Гороскоп на п'ятницю / slovofraza.com

Сьогодні буде добре вдаватися все, що пов'язано зі спілкуванням. День також добре підходить для складання планів. 

Овен

Сьогодні Овен легко буде заманювати людей на свою сторону і знаходити надійних соратників. Це допоможе вам у здійсненні важливих проектів. 

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, які люблять розігрувати драму і трагедію

Тілець

Сьогодні - відмінний день для Тельця. Йому не загрожує відчути себе самотнім, навпаки, оточуючі будуть мріяти отримати хоча б частинку його уваги. 

Відео дня

Близнюки

Сьогодні Близнюки зуміють задіяти свої можливості для того, щоб маніпулювати оточуючими і вдало використовувати це у своїх цілях. 

Рак

У Раків в цей день є всі шанси реалізувати ідеї і плани попередньої доби. Друзі та родичі нададуть вам істотну допомогу в якомусь питанні. 

Лев

У Лева сьогодні може прокинутися бажання бути в курсі навіть найдрібніших подій в житті якоїсь людини, піклуватися про нього і опікати. Постарайтеся робити це так, щоб близькі не постраждали від вашої гіперопіки. 

Діва

Зірки радять вам сьогодні проявити обережність у спілкуванні і ощадливість. Не втрачайте сміливості і самовладання. 

Терези

Сьогодні зірки гороскопу радять Терезам присвятити час вирішенню проблем з близькими людьми – якщо, звичайно, такі проблеми є. 

Скорпіон

Сьогодні Скорпіон буде прямо блищати на роботі і виконувати всі завдання швидко і якісно як ніколи. Відмінний день, щоб попросити начальство про підвищення. 

Стрілець

Сьогодні постарайтеся знайти в собі сили на час відійти від справ. День передбачає зосередження на духовних проблемах, усамітнення.

Козеріг

Сьогодні оточуючі будуть розраховувати на підтримку Козерога, і він цілком здатний їм її надати.

Водолій

Сьогодні Водолію слід бути обережніше з людьми, які намагаються маніпулювати ним: в цей день їх активність висока як ніколи

Риби

Життєвий потенціал має тенденцію до зниження. Вірогідні сумніви і тривога за майбутнє. 

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: