Гороскоп на суботу, 29 серпня / фото з відкритих джерел

Гороскоп на суботу, 29 серпня 2020 року, радить Овнам змінити імідж, а Ракам виділити більше часу на облаштування особистого життя.

Про це пише slovofraza.

Овен

У цей день зірки радять Овнам зайнятися своїм перевтіленням. Змініть зачіску, оновіть гардероб - всі зміни підуть лише на користь. 

Відео дня

Читайте такожАстролог Марина Скаді: у 2020-му році деякі політики втратять владу, хоча відчувають себе впевнено у своїх кріслахТілець

Зірки радять Тельцям присвятити своїм рідним. Рушайте на прогулянку на природі і поєднайте корисне з приємним. 

Близнюки

Сміливо йдіть сьогодні до своєї мети і нічого не бійтеся. Вам легко буде вдаватися тверезе мислення, що допоможе чітко сформулювати свої цілі і завдання.

Рак

Сьогодні хороший день, щоб подбати в першу чергу про себе. Відкиньте на другий план обов'язки перед іншими і виділіть більше часу на влаштування свого життя.

Лев

Проведіть цей день пасивно. Залиштеся вдома і гарненько відпочиньте. 

Діва

Сьогодні вам слід звернути увагу на "битовуху". Займіться прибиранням в будинку або Проведіть день в інших дрібних турботах.

Терези

Сьогодні займіться справами, які вимагають точності і уваги до деталей. Зараз сприятливий час для важливої і відповідальної роботи.  

Скорпіон

Сьогодні сміливо втілюйте в життя свої епатажні плани - є високі шанси на успіх. Завдяки своїй працездатності ви зможете гори згорнути.

Стрілець

Вас чекає подорож або пожвавлення на роботі. Також можливе підвищення або поліпшення відносин з колегами. Вам пора задуматися про зміни в особистому житті – ваші відносини потребують розвитку, тому не затягуйте з цим.

Козоріг

Козерогам варто бути обачними зі словами. Необачно сказана гостра фраза може спровокувати конфлікт, вирішувати який у вас не буде бажання. Тому краще двічі думайте перед тим, як сказати зайве.

Водолій

Відпустіть ситуацію, дайте справах в житті відбуватися природним чином, і ви будете здивовані, коли побачите, як зміниться ваша реальність і наскільки щасливішими ви станете.

Риб

Не впадайте в ностальгію і не шкодуйте себе. Якщо у вас виникнуть будь - які проблеми - вирішуйте їх конкретними діями. 

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: