Гороскоп на місяць ваги / фото ua.depositphotos.com

У квітні удача буде на боці Терезів, йдеться в гороскопі від Tamby.info. Ви зможете досягти успіху навіть в найскладніших ситуаціях. Виберіть для себе мету і починайте діяти. Не діліться своїми планами навіть з найближчими людьми і не лізьте в чужі справи. Тримайте цікавість при собі.

Ваша проникливість і розсудливість в квітні допоможуть налагодити ділові контакти і порозумітися з недругами. У другій половині місяця вас чекає багато цікавих знайомств, нових зустрічей, захоплюючих поїздок. Ви зможете приємно урізноманітнити будні. 

Сприятливі дні у квітні 2021 року для Терезів: 

Відео дня

3, 9, 17, 22, 30. 

Несприятливі дні квітня 2021 року для Терезів:

2, 5, 13, 20, 24, 29.

Гороскоп для Терезів в роботі і фінансах

Читайте такожГороскоп для Стрільців на квітень 2021: проявляйте ініціативу та не бійтеся експериментівКвітень дуже погано підходить для зміни роботи та працевлаштування. У цих справах ви зіткнетеся зі значними труднощами. У другій половині квітня можливе наростання напруженості на роботі. У розв'язанні проблем враховуйте думку колег. 

Службова обстановка зміниться в кращу сторону після 18 квітня. Ваші відносини з начальством покращаться, ви завоюєте повагу колег. Терези зможуть по максимуму використовувати свої професійні вміння і закріпитися на досягнутих позиціях. Наприкінці квітня можливі значні фінансові труднощі.

Гороскоп для Терезів в роботі і любові / фото pinterest.com

Гороскоп для Терезів в особистому житті і сім'ї

Протягом місяця складуться сприятливі можливості для зав'язування захоплюючих знайомств. Терезам вдасться знайти половинку або зміцнити поточні відносини за допомогою спільних захоплень. Вдалою буде інтимна сфера Терезів. Секс зміцнить ваші відносини і допоможе знайти взаєморозуміння.

У квітні дуже важливі спільні інтереси. Прагнення самоствердитися може погіршити відносини. У спірних ситуаціях намагайтеся знайти рішення, яке влаштує обох. Небажано наполягати на своїй думці.

Прогноз для Терезів у здоров'ї

Найбільш вразливими місцями Терезів будуть шия, горло, щитовидна залоза. Важливо вживати продукти з високим вмістом йоду. Також підвищується ризик отруєння, тому уважно стежте за якістю харчових продуктів. Не зловживайте алкоголем у квітні. 

Квітень - хороший період для обстеження стану здоров'я. Можна зробити УЗД, рентген, комп'ютерну томографію. На початку місяця можливий занепад сил, проте до кінця квітня енергії стане більше. 

Вам також може бути цікаво: