Гороскоп для Скорпіонів на листопад 2021 / depositphotos.com

У листопаді Скорпіони опиняться в своїй рідній стихії, тому цілком зможуть домогтися бажаних результатів. Початок місяця здасться вам занадто напруженим через завищені вимоги оточуючих, але, як тільки ви зловите хвилю і звикнете, відразу стане легше.

Гороскоп кар'єри на листопад 2021

Постарайтеся утриматися від конфліктів / pixabay.com

Перша декада місяця пройде під впливом урану, через що Скорпіони можуть бути сильно навантажені роботою. З 1 по 10 листопада до вас будуть вимогливі і колеги, і керівництво, тому зберігайте спокій і намагайтеся не конфліктувати.

З 11 по 19 число усередині вас прокинеться творча енергія, тому оптимально буде присвятити себе вивченню чогось нового або підвищення кваліфікації. Починаючи з 22 листопада, у вас з'явиться можливість додаткового заробітку або навіть зміни роботи. В цілому, якщо ви розкриєте свій потенціал, то поліпшення настане у всіх сферах життя.

Відео дня

Третя декада місяця - найперспективніший час, а вам потрібно бути практичними, щоб не упустити вигоду. 24 і 25 листопада краще не взаємодіяти з державними структурами, але в цілому фінансовий стан помітно покращиться.

Гороскоп кохання на листопад 2021

Ситуація в особистому житті складеться позитивно / фото ua.depositphotos.com

Для самотніх Скорпіонів пошук другої половинки стане справжнім випробуванням. Доведеться задіяти чимало сил і енергії, щоб спільне дозвілля не закінчилось на прогулянках по парку. 14 і 15 листопада зверніть увагу на свій внутрішній стан - інтуїція підкаже, що робити.

Читайте такожНайбезпечніші дні листопада за місячним календарем: 5 нещасливих датПредставники знака, у яких вже є відносини, раптово виявляться цікавими для протилежної статі. Шкода, що цю здатність не можна віддати самотнім Скорпіонам. Ви повинні будете зробити вибір, щоб не розвивати кілька романтичних зв'язків паралельно, інакше все зіпсуєте.

Сімейні Скорпіони відчують любов і підтримку з боку сім'ї, забувши про конфлікти. Невеликі конфлікти можливі з 22 по 30 число, але вони не вплинуть на загальну ситуацію.

Гороскоп здоров'я на листопад 2021

Намагайтеся частіше гуляти на свіжому повітрі / фото pixabay.com

Астрологи рекомендують берегти зір в цьому місяці і, як можна менше перебувати перед екраном телевізора або смартфона. Якщо вас турбують проблеми зі здоров'ям, можна відвідати лікаря, але ні в якому разі не займатися самолікуванням.

З 11 по 21 листопада вас буде переповнювати енергія, використовуйте цей час для активного відпочинку. Займайтеся спортом і більше гуляйте, особливо 13 і 14 числа.

В кінці місяця у Скорпіонів може прокинутися тяга до шкідливих продуктів. Намагайтеся мінімізувати їх кількість в раціоні, інакше є ризик розвитку захворювань печінки.

Читайте також: