Астролог Влад Росс / Скріншот YouTube

Астролог Влад Росс ексклюзивно для УНІАН склав гороскоп на лютий 2024 року для всіх знаків Зодіаку. Він назвав головних щасливчиків місяця, а також тих, кому пощастить найменше.

Детальний гороскоп для вашого знака Зодіаку - читайте далі.

Овен

Відео дня

У лютому Овни будуть заряджені оптимізмом і творчим настроєм. Вони можуть виходити сухими з води в навіть найскладніших ситуацій. Потрібно спиратися на друзів і однодумців. Крім того, Овни можуть будувати плани і ставити перед собою високі цілі. В останній декаді місяця їм надасться шанс щось підкоригувати в особистих стосунках, в дипломатії і з партнерами. Якщо вони все зроблять правильно, то плоди праці потішать їх марнославство. 

Телець

Запорука успіху Тельців в лютому - чітка прагматична цілеспрямованість, тверезість в підході. Їм потрібно налаштовуватися на те, що є, а не на те, чого хотілося б. В цілому місяць буде складним для них, тому що будуть нові перешкоди, які їм доведеться долати. Також є небезпека дорожньо-транспортних пригод. Не рекомендує астролог починати нові справи. В кінці місяця можуть бути фінансові удачі. 

Близнюки

У Близнюків буде хороший період для зустрічей, знайомств, навчання, вивчення мов. Лютий буде хорошим для штурму службових сходів, навіть через великі перешкоди і труднощі. Щоб це подолати, потрібно створити чіткий робочий ритм і спокійно реагувати на всі зауваження начальства, тому що є ризик звільнення. Ставте перед собою цілі і домагайтеся їх. Якщо проявите слабкість, то можете все втратити.

Рак

Для Рака це буде складний рутинний місяць. Астролог радить урізноманітнити взаємини з близькими людьми і побут. Буде відмінно, якщо ви поїдете на відпочинок або, наприклад, зробите перестановку в будинку. Головне експериментувати. Місяць буде суперечливим, тому вам не можна форсувати події. Нехай все йде своєю чергою. Будьте обережними і завбачливими, тоді не доведеться ні про що шкодувати. Інакше можна посваритися і розлучитися з найближчими людьми.

Лев

Гасло лютого для Лева: одна грива добре, а дві - краще. У вас буде прекрасне з'єднання на любовному фронті, тому в цьому місяці ви можете зустріти свою другу половинку і навіть вийти заміж. З вдячністю приймайте поради психологів, шукайте своє визнання, емоційний підйом вам гарантований. Може бути відчуття, що вам море по коліно. Але царювати одноосібно не вдасться, тому потрібно знаходити партнерів. Крім того, якщо ви хочете просунутися в кар'єрі, то не варто піддаватися провокаціям. Фінансова сторона буде сприятливою. Гроші будуть самі йти в кишеню. Можливе вигідне придбання.

Діва

Для Дів це буде непростий місяць, але особливих приводів для розладів немає. Головне закликати на допомогу передбачливість і аналітику. Не кажіть нікому про свої проекти та плани. Щастя і успіх багато в чому будуть залежати від вчинків Діви. У професійному плані Дівам не варто ставити перед собою глобальні цілі, а краще ретельно дотримуватися взятих на себе зобов'язань. Зміна роботи буде невдалою, тому що ризикуєте поміняти шило на мило. Також є ризик затримки зарплати або неповернення боргу. В особистих стосунках все буде добре, особливо з шанувальниками, пов'язаними з освітою. Але чогось особливого очікувати не варто. 

Терези

У лютому у Терезів буде прекрасний настрій. На них чекає успіх і щастя в особистому житті. Головне не квапити події, щоб не нажити собі ворогів і заздрісників. Зосередьтеся на справах, тоді і результат не змусить на себе довго чекати. Багато представників цього знака можуть знаходити нестандартне рішення складних проблем і зберігати позитивне ставлення до світу. Крім того, сприятливою буде зміна іміджу, тоді Терези стануть ще привабливішими. Насолоджуйтесь спілкуванням з людьми, і у вас з'явиться шанс знайти кохання свого життя.

Скорпіон

Найправильніша позиції для Скорпіона в лютому - зробити паузу в гонитві за успіхом. Тому що цей місяць може вийти їм боком. Зараз головне налагодити відносини в родині, не думати про кар'єру, інакше можна посваритися з найближчими людьми. Може знадобитися ваша допомога предкам. Тому більше уваги їм приділяйте. Друга половина місяця буде більш спокійною, але це не означає, що ви можете відкладати важливі справи на потім. Вирішуйте питання в міру їхнього надходження. Хороший період для флірту, щастя в сексуальному плані і кохання. Не виключені експерименти в особистому житті, в тому числі інтриги, любовні трикутники і інше.

Стрілець

Для Стрільців це буде шикарний місяць, тому що зірки до них дуже благодушні. У них буде шанс закрити всі заборгованості у справах, віддати борги, облаштувати будинок та інше. Головне не забувати і про себе коханого. У лютому ви можете досягти неймовірних успіхів на роботі. В цілому цьому знаку буде фартити весь місяць. Вони навіть можуть знайти супутника або супутницю свого життя. Для цього потрібно розширити коло своїх знайомих і більше з ними спілкуватися.

Козоріг

Лютий стане для Козерога досить-таки вдалим місяцем. Вони зможуть здійснити все заплановане. Дуже важливо, щоб фундамент успіху був закладений ще в січні. Але якщо ви не встигли цього зробити, то в лютому вам також навряд чи вдасться це. Астролог радить посилено напружуватися, тоді буде успіх.  В особистому житті у Козерогів теж все буде відмінно. Вони можуть зробити пропозицію своїй другій половинці або навпаки прийняти її. 

Водолій

У житті Водоліїв буде переломний момент, коли вони отримають все бажане. На любовному фронті у них все буде просто відмінно. У гіршому випадку вони можуть бути схильні до різкості і грубості, через що їхні стосунки можуть постраждати. Тобто можливі неприємності. Плутон, планета смерті і руйнувань, заходить в їхній знак, тому потрібно побоюватися всяких куль на фронті, їх можуть наздоганяти дрони і інше. Будь-які минулі помилки і підвищена емоційність може зробити з Водолія жертву. У плані кар'єри у них буде великий фронт роботи, діяльність, рішучість, з'явиться цілеспрямованість. Це буде відмінний період для кар'єрного просування і несподіваних проривів.

Риби

У лютому Рибам варто частіше прислухатися до своєї інтуїції, бо багато рішень доведеться ухвалювати блискавично. Успіх і підтримку потрібно шукати у друзів, партнерів, родичів. Багато в чому Риби будуть залежати від колективу. Ті Риби, які будуть плисти проти течії, можуть зіткнутися зі складнощами. Хоча безнадійного становища у них не буде. Потрібно бути стриманими у фінансових питаннях, тому що можна стати банкрутом. В особистому житті не буде ніяких прикрощів, але і глобальних змін в цьому плані чекати не варто.

Вас також можуть зацікавити новини: