Гороскоп на 29 січня 2022: кому зі знаків Зодіаку пора відпочити , а кому навпаки / depositphotos.com

Гороскоп на 29 січня 2022 року радить мислити позитивно, а поводитеся стримано. Енергетика двадцять сьомої місячної доби відмінно підходить для вирішення бюрократичних питань і подорожей. У той же час емоційна нестриманість і квапливість загрожують обернутися серйозними фінансовими втратами.

З іншого боку, бізнес-плани, які складаються в суботу, мають найбільші шанси на успішну реалізацію. Тому бажано складати плани на найближчі дні і не відкладати на неділю ті зустрічі, що можна провести сьогодні.

Сьогодні потрібно:

Відео дня
  • спілкуватися зі старшими людьми, прислухатися до їхніх порад;
  • займатися своїм здоров'ям;
  • відпочивати, бажано - усамітнено;
  • закінчувати старі справи, підбивати підсумки і продовжувати поточні проекти.

Сьогодні не можна:

  • перегинати із фізичними навантаженнями;
  • починати що-небудь важливе і нове;
  • сваритися.

Місяць убуває в знаку Стрілець: корисно переймати мудрість і досвід у старшого покоління – а ось свої можливості можна нерозважливо перебільшити, що може обернутися втратою контролю над своїм життям.

У цей час підвищується ризик розриву відносин і сварок. Тому в першу чергу варто призупинити ділову активність до початку наступної фази Місяця.

Гороскоп на 29 січня 2022: Овен

Будьте обережні з плануванням: день буде непередбачуваним, тому корективи доведеться вносити на ходу.

Для активних справ краще підійде перша половина дня, а другу варто залишити для відпочинку. При цьому час задуматися про відпочинок у цілому - не тільки на сьогодні.

Гороскоп на 29 січня 2022: Телець

День вдалий із фінансової точки зору. Причому особливих зусиль для отримання прибутку навіть докладати не доведеться. Однак ваші нерви можуть випробувати на міцність близькі люди: їхня допомога і поради можуть здатися нав'язливими і надмірними. Будьте терпимішими.

Для зміцнення здоров'я - ляжте раніше, щоб нарешті виспатися.

Гороскоп на 29 січня 2022: Близнюки

Багато що буде дратувати - запасіться терпінням. Найкраще день пройде для тих представників знака, які займають лідерські позиції: їм сьогодні благоволить удача.

Вірогідні фінансові сюрпризи: грошовий виграш або просто вдала знахідка. Але ці гроші не затримаються в кишені надовго – тому не варто планувати довгострокових вкладень, а краще відразу з легким серцем витратити їх на себе і кохану людину.

Читайте такожДо чого сниться дитина за сонником: розгадуємо знаки від Всесвіту

Гороскоп на 29 січня 2022: Рак

Відмінний день, щоб зробити подарунок близькій людині. У справах і в спілкуванні варто проявити чесність і відкритість. Це ваші найвірніші союзники сьогодні.

Цього дня особливо важливо правильно харчуватися.

Гороскоп на 29 січня 2022: Лев

Робочі справи варто відкласти на користь сім'ї та друзів. Оточення буде вимагати від вас уваги - і на всіх вас не вистачить. Комусь доведеться відмовити в зустрічі або згорнути розмову: постарайтеся зробити це ласкаво і тактовно.

Влаштуйте розвантажувальний день або навіть поголодуйте - це корисно для здоров'я.

Гороскоп на 29 січня 2022: Діва

Хороший день для спілкування зі старими друзями. А ось із колегами можливі негаразди і дрібні розбіжності. Якась неприємна новина може надійти і від коханої людини – не поспішайте страждати з цього приводу: особисто для вас особливих наслідків не буде. Повчання також будуть зайвими - краще проявіть співчуття хоча б на словах

У плані здоров'я вразливі лікті і коліна.

Гороскоп на 29 січня 2022: Терези

Вам хочеться змін - але доведеться задовольнятися просто самотою і тишею. Поки що це найкращий відпочинок, що у вас може бути. Саме робота в спокійній обстановці буде найпродуктивнішою.

Скинути напругу допоможе вода: можна сходити в басейн або прийняти сибаритську ванну.

Гороскоп на 29 січня 2022: Скорпіон

Головне - правильно вибрати компанію. З приємними людьми і день пройде приємно. Це необов'язково повинні бути друзі - можна провести дозвілля зі своїми дітьми.

Підняти настрій допоможе хороша книга, а зміцнити здоров'я – чай із малиною і тепла шапка.

Гороскоп на 29 січня 2022: Стрілець

Вас буде тягнути на сварки (може, навіть побитися захочеться) – постарайтеся залишатися справедливим. Особливо актуально це, якщо Стрільцеві доведеться брати на себе обов'язки лідера.

Гарний час освоїти нову корисну звичку, яку - вирішуйте самі.

Гороскоп на 29 січня 2022: Козеріг

Не обмежуйте себе і свою фантазію. Не бійтеся ризикувати цього дня. Це стосується як робочих, так і домашніх справ.

Заради здоров'я нервової системи і сімейних відносин – відмовтеся від нав'язування своєї точки зору членам сім'ї: зараз для цього не час.

Гороскоп на 29 січня 2022: Водолій

Правильно вибирайте союзників. Це той самий день, коли краще бути одному – ніж разом аби-з-ким. Якщо немає надійного партнера - краще відмовтеся від робочих справ взагалі. Відпочивати буває корисно.

Остерігайтеся травм і запалень: дивіться, куди йдете, і тримайте під рукою протизапальний засіб.

Гороскоп на 29 січня 2022: Риби

Сьогодні небезпечно різко змінювати плани: дотримуйтеся спланованого курсу і не бійтеся нового досвіду (він вам стане в нагоді – нехай і не відразу).

Бережіть шлунок.

Читайте також: