Почуття в цей період можуть зародитися на тлі виконання спільної роботи / sakha.ru

З 3 жовтня Венера, планета любові і комфорту, переходить в знак Діви до 28 жовтня, тут у неї слабкий статус - падіння. Значно зменшуються любовні пориви, на зміну пристрасті приходять стриманість і розумність. Люди менш схильні до емоцій, все аналізується і зважується.

Багатьом властива холодність у стосунках, підвищується вимогливість до партнерів, що призводить до неприємностей. Почуття в цей період можуть зародитися на тлі виконання спільної роботи або якщо одна людина допомагає в чомусь іншому, що дозволяє подивитися на нього інакше, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Овен                                                                                                                           

Складний місяць, необхідно шукати нові способи мотивації. Краще злегка знизити життєвий темп, тому що часто ситуації будуть нагадувати биття головою об стіну. Надмірною активністю можна спровокувати труднощі там, де ви їх не передбачали. Важливо хоча б іноді дозволяти собі відпочинок і повний спокій. Загрожує криза в любовній сфері взаємин. Необхідно уникати будь-яких авантюрних партнерств. Аналізуючи свою повсякденність, постарайтеся не виходити за безпечні рамки. Варто звертати увагу на те, що говорять представники старшого покоління, керівники. 

Відео дня

Читайте такожАктор, зірка "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк: після інституту ти нікому не потрібен... поки не відростив волосся я грав лише бандитів та охоронців "Ашану"Тілець                                                                                                                        

Особисті взаємини можуть проходити випробування на міцність, оскільки багато людей стають критичними, нестриманими на слова, часто властиві крайнощі в рішеннях і вчинках. В кінці місяця змінюються плани щодо поїздок, відряджень, але це хороша можливість переглянути доцільність ваших планів, правильно розподілити час і черговість справ. Успіх чекає тих, хто вміє помічати і запам'ятовувати найменші деталі. Можливі знайомства, зав'язування ділових або романтичних відносин з іноземцем. 

Близнюки                                                                                                                 

Хороший період для досліджень, в тому числі для вирішення ділових і фінансових питань. Вдалий час для будь-якого виду розумової діяльності, для переговорів з впливовими людьми, обговорень і виступів, роботи з документами, укладення угод. Але з друзями та однодумцями можуть виникати розбіжності, часу на відпочинок не вистачає. Можливі несподівані події в будинку, неприємний поворот у відносинах з близькими і коханими, надходження таємної інформації, незвичайних звісток, що сприяє нестабільному емоційному стану. 

Рак                                                                                                                               

Оформляючи документи або авіаквитки, ризикуєте стати жертвою помилок через неуважність. Успіх чекає творчих людей, а також тих, хто не пов'язаний строгими зобов'язаннями і термінами виконання роботи. Може з'явитися спокуса витратити заощадження на дорогі речі, предмети мистецтва – картини, скульптури, килими ручної роботи. Знижена здатність до об'єктивної оцінки того, що відбувається, тому не поспішайте приймати рішення і робити висновки. Партнери можуть порушувати дані зобов'язання, а суспільне навантаження заважає особистому життю. Відкиньте емоції, приймайте рішення з холодною головою. 

Лев       

Зростає тяга до естетичних задоволень, прагненню до пізнання мистецтва, хочеться творити і створювати красиві речі. Підвищується спокій, умиротворення, врівноваженість. Вдалий час для гармонізації взаємин, успішно проходять пояснення з коханою людиною. Вдалі дні для розв'язання ділових питань, з'являються нові ідеї для творчого самовираження. Якщо виховання дітей і їх розвиток викликають проблеми, скористайтеся цим періодом для занять та ігор, зміцнення зв'язку з дітьми, затвердження батьківського авторитету.

Діва                                                                                                                           

Ваш погляд на світ стає критичним, нестриманість в словах і крайності в рішеннях і вчинках, можуть привести до тривалого конфлікту. Те, що акцентується в кінці вересня, матиме продовження і в наступні два місяці. Останні дні вересня можуть виявитися клопіткими, тому намагайтеся не відкладати справи на потім, розподіліть час рівномірно, так, щоб не загрузнути в потоці турбот. Розмови почастішають, потік інформації та ідей посилиться. Вам доведеться витрачати час і сили на поїздки, навчання, комп'ютери, обладнання для дому та офісу. 

Терези                                                                                                                           

Ви зможете ліквідувати неприємні наслідки попереднього місяця, налагодити відносини з коханими. Підвищується спокій, умиротворення, врівноваженість. Ви зможете досягти популярності в цей період, відповідний час для того, щоб продемонструвати свої таланти, привернути увагу спонсорів і меценатів. Складаються сприятливі можливості для завершення справ, Ви отримуєте відмінний результат і гідну винагороду за свої старання. Природно, це буде в тому випадку, якщо ви не втрачали час протягом вересня і старанно працювали. 

Скорпіон                                                                                                                     

Посилюється підозрілість і недовіра до інших людей. Але це хороший період для досліджень, в тому числі для глибокого аналізу ділових і фінансових справ, а також для питань, пов'язаних зі страхуванням, боргами, аліментами, спадщиною. Ви зможете легко впливати на мислення великої кількості людей, у вас є всі можливості для того, щоб утримати перемогу в боротьбі за затвердження своїх інтересів та ідей. Бажано обмежити будь-які активні кроки, тому що через перенапруження і неправильної емоційної оцінки, можете зробити багато помилок.

Стрілець                                                                                                                     

Ви відчуваєте підвищення життєвих сил і енергії, у вас з'являються нові ідеї для творчого самовираження, ви лідируєте серед своїх друзів, товаришів по службі. Ділові партнери та однодумці схвалюють і підтримують ваші ідеї. Вдалий період для розв'язання проблем і усунення перешкод в любові і сімейних відносинах. Розваги створять відчуття свіжості почуттів, додадуть фарб у стосунки. Якщо виховання дітей і їх розвиток викликають проблеми, скористайтеся цим періодом для зближення. У хворих намічаються перспективи до одужання. 

Козоріг                                                                                                                     

Не найкращий період, щоб повністю довіряти своїй інтуїції. Уникнути багатьох проблем можна, якщо контролювати думки, дивні ідеї, страхи і фобії. Краще злегка знизити життєвий темп, тому що надмірною активністю можна спровокувати труднощі там, де ви їх не передбачали. Важливо хоча б іноді дозволяти собі відпочинок і повний спокій, розумно витрачайте свої фізичні, психічні та матеріальні ресурси. Досить одного необережного слова, щоб вибухнув великий конфлікт, відгомони якого будуть нагадувати про себе дуже довго. 

Водолій                                                                                                                

Вам відкриваються можливості для переходу на нові рівні у всіх сферах. Це період, коли успіх залежить від вашої витримки, спокою і концентрації. Відсунуті на тривалий період справи можуть бути благополучно дозволені. Таким же сприятливим цей час буде для планування довгострокових проектів на майбутнє. Можна очікувати заохочення від начальства, підвищення на посаді, доброту впливових осіб, набуття покровителів. Вдало реалізуються звернення в офіційні інстанції. Можливий прогрес в матеріальному відношенні, вам віддають все, що повинні. 

Риби                                                                                                                           

Слід бути дуже обережними зі складанням довірчих угод і не говорити нічого такого, що потім могло б бути витлумачено інакше. Остерігайтеся обману з боку ділових партнерів, але і самі дотримуйтесь гранично можливу чесність. Будьте обережні на дорогах і в транспорті. У сфері особистих взаємин відбуваються поліпшення або зберігається рівновага. Давні знайомі, партнери, з якими вас пов'язували романтичні відносини в минулому, знову з'являються у Вашому житті. Може трапитися незвичайний поворот у відносинах з колегами і партнерами. 

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: