улюблені ласощі, подарунки близьким, облаштування та дизайн будинку, на якісь забуті задоволення.

Рак

Сьогодні Раки будуть схильні діяти м'яко, пускаючи в хід свою чарівливість і мирні таланти. Це день дрібних примх, приємних оновлень, турбот про свою зовнішність, звички і зручності. Можливі знахідки на розпродажах, подарунки друзів. Проблема дня - коливання, подвійність.

Лев

Сьогодні на Львів впливають їх таємні симпатії і сентиментальні прихильності. Свої найніжніші почуття і тонкі відчуття багато Левів віддадуть перевагу приховати, і вчинять правильно: при спробі описати переживання такого роду їм може відмовити красномовство.

Діва

Дів сьогодні чекає приплив суперечливих почуттів до батьківщини, сім'ї або старій команді. Спорідненість душ буде важливіше зовнішніх регалій. Цінність дружби і любові підвищить факт спільного минулого. Можлива особиста симпатія до когось з однодумців.

Терези

Сьогодні Терезам бажано уникати агресії і пам'ятати про почуття міри, щоб не поставити себе під удар і не стати відкритою мішенню. Якщо безсила нейтральна дипломатія, не працюють жарти і розумні доводи, варто вдатися до емоційно або ідейно зарядженого методу - наприклад, включити механізм кланової або дружній протекції.

Читайте такожЯким знакам Зодіаку НЕ щастить у коханні: астрологи назвали топ-3

Скорпіон

Неділя підвищує успішність Скорпіонів в любові, дружбі, мистецтві, творчості, дає надію на приємний бонус, знахідку, знижку, на гостинність або згладжування суперечностей. Можливий особливий інтерес до традицій і природних умов інших країн, мирним гармонійним схемам акліматизації або культурної асиміляції.

Стрілець

Стрільці сьогодні будуть здатні розчулитися. Сентиментальність може привести до неспокою про близьких, до додаткових витрат на домашні потреби, подарунки рідні або допомогу співвітчизникам. Також, в цей день зросте ваша сприйнятливість до інтимної сторони любовних переживань.

Козеріг

Козероги сьогодні можуть втратити пильність і попастися в пастку чужого чарівності. Важливо берегти баланс інтересів і не випробовувати крихку рівновагу: як тільки шальки терезів змістяться, світ перетвориться в війну.

Водолій

Водолії сьогодні потребуватимуть доброті, турботі, співчутті, поблажливості. Велика ймовірність отримати їх від представниць прекрасної статі - наприклад, жіночої частини персоналу, сім'ї або робочого колективу. Якщо ви самі кому-то допомагаєте, краще відмовитися від легковажних жартів, включити режим емпатії.

Риби

Риби сьогодні будуть перебувати в емоційній гармонії з собою і навколишнім світом, або близькі до цього. День гарний для любові, відпочинку, спокійної творчості, приємного відпочинку, мирної взаємодії з дітьми, родичами і старими друзями.