Що чекає всі знаки Зодіаку з 25 по 31 липня / ua.depositphotos.com

Літо невпинно наближається до кінця. Таролог Ольга Соломко розказала, що чекає всі знаки Зодіаку в останній тиждень другого літнього місяця з 25 по 31 липня 2022.

За її словами, деяким представникам зодіакального кола пощастить у роботі, а на декого чекають чималі розчарування, пише AstroOboz.

Овен

Відео дня

Будете займатися чужими справами, у тому числі грошовими та майновими. Можуть надійти прохання допомогти розібратися зі бюрократичними, юридичними чи фінансовими питаннями.

Телець

Доведеться діяти дуже швидко, оскільки життєві ситуації будуть змінюватися миттєво, і ви маєте динамічно реагувати.

Близнюки

Можливий кар'єрний ріс: нова посаду чи інші успіхи. Але ви точно дістанетесь до вищого щаблю.

Рак

Час розібратися з ілюзіями, особливо у питаннях сердечних. Можете перебільшувати важливість певних стосунків, приязнь з боку певних людей чи ступінь вашої закоханості.

Лев

Отримаєте шикарний подарунок, який вимагатиме відповідальності, що вам може не сподобатися, бо ви можете просто бути не готовим до такого.

Діва

Зверніть увагу на вашу безпеку. Краще навіть дещо перестаратися, приміром, застрахувати життя, здоров'я, нерухомість, змінити замки, поставити жалюзі, встановити сейф.

Терези

Конкуренти наступають на п'яти, намагаються вас обігнати. Цього тижня їм це навіть може вдатися, якщо ви негайно не застосуєте якісь нестандартні кроки.

Скорпіон

Цього тижня буде максимальною підтримка друзів, які готові на що завгодно. Тому збирайте навколо себе веселу і дружню компанію найдорожчих і організуйте щось грандіозне.

Стрілець

Буде досить спокійний тиждень: надасте перевагу відпочинку, ніж роботі. І не дорікайте собі за цю паузу, адже вам теж потрібно набиратися нових сил, а коли це робити, як не влітку, яке, між іншим, добігає кінця.

Козоріг

Не варто нікуди поспішати, бо можливі різні затримки, перенесення термінів, паузи. Вам ніби дається певний час для того, щоб щось осмислили, усвідомили, ухвалили конкретні рішення.

Водолій

Стикатиметеся з тими, хто досить різко вам опонуватиме, не поділятиме ваші думки. Тож доведеться витрачати чимало сил для того, щоб довести свою точку зору.

Риби

Робота буде на першому місці - розслабитися не вийде. Оговтаєтесь тільки ближче до суботи. Тож краще налаштуйтесь на продуктивну працю, щоб потім добре відпочити на вихідних.

Раніше астрологи розповіли, чого варто очікувати знакам Зодіаку в останній літній місяць.

Вас також можуть зацікавити новини: