Гороскоп на 9 жовтня / фото ua.depositphotos.com

Астрологи склали гороскоп на понеділок, 9 жовтня, для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що в цей день чекає саме на вас.

Овен

День буде сприятливим для нових починань. Подумайте, як знайти ще одне джерело доходу. Так у вас буде менше часу для смутку і більше користі для себе.

Відео дня

Телець

А ось Тельцям варто не тільки подумати про те, як заробити більше грошей, але і про те, як правильно ними розпоряджатися. Не варто відразу все витрачати. Краще відкладіть якусь частину на "чорний" день.

Близнюки

Весь день ви будете налаштовані дуже доброзичливо, завдяки чому ви зможете встановити нові зв'язки. Більше спілкуйтеся з добрими людьми, оскільки вони можуть зіграти важливу роль у вашому житті.

Рак

Комусь може знадобитися ваша підтримка. Прикладіть максимум зусиль для того, щоб допомогти людині подолати труднощі. Вона обов'язково пізніше відповість вам взаємністю.

Лев

Левам варто зробити акцент на кар'єрі. У вас з'являться нові можливості для просування по кар'єрних сходах. Всі інші справи залиште на потім.

Діва

Дівам потрібно приділити увагу здоров'ю. Не варто все пускати на самоплив, бо потім ситуація може тільки погіршитися. Краще вирішувати всі проблеми відразу.

Терези

Якщо вас щось турбує у стосунках з другою половинкою, то сьогодні ви можете розставити всі крапки над "і". Відверто поговоріть і нарешті з'ясуйте, що ви можете зробити для того, щоб вам було добре разом.

Скорпіон

День наділяє вас творчими здібностями. Займіться тим, що відволіче вас від сумних думок і подарує натхнення. Налаштуйтеся на позитивний лад.

Стрілець

Понеділок буде сприятливим для облаштування будинку. Тому якщо ви давно вже хотіли почати ремонт, то саме час це зробити. Досить відкладати все на потім.

Козоріг

Ваші плани можуть різко змінитися. Однак якщо ви будете гнучкими і зможете швидко адаптуватися, то в цілому день пройде дуже навіть добре.

Водолій

Водоліям не завадило б подумати про інвестиції. Зірки кажуть, що понеділок буде прекрасним днем, щоб вкласти гроші в якийсь перспективний проект.

Риби

Ваша інтуїція буде на піку. Тому в цей день вам варто до неї прислухатися. Тоді у вас все складеться на "ура".

Вас також можуть зацікавити новини: