Гороскоп на вівторок / junona.pro

День буде пробуджувати в людях здоровий егоїзм. Власні інтереси вийдуть на перше місце. 

Овен

Овен має всі права на те, щоб піддатися ліні. Найкращим рішенням буде-полежати на диванчику. А ось активне проведення часу краще перенести на більш пізній термін. 

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, які люблять розігрувати драму і трагедію
Тілець

Тілець буде сповнений сил і енергії. Ваша ініціативність зіграє вам на руку-цікаві проекти на роботі увінчаються успіхом. 

Відео дня

Близнюки

Близнюкам варто присвятити день творчості. Рутинні справи будуть даватися з працею, а ось щось незвичайне буде йти як по маслу. 

Рак

У Рака буде однаково добре працювати і логіка, і інтуїція. Якщо ви давно відкладали прийняття якогось важливого рішення, то це відмінний день, щоб розібратися з цим питанням. 

Лев

Лев буде схильний до деякої апатії. Все, на що ви будете здатні на роботі, - це перекладання папірців. Гарненько відпочиньте ввечері. 

Діва

Цілком вірогідні неприємності або помилки в сфері професійної діяльності. Дуже обережно потрібно ставитися до нових ідей і пропозицій. 

Терези

Внутрішня сила Терезів буде змітати всіх і вся на своєму шляху. Вашим ворогам і недоброзичливцям можна тільки поспівчувати. 

Скорпіон

День сприятливий для початку нової справи. Вам вдасться проявити талант і продемонструвати ділову хватку, що не залишиться непоміченим начальством або колегами. 

Стрілець

У Стрільців будь-яка справа буде прямо-таки горіти в руках. День наділяє вас підвищеною енергією і будь-яке завдання буде вам по плечу. 

Козеріг

Зірки гороскопу щедро наповнюють Козерога спокійною впевненістю в собі. День обіцяє складатися неквапливо і без особливих потрясінь.

Водолій

Водолій буде всіляко прагнути відкладати справи на потім. Зірки кажуть, що не варто так робити, адже ентузіазму і сил для їх виконання у вас тільки зменшиться. 

Риби

День у Риб обіцяє пройти цікаво і з чималою користю. Якщо не сидіти склавши руки, ви зможете виконати тижневу норму справ. 

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: