Повню відбувається при опозиції Сонця і Місяця / samacharnama.com

Тиждень починається з повного місяця в Козерозі, яке відбудеться 3 серпня о 18:59 – це початок третьої чверті місячних фаз. Напередодні повного місяця і день після нього, у багатьох людей можливі емоційні зриви, безсоння. Все виходить на поверхню. Це пік реалізації життєвих енергій.

Повня відбувається при опозиції Сонця і Місяця. Принцип опозиції – це необхідність розуміння того, що потрібно людині для доповнення. Тут можна зрозуміти, що навколо має бути, які ресурси потрібні, щоб максимально продемонструвати себе і отримати задоволення. У повню починати нові справи не варто. Повний місяць – час, коли енергія росту змінюється енергією убування. В цей час енергії течуть від зовнішнього середовища, у всередину, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, які в серпні позбудуться усіх проблемЛюдина стає сприйнятливим до впливу ззовні. Є сенс зайнятися освітою – знання засвояться без праці. Можна завершити будь-які справи, але не беріться за великі проекти. А от борги, які роздаєте на щербатий Місяць, не вдарять по вашому гаманцю, бо буде компенсація з зовнішніх джерел. До повного місяця справи, що почалися в перші дні після молодика, досягають максимального розвитку. Якщо ви затіяли щось відразу після молодика до повного місяця, ви досягнете результату.

Відео дня

Овен

З'являється можливість успішно втілювати свої ідеї в реальність. Розмови, спілкування призводять до вдалих дій, а дії, своєю чергою, надають особливої ваги словам. Гарний час для підготовки планів та інструкцій, відряджень. Ефективно йде письмова робота, публікації або усні описи, набутих раніше подій. Успішними будуть медичні процедури, отримання потрібної інформації, консультації щодо здоров'я. Цей період сприятливий для того, щоб подбати про себе, наприклад, зробити стрижку або пройти курс масажу. Єдина реальна загроза успіху — надмірна безліч розмов і недолік бажання працювати.

Телець

Активізуються питання, пов'язані з родичами, сусідами, а також ближні поїздки, робота з документами. В цей період частіше, ніж зазвичай, можуть виникати ситуації, коли доводиться робити не те, що хочеш. Дуже важливо стримувати себе в емоціях, не дратуватися по дрібницях. Щоб усунути ці негативні тенденції, можна зайнятися активним відпочинком, зустрітися з братами і сестрами, з'їздити до батьків або відвідати цікаві місця, здійснити поїздку до моря. Можливі порушення сну, з'являється схильність до самотності – частіше це втеча від самих себе.

Близнюки

У фізичному відношенні цей період є клопіткою, ваші інтереси поширюються на різні сфери діяльності. Розмови почастішають, потік інформації та ідей, посилиться. Багато часу і сил витрачається на поїздки і переміщення, роботу за комп'ютером. Виникає необхідність розв'язувати питання, пов'язані з механічним та електричним обладнанням для будинку і офісу. Вам буде легше займатися літературною творчістю і висловлюватися, встановлювати контакти. У цей період ви зможете засвоїти більш ефективні методи, ваші ідеї та думки будуть сприйняті з ентузіазмом. Новини та інформація, отримана в цей період, виявиться важливою для вас.

Рак

Велика частина паперової роботи, зустрічей і суперечок в цей період, напевно, будуть зачіпати фінанси та інші пріоритетні питання. Обставини можуть зажадати від вас визначити і захистити свої інтереси. Може бути переглянута система ваших цінностей і змінитися пріоритети. У грошових справах може бути виявлена і виправлена помилка, що піде вам на користь. Поїздки в цей час зазвичай пов'язані з грошима або здоров'ям, зміцненням імунітету. Ускладнення, що виникають протягом місяця, пов'язані з помилками в рахунках, банківських операціях або операціях. У будь-якому випадку, посилюється інтерес до грошових справах, мислення стає більш практичним, з'являються нові ідеї і плани, що стосуються фінансових справ.

Лев

Обставини цього періоду зачіпають інформацію про вас або призначений, насамперед, для вас. Ваші думки і суперечки будуть сприйматися оточуючими, що про вас говорять, обговорюють вашу зовнішність, риси характеру або здібності або ж зачіпають ці питання в розмові з вами. Вас можуть перевіряти на психологічну стійкість, ви можете відчути нервозність і дратівливість, але не показуйте це, тримайтеся гідно, проявляйте спокій. В ході розмов можуть бути порушені питання, на які ви вважали б за краще не відповідати, постарайтеся красиво піти від відповіді, не варто різко реагувати. Обставини, з якими ви зіткнетеся, дають можливість проявити свої найкращі якості, зробити які-небудь практичні дії.

Діва

Успіх вашої діяльності залежить від індивідуального підходу в роботі, від здатності приховувати свої думки та ідеї в цей період. Можливий збір інформації про минуле і контакти з людьми з вашого минулого. Інформація, яку ви отримаєте, може містити тонкі натяки або прихований сенс, зрозумілий лише вам. Довіряйте своїй інтуїції, підсвідомості, не бійтеся мріяти. Можливі таємні поїздки і контакти з незнайомими людьми. В це час ви також можете виявити інформацію, яку раніше від вас приховували. Краще не афішувати ваші думки та ідеї, інакше, обов'язково знайдеться той, хто забезпечить вам перешкоди, ви можете зіткнутися з обмеженнями.

Читайте такожВтома у Тельців і приємні зміни у Скорпіонів: астролог склала гороскоп на серпень для всіх знаків ЗодіакуТерези

Не дозволяйте маніпулювати собою, проявляйте усвідомленість у взаєминах і не поспішайте робити висновки. Нові перспективні знайомства виявляться не так вже перспективними. Небезпека в тому, що будь-який маніпулятор здається вам зараз дуже привабливим і заслуговує довіри. Але, з часом, рожеві окуляри доведеться зняти. В цей час виникає багато ситуацій, які змушують виявляти активність у питаннях, пов'язаних із партнерством, будь-якими відносинами або з співпрацею. Обставини складаються так, що ви вимушені брати на себе відповідальність не тільки за себе, але також і за інших, як результат, зможете стати лідером якої-небудь групи.

Скорпіон

Відчуваєте прилив життєвої енергії, але енергетичні та фінансові ресурси витрачаються імпульсивно. Емоційний підйом, стійкість до переживань, стан бадьорості духу та фізичної витривалості відчувають багато Скорпіонів. В цей період вас можуть перевіряти на стійкість до стресів. У будь-якому випадку, вас помічають, цілком можливо, керівництво доручить вам дуже важливу роботу, з якою впоратися зможете тільки ви. Зараз ви можете багато чого домогтися для себе, тому не варто відволікатися на тих, хто відверто хоче вас використовувати. Якщо ви хочете стати лідером, проявити свої організаторські здібності, то в цей період складуться сприятливі обставини для цього.

Стрілець

Розв'язанню важливих питань може допомогти інтуїція, підсвідома діяльність. Якщо ви давно збиралася поговорити з партнером про щось важливе, то поточний тиждень для цього підходить. Можуть стати актуальними питання аліментів, спадщини, розподілу бюджету. Період сприятливий для наведення порядку в офісі, зміни його зовнішнього вигляду, а також стилю і методів роботи і відносин з працівниками. Відповідний день для укладення угод по нерухомості, у сфері послуг. Вдало проходять переговори зі спонсорами, впливовими особами. Сприятливі далекі відрядження, розв'язання фінансових питань.

Козеріг

Не вплутуватися в авантюрні проекти, непрозорі фінансові угоди. Контакти з широкою публікою допоможуть розв'язанню робочих питань. Є схильність до перекладу деяких ділових відносин в романтичне русло. Відмінно виходить інтелектуальна робота – освоєння комп'ютерних програм, робота з електроприладами, заняття математикою. Вдалий час для придбання офісної та побутової техніки. Можна сподіватися на хороший контакт з впливовими людьми, представниками органів влади, на фінансову підтримку. У цей період добре наводити порядок у справах, гармонізувати стосунки з батьками, літніми родичами.

Водолій

У вирішенні життєвих завдань набагато більше користі принесуть підказки підсвідомості, ніж суха логіка, але робити відповідальні, доленосні кроки протягом цього тижня, не рекомендується. Активізуються кармічні теми, нагадують про себе неприємні події минулого. Час сприятливий для віддачі боргів у всіх сенсах. Якщо вам потрібна допомога, підтримка, як правило, приходить з несподіваного боку. Важливо керувати своїми емоціями і враховувати інтереси близьких людей. Навколо обстановка суперечок, тому будь-які висловлювання і дії необхідно ретельно обдумувати. Дотримуйтесь заходів безпеки при роботі з інструментами, гострими предметами.

Риби

Протягом тижня набагато легше пристосовуватися до ситуації, ніж що-небудь міняти. Це позначається на всіх сферах життя, не виключаючи і фінансову: активність знижується, з'являється бажання перекласти розв'язання важливих питань на когось іншого. Період не підходить для інтелектуальної діяльності, але активізуються творчі здібності. Люди, залучені до мистецтва, а також ті, хто володіє достатньою мірою чутливості, будуть себе відчувати себе чудово. Вдалі поїздки на відпочинок, а також виступи перед публікою. Громадським діячам, ораторам вдається донести до публіки те, що вони хочуть сказати або показати через свою творчість.