Мольфар Макс Гордєєв / instagram.com/maxgord

Мольфар Макс Гордєєв ексклюзивно для УНІАН склав прогноз на вересень 2023 року для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що карти Таро віщують саме вам.

Гороскоп на вересень 2023 року - Овен

Таро-гороскоп для Овна на вересень / ua.depositphotos.com

Навчіть себе бачити позитивні моменти навіть, здавалося б, у безрадісних ситуаціях. Не дозволяйте нікому маніпулювати вами.

Життя вимагатиме від вас психологічної гнучкості. Навряд чи ви відмовитеся від своїх переконань, але деякі погляди на оточуючих і самих себе все-таки зміните. Події 20 місячної доби, які припадуть на 5 вересня, відкриють новий етап у вашій долі. Зробіть цей крок уперед без жодних побоювань. Так, імовірно, щось ви втратите, але здобудете все-таки набагато більше.

Відео дня

У період з 13 по 16 вересня ваше коло спілкування значно розшириться за рахунок нових перспективних знайомств. Це гарний час для укладення парі, проведення дискусій та обміну думками. Багато що відкриється перед вами в новому світлі. Ви відчуєте себе цікавим співрозмовником, що неодмінно підвищить вашу самооцінку.

Коли Місяць зайде в сузір'я Лева, тобто починаючи з 19 вересня, вам буде складно спокійно реагувати на зауваження з боку близьких людей, а тим паче дотримуватися чиїхось порад. Постарайтеся все ж стримуватися і не відповідати грубістю.

22 і 23 числа гороскоп на вересень 2023 Овну радить присвятити дітям. Під впливом небесних тіл підлітки переймуться до вас особливою довірою, захочуть відкрити душу, розповісти про свої секрети і переживання. Якщо ви проігноруєте такий порив, то ризикуєте втратити авторитет в очах своїх чад.

Період з 25 по 30 вересня ідеально підходить для походу по магазинах. До списку вдалих придбань наприкінці місяця зірки занесли товари для творчості, книги, освітлювальні прилади та кухонну техніку. Бажано не купувати в ці дні посуд, мийні засоби, ювелірні прикраси та верхній одяг.

Кохання. У Овнів несподівано виникне так багато різних справ, що ви станете з'являтися вдома лише пізно ввечері. Ваша половинка спочатку прийме це як належне, але незабаром почне страждати від самотності. Постарайтеся так розподілити свій час, щоб його вистачило на все, зокрема й на спілкування з коханою людиною.

У жодному разі не беріться за роботу 9 вересня. Проведіть цей день на природі з партнером і дітьми. Якщо ваші стосунки зав'язалися недавно, чекайте неявної, але дуже гострої боротьби за верховенство в парі. Вам обом захочеться грати першу скрипку, але ніхто не буде готовий здати свої позиції. У відкритий конфлікт усе це виллється навряд чи, але почуття вам доведеться відчути ненайприємніші. Найсильніша напруга очікується 14 вересня. Цього дня її спровокують Меркурій і Уран, які діють спільно.

Робота і карʼєра. Не ухвалюйте жодних рішень і не займайтеся особливо важливими справами 4 і 5 вересня, у дні перебування Місяця в знаку Козерога. Виконуйте прості завдання, які не потребують напруження розумових сил і високого рівня відповідальності. Приведіть до ладу робоче місце, розберіть документацію, поспілкуйтеся з колегами.

Якщо ж вам потрібно завершити або, навпаки, почати новий проект, вибрати методи розв'язання завдань, укласти договір із клієнтами, зробіть це на початку другої декади місяця. Наприкінці місяця не варто контактувати з тими, хто ставиться до вас не надто добре. Перш за все, зірки не рекомендують вам зустрічатися з такими людьми 28 вересня: вони можуть підставити вас або якимось іншим способом втягнути у великі неприємності. Якщо спілкування все ж неминуче, зберігайте спокій і ховайте почуття за маскою холодної ввічливості.

Здоров'я. Завдяки сприятливій взаємодії планет перший тиждень осені подарує вам позитивний настрій, енергію і гарне самопочуття. Цей період варто використовувати для занять спортом і активних прогулянок. Посилення позицій Юпітера 6 і 7 вересня - вдалий час для початку лікування і профілактики захворювань печінки. Простежте, щоб у цей час у вашому раціоні було більше молочних страв, злакових і овочів.

"Ворожнеча" між Меркурієм і Плутоном 10 вересня створить напружену атмосферу, яка збільшить імовірність отримання травми. Будьте особливо пильними в цей період, не поспішайте і уважніше дивіться під ноги. З 12 до 14 вересня - вдалий час, щоб здати загальний аналіз крові та розширені аналізи на гормони щитовидної залози. Ближче до кінця місяця, починаючи з 24-го числа, коли Місяць проходитиме сузір'ям Терези, влаштуйте собі один розвантажувальний день. Зірки рекомендують відмовитися від хлібобулочних виробів, солодощів і смаженого. Віддайте перевагу гречці, свіжим овочам і кисломолочним продуктам.

Найсприятливіші дні: 4, 11, 18, 27.

Дні, у які треба бути обережнішими: 2, 3, 9, 10, 16, 23, 24.

Гороскоп на вересень 2023 року - Телець

Таро-гороскоп для Тельця на вересень / фото ua.depositphotos.com

Більше слухайте, ніж говоріть. Розвивайте в собі спостережливість - це допоможе уникнути багатьох помилок.

Цей період дається вам для розвитку різного роду стосунків - ділових, дружніх, любовних. Налагодженню контактів із людьми посприяє Місяць, який до 9 вересня перебуватиме у фазі спадання. Ставте запитання, які вас давно цікавлять, шукайте точки дотику, обговорюйте плани на майбутнє. Відповідайте хоча б іноді очікуванням оточуючих, і ваші мрії неодмінно збудуться.

12 і 13 вересня, коли Місяць перебуватиме в сузір'ї Стрільця, настає сприятливий період для відпочинку поза домом. Вирушайте на природу або відвідайте який-небудь світський захід. Аспект Венери і Плутона 14 вересня завдасть вам клопоту у спілкуванні з дітьми. У цей період чадо стане дуже неслухняним і примхливим. Не намагайтеся з'ясувати стосунки з дитиною на підвищених тонах і в наказовій формі. Доброзичливе ставлення буде найкращою тактикою поведінки. Наберіться терпіння, і вам вдасться знайти спільну мову з дитиною.

22 числа ви станете занадто критичними щодо інших людей. Намагайтеся не судити за першим враженням, а зібрати повнішу інформацію про людину. Марс в аспекті з Місяцем цього дня може спотворювати ваше уявлення про оточення і справжні мотиви його поведінки. Кінець вересня 2023 року буде ідеальним часом для купівлі товарів для сну: ортопедичних матраців, подушок із бамбука, берушів, світлонепроникних масок і постільної білизни.

Кохання. Не дозволяйте почуттям взяти гору над розумом. Якщо ви почнете жити виключно емоціями, представники протилежної статі почнуть маніпулювати вами. Місяць і Нептун, які 2 вересня утворюють несприятливий аспект, зроблять вас надмірно довірливими. Цим цілком можуть скористатися люди, які не мають твердих моральних засад. Тож не кидайтеся у вир з головою, якщо хтось здасться вам неймовірно привабливим.

Від постійного партнера можна очікувати несправедливих докорів. Навіть якщо ви поводитиметеся бездоганно, він усе одно придумає, у чому вас звинуватити. Головне, що стане турбувати вашу кохану людину, - чи не зраджуєте ви її. А тому поводьтеся так, щоб ваша вірність не викликала жодних сумнівів. У жодному разі не зустрічайтеся з тими, хто вважає вас спокусливими, у дні перебування Місяця в знаку ревнивого Скорпіона, тобто 27 і 28 вересня.

Робота і кар'єра. Якщо ви мрієте про просування службовими сходами, проявіть активність 3 вересня. Усе, що ви зробите цього дня, не просто піде вам на користь, а ляже в основу вашої майбутньої кар'єри. Доля напевно подарує вам шанс проявити себе. Не пропустіть його. Нехай оточуючі, і насамперед начальство, переконаються в тому, що ви готові до несподіваних поворотів і в складних обставинах здатні показувати відмінні результати.

Після 7 вересня планети подарують вам низку цікавих ідей. Розгляньте всебічно кожну з них. Імовірно, деякі при найближчому розгляді здадуться вам неспроможними. Відкладіть їх на якийсь час. Опрацьовувати ж почніть ті, що справляють враження найбільш життєздатних. 

Здоров'я. Аспект між Юпітером і Селеною 4 вересня може завдати вам невеликих проблем із травленням. Щоб цього уникнути, снідайте в ці дні вівсяною кашею, відмовтеся від смаженої, жирної і важкої їжі (м'ясо, ковбаси, картопля, макарони). Варені овочі (броколі, кабачки, буряк), свіжі фрукти (сливи, авокадо, груші, грейпфрути) і приготована на парі риба стануть найкращими друзями вашому шлунку.

9 вересня, коли ретроградний Плутон займе найвигіднішу позицію на небі, - вдалий час для відвідування стоматолога. Цього дня лікування зубів пройде менш болісно. 12-го числа, коли Місяць виходитиме із сузір'я Овна, дайте очам більше відпочивати. Цього дня посилиться їхня стомлюваність, що може призвести до зниження гостроти зору. Слідкуйте за тим, щоб ваше робоче місце було добре освітлене, і робіть гімнастику для очей. Їжте свіжі фрукти: апельсини, гранати, яблука.

Починаючи з 12 вересня звертайте пильнішу увагу на те, що ви п'єте. У цей час варто віддати перевагу журавлинному морсу і зеленому чаю без цукру. Вони добре вгамують спрагу і підбадьорять вас. Виключіть зі свого раціону газовану воду і каву - ці напої матимуть згубний вплив на роботу печінки і нирок.

Найсприятливіші дні: 2, 12, 19, 30.

Дні, у які треба бути обережнішими: 13, 27.

Гороскоп на вересень 2023 року - Близнюки

Таро-гороскоп на вересень для Близнюків / фото ua.depositphotos.com

Не намагайтеся нікому нічого доводити і не судіть інших людей по собі. Гороскоп на вересень 2023 Близнюкам каже, що цього місяця з великими проблемами ви навряд чи зіткнетеся. До дрібних же вам вдасться поставитися філософськи. Завдяки інтенсивній зміні подій неприємні емоції почнуть відходити на другий план і швидко забуватися. Не надавайте значення тому, що станеться з вами в період з 8 по 10 вересня. Хоч би як засмутив (або, навпаки, потішив) вас якийсь епізод, у житті вашому він істотної ролі не відіграє.

Початок осені принесе Близнюкам масу позитивних емоцій. Підвищену активність і натхнення вам забезпечить аспект між Юпітером і Селеною. Скористайтеся такою можливістю і займіться творчістю - малюйте, майструйте, пишіть вірші, прикрашайте будинок, робіть щось руками тощо. Напевно в цей час ви відкриєте в собі нові таланти. Чудово, якщо поруч із вами опиняться друзі, яких ви залучите до своєї діяльності і заразите позитивом.

Кінець першої декади вересня, коли Нептун перебуватиме в опозиції до Венери, підходить для швидкоплинних знайомств із метою вирішити короткострокові питання. Не варто розраховувати на довготривалі й надійні стосунки з новими товаришами. Зараз найкраще допомогти одне одному і розійтися, щоб у майбутньому не залишилося неприємних спогадів від цих зустрічей.

Вирушаючи за покупками з 11 по 13 вересня, будьте готові ретельно перевіряти комплектність товару. Існує ймовірність, що, прийшовши додому, ви не знайдете якусь деталь, оскільки її просто забудуть покласти. Коли Місяць перейде у спадну фазу, тобто з 10 вересня, вдало займатися встановленням вікон і сантехніки, фарбуванням стін і переплануванням квартири або будинку. 14 вересня, зірки радять вам провести вдома. Розберіться в шафі: не шкодуючи викиньте одяг, який ви давно не носите. Звільніться від усього старого, що застаріло і віджило себе.

Кохання. Найсвітлішими для закоханих стануть дні перебування Місяця в знаку Лева, тобто 19 і 20 вересня. Якщо ви захочете зробити зізнання, не стримуйте себе. Сміливо розкажіть про свої почуття тому, хто вам дорогий. Зірки не обіцяють вам відповідного "люблю", але не сумніваються в тому, що слова ваші будуть сприйняті прихильно.

У цей же час дамам-Близнюкам може бути зроблено пропозицію руки і серця. Не кажіть одразу ні "так", ні "ні". Спочатку добре подумайте і тільки потім приймайте остаточне рішення. Сонце і Місяць, які вступлять в активну взаємодію 24 вересня, зроблять вас надмірно неспокійними. Настрій змінюватиметься у найнепередбачуваніший спосіб, і вашому партнерові доведеться підлаштовуватися під нього. Пару днів він, напевно, витримає, але потім накинеться на вас із докорами. Не доводьте справу до конфлікту. Постарайтеся не перекладати на кохану людину свої проблеми.

Робота і кар'єра. Займатися вирішенням питань, пов'язаних із кар'єрним зростанням, зараз не варто. Найменш вдалим для розмов із начальством про розподіл посад і розміри заробітної плати виявиться 9 вересня. Тільки спробуйте сказати "я гідний більшого", і розгніваний шеф забере у вас навіть те, що ви вже маєте. Пам'ятайте: звертатися до керівництва з проханнями і пропозиціями має сенс не раніше 16-го числа.

Сонце протягом перших двох декад вересня перебуватиме в сузір'ї Діви. Це означає, що вам слід братися тільки за ті справи, які вас по-справжньому цікавлять. Зайнявшись чимось нудним, ви швидко втомитеся і почнете робити безглузді помилки. Насамперед усе сказане вище стосується тих Близнюків, які працюють із людьми і творами мистецтва.

Здоров'я. Напружений аспект планет у першій половині місяця дещо знизить ваш імунітет. Чудовими засобами для профілактики і боротьби з хворобами стануть брусничний і вишневі морси, що мають протимікробну і загальнозміцнювальну дію, чай з імбиром і медом, що сприяє зняттю запалення, а також часник і червоний перець (як приправи до страв), що активізують додаткові резерви організму для боротьби з вірусами. Намагайтеся в ці дні повноцінно відпочивати і спати не менше 8 годин на добу.

21 вересня настає сприятливий період, щоб відвідати кардіолога або ендокринолога. А ось для здачі аналізів краще залишити час 26 або 27 вересня. Починаючи із середини місяця (з 14 вересня) зірки рекомендують вам зайнятися профілактикою шийного остеохондрозу: прикладайте до комірцевої зони сольові грілки. Вони забезпечать приплив крові до м'язів і суттєво розслаблять їх.

Найсприятливіші дні: 18, 21.

Дні, у які треба бути обережнішими: 1, 8, 15, 29.

Гороскоп на вересень 2023 року - Рак

Таро-гороскоп на вересень для Рака / фото ua.depositphotos.com

Присвятіть цей час пізнанню себе. Більше прислухайтеся до своїх бажань і не намагайтеся догодити кому б то не було.

Розібратися в собі без допомоги оточуючих у вас зараз вийде навряд чи. Самостійно ви навіть не зможете усвідомити, що саме вас турбує. Поговоріть про свої тривоги з другом, добре знайомим з особливостями вашого світосприйняття. Найефективнішою бесіда такого роду виявиться в дні перебування Місяця в знаку Водолія, тобто 6 і 7 вересня. У цей самий час ви цілком можете звернутися до психолога, який має хорошу репутацію.

Ваша підвищена комунікабельність на початку вересня матиме неоднозначні наслідки. З одного боку, в цей період у вас є всі шанси завести нові цікаві знайомства, які можуть перерости в міцну дружбу. З іншого - ваші балакучість і часом неналежна увага до чужих проблем можуть створити вам неприємну репутацію. Не перегинайте палицю, у всьому шукайте золоту середину і обов'язково давайте співрозмовнику зрозуміти, що він вам не байдужий.

З 8 по 12 вересня ви можете сміливо вирушати за будь-якими покупками, але за однієї умови - перед тим як щось придбати, обов'язково радьтеся з близькими людьми. Завдяки їхнім рекомендаціям ви зумієте істотно заощадити. Починаючи з 12-го числа, коли Меркурій стане в опозицію до Урана, настає сприятливий час для будь-якої колективної діяльності. Зараз зірки радять дотримуватися принципу "Одна голова добре, а дві краще".

24 вересня відмовтеся від пропозиції відвідати якийсь світський захід. Краще проведіть цей час удома, за читанням книги або переглядом фільму.

Кохання. Сонце і Хірон, які вступлять у взаємодію 6 вересня, сплутають у вашому особистому житті буквально все. Потреба любити і бути коханими стане надзвичайно сильною, але реалізуватися вона повною мірою, швидше за все, не зможе. Зірки радять вам не впадати в паніку, а просто перечекати цей спірний період. Слідкуйте за тим, як розгортаються події, і поки не будуйте жодних планів на майбутнє. У пошуках нового романтичного партнера зараз не варто звертатися до шлюбних агентств або користуватися сайтами знайомств. Бажаного результату ви таким чином не отримаєте. Краще подивіться по сторонах. Напевно, серед ваших знайомих знайдеться хтось, хто виявляє до вас непідробний інтерес. Оцінити переваги цієї людини ви зможете в дні Місяця, що спадає, тобто з 11 до 23 вересня.

Робота і кар'єра. Частіше хваліть тих, хто працює поруч із вами. Що більшу щедрість ви виявите щодо цього, то ефективніше стануть працювати ваші колеги. Почніть уже 2 вересня, у 17-й місячний день. Усі ті, кому ви скажете добрі слова, згодом не залишать вас без підтримки у важкій ситуації. Якщо ви обіймаєте керівну посаду, заохотіть своїх співробітників невеликими преміями. Причому відзначте не тільки найрезультативніших, а й тих, кому бракує впевненості в собі.

Протягом усього вересня 2023 року тримайте емоції в узді. Дозволивши їм розгулятися, ви втратите контроль над собою, і ваша ділова активність від цього помітно знизиться. Затягувати у вир переживань вас стане Венера, що перебуває в сузір'ї Діви. Опирайтеся як можете: очищайте голову від сторонніх думок, тренуйте волю, підвищуйте самооцінку. А найкраще завантажте себе роботою так, щоб на хвилювання у вас просто не залишалося часу.

Здоров'я. Напруга між Меркурієм і Плутоном починаючи з 8 вересня спровокує у вас перепади настрою і підвищить неуважність. У цей період зірки рекомендують вам бути уважнішими на дорогах і виробництві. Не варто вирішувати кілька питань одночасно - поставте перед собою одну конкретну мету і спрямуйте всі сили на її досягнення. Прислухайтеся до свого біологічного годинника - беріться за найтрудомісткіші справи в той час, коли ви почуваєтеся найактивнішими і найпрацездатнішими. Щоб допомогти організму активізуватися, вживайте більше морепродуктів, а також додайте в раціон мигдаль, волоські горіхи, авокадо, зелений горошок і капусту.

Перебування Місяця в сузір'ї Терезів 24 і 25 вересня ризикує викликати у вас стрибки артеріального тиску. Стабілізувати його допоможе компрес із розведеного водою оцту. Змочіть ним рушник і прикладіть до ступень на 5-10 хвилин. Після цього обполосніть ноги холодною водою. Знизити тиск допоможе й масаж точки, розташованої на щоці на відстані 1 см від нижнього краю мочки вуха. В останніх числах вересня настає сприятливий час для відвідування вузькопрофільних медичних фахівців, таких як кардіолог, дерматолог, ортодонт і уролог.

Найсприятливіші дні: 5, 8, 12, 15, 22, 26.

Дні, у які треба бути обережнішими: 3, 13, 17, 27.

Гороскоп на вересень 2023 року - Лев

Таро-гороскоп для Лева на вересень / ua.depositphotos.com

Не заважайте собі дивитися на світ із любов'ю, і він із задоволенням відповість вам взаємністю.

Намагайтеся керувати своїм настроєм і не ставати жертвою швидкоплинних вражень. Неприємності минуть, і досить швидко, а осад від викликаних ними емоцій може залишитися надовго. Ви отримаєте все, що захочете, 4-5 вересня за Місяця в Козерозі, якщо щиро посміхатиметеся, допомагатимете оточуючим і діятимете без зволікань.

У період з 13 по 17 вересня вигідно заводити нові знайомства. Щоправда, навряд чи вони переростуть у тривалу дружбу або міцне товариство. 19 вересня ви звертатимете особливу увагу на зовнішній вигляд оточення. Не варто бути занадто критичними щодо інших, пам'ятайте, що перше враження зараз може бути оманливим.

Починаючи з 20-го числа поїздки і подорожі обіцяють бути насиченими і принести масу нових вражень. Робіть ставку на ті місця, які так чи інакше пов'язані з вашим минулим. Кінець місяця - прекрасний час, щоб відпочити з друзями або близькими на природі, якщо осіння погода це дозволить.

Остання декада вересня 2023 року сприятлива з точки зору купівлі одягу, ювелірних прикрас і взуття. З усього різноманіття пропонованих товарів ви зможете вибрати саме те, що підкреслить ваші достоїнства. У цей час рекомендується утриматися від придбання комп'ютерних і мобільних пристроїв. Починаючи з 24 вересня і до кінця місяця настає період, несприятливий для активної фінансової діяльності: не варто брати кредити, давати великі суми в борг, укладати парі і грати в азартні ігри.

Кохання. Ви будете багато думати про свої почуття і ту роль, яку ви відіграєте в нинішніх стосунках. Намагайтеся мислити в позитивному ключі, не шкодувати про те, чого не можна повернути, і не перебільшувати складнощі. Поділіться своїми міркуваннями з партнером 12 вересня. Тільки не нагнітайте обстановку. Нехай бесіда пройде в спокійному і дружньому ключі. Обговоріть плани на найближче майбутнє і намітьте шляхи їхньої реалізації. Якщо хтось виявляє до вас інтерес, а ви самі нічого до нього не відчуваєте, поводьтеся стримано. Щойно ви почнете строїти оченята, як одразу ж опинитеся в дуже незручному становищі. Вас звинуватять, і не без підстав, у тому, що ви дали надію людині, а потім абсолютно безсоромно залишили її з носом. Скандал на цьому ґрунті може вибухнути 24 вересня.

Робота і кар'єра. На самому початку осені вас будуть долати консервативні настрої. Викличе їх аспект Сонця і Хірона, який утвориться 3 вересня. Звичайно, старі перевірені методи працюватимуть, і непогано. Але все ж вам не варто зациклюватися на них. Пам'ятайте: у конкурентній боротьбі зараз переможе той, хто проявить більшу сміливість і не стане обмежувати себе у виборі засобів для досягнення мети. Ідіть цим шляхом, і ви неодмінно досягнете успіху.

Діяти вам зараз краще самостійно. Ретроградний Плутон помітно знизить ваше прагнення до співпраці, і тому, відсторонившись від оточення, ви не відчуєте жодного дискомфорту. Поспостерігайте з боку за тим, що відбувається в колективі. Це допоможе вам зрозуміти розстановку сил і вибрати правильну стратегію подальшої поведінки. 

Здоров'я. 6 і 7 вересня 2023 року, коли Місяць влаштується в сузір'ї Водолія, ви можете відчути занепад сил і зниження апетиту. У ці дні потрібно зменшити фізичне навантаження і збільшити час на відпочинок і сон. Не забудьте про масаж голови: він подарує приємні відчуття і зарядить бадьорістю. Протягом 5 хвилин натискайте подушечками пальців на голову, рухаючись від скронь до маківки. Це допоможе посилити кровообіг і зняти втому.

10 вересня посилиться чутливість зубів і ясен. У цей час утримайтеся від холодних і гарячих напоїв, скоротіть вживання солодкого, чистіть зуби щіткою з м'якою щетиною. Ефективними методами в боротьбі з підвищеною чутливістю будуть лимонні кісточки і трав'яні відвари. Наприклад, відвар реп'яха матиме чудовий знеболювальний вплив (1 ч. л. сухої трави залити гарячою водою, кип'ятити 3 хв, процідити й полоскати щонайменше 3 рази на день), а ромашка - антисептичний (1 ст. л. квіток залити окропом і настоювати 1 годину; полоскати рот щонайменше 5 разів на день). У лимонних кісточках міститься велика кількість кальцію і фосфору, які необхідні для збереження здоров'я зубів. Період з 20 по 22 вересня - сприятливий час для відвідування салону краси і підбору професійної косметики для догляду за обличчям і тілом.

Найсприятливіші дні: 11, 25, 26, 27.

Дні, у які треба бути обережнішими: 3, 10, 17, 24.

Гороскоп на вересень 2023 року - Діва

Таро-гороскоп на вересень для Діви / depositphotos.com

Боріться з обставинами, шукайте обхідні шляхи, вірте у власні сили боротися з обставинами, шукайте обхідні шляхи, вірте у власні сили, і доля виявить до вас прихильність.

Тільки тим, хто в усьому бачитиме хороші сторони, у першій половині вересня вдасться здійснити свої мрії. Навіть якщо вас почнуть переслідувати невдачі, не вішайте носа. У дні спадаючого Місяця, тобто починаючи з 9 вересня, присутність духу допоможе вам подолати всі перешкоди і, нарешті, відчути себе щасливими.

Сприятливий аспект планет, що знаменує період з 2 по 4 вересня, - ідеальний час для зав'язування знайомств. Нові товариші практично з перших хвилин зачарують і розташують вас до себе. Спілкування з ними принесе масу позитивних емоцій і підвищить вашу самооцінку. Зараз значно більше значення матиме емоційний зв'язок із людиною, ніж матеріальна або будь-яка інша вигода від контакту з нею.

10 вересня - вдалий день для купівлі корисних дрібниць для дому, таких як нитки, цвяхи, губки, серветки, скатертини, засоби для миття підлог і вікон. Своєю увагою зірки рекомендують обійти антикваріат, сувеніри, кімнатні рослини та парфумерію. А ось 11-го числа намагайтеся не ходити по магазинах - високий ризик придбати неякісний товар. На 13 вересня не варто будувати серйозних планів - навряд чи будуть відповідні умови для здійснення наміченого. Доведеться підлаштовуватися під обставини, що різко змінюються, і вирішувати багато питань на місці, не роздумуючи. На щастя, жодних серйозних наслідків за цим не буде.

З 9 до 24 вересня ви можете сміливо починати ремонт у будинку або квартирі. Місяць, що спадає, буде прекрасним помічником у цій непростій справі. Рекомендується робити ставку на фарбування стін, облицювання, штукатурку, заміну проводки, вікон і підлоги.

Кохання. Початок місяця виявиться не найсприятливішим для розвитку романтичних стосунків. Знайти спільну мову з партнером вам буде досить важко. Проте намагайтеся не втрачати оптимізму і надії на те, що чудеса можливі. Місяць на 2 і 3 вересня зайде в знак Стрільця, і якщо ви дозволите собі впасти в зневіру, то зіткнетеся з великими психологічними проблемами. У жодному разі не критикуйте в ці дні кохану людину і не висловлюйте сумнівів у щирості її почуттів.

Дів, які борються за своє особисте щастя, у першій декаді охопить боязкість. Ваша скутість передасться і потенційному партнеру, внаслідок чого ніхто з вас не зуміє зробити перший рішучий крок. Виправити становище вдасться ближче до середини вересня, коли дія негармонійного аспекту зійде нанівець.

Робота і кар'єра. Начальство, що б ви не робили, стане нестримно вас хвалити. Спочатку такий стан справ здасться вам дивним, але досить швидко стане звичним. Коли ж на вас раптом обрушиться хвиля критики, стримати емоції буде дуже і дуже непросто. Найімовірніше, відбудеться ця неприємна подія 9 вересня. Постарайтеся не впасти в паніку і в найкоротші терміни виправити допущені помилки.

Якщо ви посваритеся з кимось із колег, не тримайте зла занадто довго. Що швидше вам вдасться помиритися, то краще. Змінити думку оточення про себе на краще у вас вийде 12 вересня. У цей же час ви знайдете вірного однодумця, який підтримає ваші починання і допоможе досягти потрібних результатів.

Здоров'я. З 2 до 7 вересня висока ймовірність отримати невеликі травми й удари. У ці дні будьте особливо уважними, займаючись спортом і пересуваючись громадським транспортом. На 8 і 9 вересня Місяць зайде в знак Риб . Таке положення нічного світила посилюватиме цілющі властивості води, настояної на сріблі. Рецепт її приготування дуже простий: у склянку або банку з чистою водою покладіть срібний предмет і залиште на ніч. Щоб зберегти красу і молодість шкіри, вмивайтеся такою водою не менше 2 разів на день. Крім того, "чарівна рідина" має протизапальні властивості, тому її можна пити по 1/2 склянки щодня. 14 вересня у вас може з'явитися алергія на деякі приправи. Постарайтеся протягом усього дня не експериментувати з їжею, не ласувати незнайомими стравами в кафе і ресторанах.

Найсприятливіші дні: 2, 28.

Дні, у які треба бути обережнішими: 1, 8, 9, 16, 22, 23.

Гороскоп на вересень 2023 року - Терези

Таро-гороскоп на вересень для Терезів / ua.depositphotos.com

Спробуйте себе в новій ролі - здивуйте оточуючих своїм перевтіленням. Проаналізуйте свій внутрішній стан, зрозумійте, чого ви хочете і чого боїтеся насправді, і тоді справжні причини успіхів і невдач перестануть бути для вас таємницею за сімома печатками.

У дні Місяця у Стрільці, а саме з 1 до 3 вересня, доля обов'язково надасть вам можливість виправити допущені раніше помилки і вибрати нові шляхи, які досить швидко приведуть вас до бажаних результатів. З 5 по 8 червня планети створять сприятливі умови для активної інтелектуальної діяльності. У цей період вас відвідає не одна блискуча ідея - неодмінно реалізуйте їх. Це вдалий час, щоб спробувати себе в новому амплуа - займіться танцями, запишіться в театральний гурток або на курси програмування. Словом, постарайтеся розкрити в собі нові таланти.

У середині вересня 2023 року успіх багатьох справ залежатиме від вашого настрою. Будьте простішими у спілкуванні з людьми, не вішайте на них ярлики. Навчіться прощати собі та іншим маленькі помилки - пам'ятайте, що ніхто не ідеальний. 20 вересня, завдяки впливу Юпітера, - вдалий день для оформлення документів, підписання угод і спілкування з колегами в неформальній обстановці. Багато важливих питань зараз буде вирішено дуже швидко.

22 вересня ви напевно відчуєте сильне бажання вирушити в подорож. Але зірки не радять вам зараз далеко зриватися з місця. Для поїздки в інші країни краще почекати до кінця місяця. А ось відпочинок у передмісті або на туристичній базі принесе вам масу позитивних емоцій.

Напружений аспект між Юпітером і Селеною, який встановиться 23 вересня, змусить вас сумніватися буквально в кожному своєму слові та вчинку. Не беріть у цей час на себе додаткових зобов'язань і не надто відверто відверто висловлюйтеся з приводу своїх переживань. Братися за нові справи в такому стані теж не варто.

Кохання. Венера, яка після 5 вересня перебуватиме у знаку Діви, змусить вас прагнути ніжних рукостискань, поцілунків та інших тактильних проявів любові. Не стримуйте себе в цьому відношенні, не обмежуйте бесідами спілкування з тим, хто вам дуже подобається. Іншими словами, слухайте одночасно три голоси: душі, розуму і тіла. Якщо вас покличуть на романтичне побачення, не відмовляйтеся. Сказавши зараз "ні", ви позбавите себе вірного шансу на велике особисте щастя.

Терезам, які перебувають у шлюбі, буде важко відірватися від сімейного вогнища. Але це зовсім не означає, що вам потрібно протягом усього місяця безвилазно сидіти вдома. Купіть гарячі путівки і вирушайте в подорож разом з коханою людиною хоча б на 2-3 дні. Тільки не плануйте від'їзд на 6 і 9 вересня.

Робота та кар'єра. Переконати в чому-небудь колег, партнерів і клієнтів вам буде найпростіше в першій декаді місяця. Найвища сугестивність оточуючих очікується 5 вересня. Цього дня розумно укладати угоди, підписувати важливі документи, рекламувати товари і послуги. Якщо ви начальник і вам потрібно провести непрості збори, також заплануйте їх на 5-е число. Підлеглі охоче підтримають ваші починання і візьмуть на себе будь-які зобов'язання.

Після 19 числа в жодному разі не працюйте абияк. Адже тільки інтенсивна діяльність зможе принести в цей час хороші плоди. Ігноруйте будь-які заклики до позапланового відпочинку, зокрема відмовляйтеся без жодного жалю від необов'язкових перекурів і чаювань. Перевести дух дозволяйте собі лише після того, як поставите логічну крапку в якійсь справі, і не витрачайте безцінний час відпочинку на безплідні розмови.

Здоров'я. Сприятливий аспект між Сонцем і Плутоном із 3 до 5 вересня подарує вам загалом гарне самопочуття. Щоправда, невелике занепокоєння можуть викликати біль у горлі та закладеність носа. У домашніх умовах можна приготувати краплі на основі ріпчастої цибулі. Дрібно наріжте цибулину (до стану кашки), відіжміть сік і закапуйте його по дві краплі в ніс один раз на день. Рекомендується більше пити. Трав'яні чаї та курячий бульйон допоможуть заспокоїти хворе горло, відвар шавлії та інгаляції з евкаліптом будуть чудовими помічниками в боротьбі із застудою.

Місяць, що спадає, починаючи з 9 вересня може спровокувати лущення шкіри рук. Це одна з перших ознак авітамінозу. Додайте у свій раціон сири твердих сортів, помідори, яйця, зелений горошок, яловичину, яблука, виноград. Крім того, робіть маски з вівсянки. У варену крупу налийте олію й утворену кашку нанесіть на руки приблизно на 20 хвилин. Найкраще проводити таку процедуру на ніч.

Найсприятливіші дні: 2, 3, 24, 30.

Дні, у які треба бути обережнішими: 11, 13, 20, 25.

Гороскоп на вересень 2023 року - Скорпіон

Таро-гороскоп на вересень для Скорпіона / ua.depositphotos.com

Не ставте на перше місце думку оточуючих. Тільки ви знаєте відповідь, як вам потрібно зараз вчинити.

Будь-які напружені стосунки зараз ви зумієте зробити більш м'якими і спокійними. Звісно, вам доведеться докласти зусиль, і доволі значних, але зате й радості потім буде більш ніж достатньо. Головного успіху вийде досягти під час перебування Місяця у знаку Водолія, тобто 6-7 вересня. У ці дні має сенс вибачатися, шукати точки дотику й укладати домовленості.

У період з 9 по 11 вересня уникайте розмов на підвищених тонах із близькими людьми. Небесні тіла стануть провокувати вас на сварки, хоча серйозних підстав для цього не буде. Якщо конфліктна ситуація все ж трапиться, переборіть гордість і першими підіть на примирення. Дні, коли Місяць перебуватиме в знаку Овна, тобто 10 і 11 вересня, - гарний час для переїзду і початку ремонтних робіт. Якщо у вас є можливість, найміть дизайнера: професіонал зможе продумати все до найдрібніших деталей, створить комфортне оточення і позбавить проблем, пов'язаних із підбором будівельних матеріалів.

У цей же період на вас, нарешті, звернуть увагу люди, з якими ви давно хотіли зблизитися. Якщо вас запросять на якийсь захід, зробіть усе, щоб відповідати його атмосфері. Імовірно, вам доведеться одягнутися незвичним чином або зовсім змінити імідж. Не хвилюйтеся, подібні зусилля не пропадуть даром. На початку другої половини вересня намагайтеся поменше поширюватися про свої плани. Навряд чи оточуючі зрозуміють ваші бажання правильно. Помітивши в їхніх очах осуд, ви ризикуєте дати зворотний хід і відмовитися від наміченого, чого робити категорично не варто.

Вирушаючи в дорогу 21 або 22 вересня, ретельно перевіряйте багаж. Велика ймовірність, що ви забудете щось важливе: документи, гроші, медикаменти. Заздалегідь подбайте про те, щоб усе необхідне було під рукою.

Кохання. Ви відчуєте сильну потребу в стабільних стосунках, не обтяжених інтригами, суперечками і сварками. Задовольнити ваше бажання допоможе Венера, яка протягом усього періоду перебуватиме в знаку Діви. Ваш партнер зробить усе можливе для того, щоб ви почувалися надійно захищеними від життєвих негараздів і не потребували буквально ні в чому. Особливу духовну близькість із коханою людиною ви відчуєте 12 вересня.

Якщо ваш романтичний союз утворився нещодавно, постарайтеся якомога краще пізнати нового партнера. Брак інформації змусить вас спочатку піднести обранця на п'єдестал, а за два - три тижні відчути гірке розчарування. У жодному разі не ідеалізуйте свою половинку 9 вересня.

Робота і кар'єра. Планувати, роздумувати, пробувати і робити кроки назад можна буде лише до настання 9 вересня. У цей час для досягнення успіху вам слід діяти твердо і сміливо, без жодних зволікань. Контролюйте емоції, ухвалюйте вольові рішення, не дозволяйте стороннім пхати носа у ваші справи. Якщо ви зумієте відпрацювати на повну силу хоча б тиждень, то отримаєте неймовірно високі результати. Колеги підтримають вас, що б не сталося. Ба більше, зараз ви будете настільки популярні, що зможете формувати громадську думку. Користуйтеся цією здатністю тільки для поліпшення загальної продуктивності праці. Застосовувати ж її в особистих цілях зірки вам не радять.

Здоров'я. На початку вересня вдало починати будь-які дієти. Положення небесних тіл сприятиме швидшому позбавленню зайвих кілограмів. Це також гарний час для зміцнення судин. Покладіть біля ліжка масажний килимок для того, щоб вранці, встаючи з ліжка, ви могли масажувати ступні. Така профілактика допоможе активізувати точки на ногах і поліпшити кровообіг у всьому тілі. Крім того, зірки радять вам зараз зайнятися плаванням або танцями.

З 17 по 19 вересня ви можете підхопити застуду. Щоб цього не допустити, щоразу, збираючись виходити з дому, дізнавайтеся прогноз погоди, щоб не потрапити під дощ. У цей період краще утриматися від водних процедур. Лазні та сауни принесуть користь тільки на спадаючому Місяці, тобто з 9 по 24 вересня. Подбайте, щоб у вашому раціоні було більше свіжих овочів і біле м'ясо. 27 вересня - гарний час для відвідування масажиста або голкотерапевта. Похід до салону краси виявиться вдалим.

Найсприятливіші дні: 6, 7.

Дні, у які треба бути обережнішими: 2, 9, 12, 16, 19, 23, 26, 30.

Гороскоп на вересень 2023 року - Стрілець

Таро-гороскоп на вересень для Стрільця / depositphotos.com

Що б не відбувалося, не здавайтеся. Проявивши завзятість, ви впораєтеся з багатьма, на перший погляд, нерозв'язними завданнями.

Гороскоп на вересень 2023 Стрілець повідомляє, що період обіцяє бути досить напруженим, а тому вам варто частіше відпочивати. Знайдіть для себе ефективні методи розслаблення і застосовуйте їх у міру необхідності. Прекрасні можливості для повного відновлення сил подарує вам 14 вересня. По можливості вирушайте на природу. Походіть пішки, подихайте лісовим повітрям і посидьте біля води.

Під впливом напруженого аспекту Меркурія і Фортуни 4 і 5 вересня ви навряд чи будете приємним співрозмовником. У ці дні у вас пропаде будь-яке бажання з кимось бути відвертими і ділитися переживаннями, а також слухати про чужі проблеми.

На те, щоб зав'язати нове знайомство, зараз розраховувати не доводиться. На перший тиждень вересня гороскоп на вересень 2023 для Стрільця радить планувати похід по магазинах. Зірки допоможуть вам зробити відмінне придбання і заощадити при цьому чималу суму грошей.

Хто б і що б не радив вам починаючи з 9 вересня, ви будете робити з точністю та навпаки. Чинити на зло чужим рекомендаціям Вас змусять Венера і Нептун. Ці планети підвищать вашу самовпевненість і вселять, що все навколо ополчилися проти вас. Пам'ятайте, що велика частина почутої в ці дні інформації має під собою раціональну основу. Все ж візьміть деякі поради на озброєння, як би вам цього не хотілося.

12 вересня-гарний час для наведення порядку в будинку і перестановки меблів. По можливості зменшіть кількість гострих кутів в кімнатах, додайте більше м'яких, округлих форм за допомогою елементів декору. Телевізор не рекомендується ставити екраном до дверей або вікна, а ось крісла, навпаки, краще повернути до віконного отвору. Особливе місце потрібно відвести дзеркалам. Не вішайте їх навпроти дверей і не розміщуйте їх у спальні навпроти ліжка. Ідеальний сектор для них-передпокій і ванна кімната.

Кохання. Ретроградний Плутон зніме з вас багато психологічних кайданів. Відчувши свободу, ви дозволите собі зробити ряд спірних вчинків. Вашому партнеру такий стан справ навряд чи здасться прийнятним. Відчуваючи пекуче почуття ревнощів, він візьметься стежити за вами і буквально у всьому стане знаходити ознаки зради. Якщо ви не хочете посваритися з коханою людиною, ведіть себе скромно в його присутності і начисто відмовтеся від флірту.

Стрільцям, незадоволеним своїми відносинами, поки не варто чекати змін на краще. Прийміть те, що маєте, і намагайтеся не погіршити ситуацію, що склалася. 8 вересня вам може здатися, що намічаються позитивні зрушення, але це, на жаль, буде лише ілюзія. Меркурій і Селена, що діють спільно, охоче введуть вас в оману, поманять кудись, а потім раптом залишать біля розбитого корита.

Робота і кар'єра. Вгамовуйте свій бурхливий темперамент — не вимагайте від оточуючих того, що вони не можуть вам дати, і не критикуйте чужі методи роботи. Пам'ятайте, якщо ви не будете вести себе стримано, то дуже швидко посваритеся з багатьма своїми колегами. Найбільш небезпечними в цьому відношенні стануть дні перебування Місяця в сузір'ї Козерога, тобто 4-5 вересня. Сидіть тихіше води, нижче трави, спокійно займайтеся своїми справами і навіть не намагайтеся давати комусь цінні поради.

9 вересня відмовляйтеся від будь-яких ділових поїздок. Жодна з них в цей час не принесе очікуваних результатів. Тим же, кого начальство все-таки змусить відправитися у відрядження, зірки радять бути гранично зібраними. Будьте готові до різного роду затримок і накладок, а також не дуже адекватної поведінки приймаючої сторони.

Здоров'я. Підвищені навантаження, які ви дозволите собі 2 і 3 вересня можуть не кращим чином позначитися на вашому самопочутті. Більше відпочивайте і по можливості відкладіть важливі справи на інший час. Щоб допомогти організму активізувати Додаткові ресурси, використовуйте різні техніки релаксації, такі як медитація, ароматерапія та візуалізація.

7 вересня у вас можуть з'явитися ознаки алергії — на медикаменти, пилок або пух. Не поспішайте відразу ж приймати антигістамінні препарати-навряд чи вони дадуть очікуваний ефект. Справитися з симптомами допоможе нагріта кухонна сіль, прикладена до крил носа або перенісся. Якщо народний засіб виявиться безсилим, обов'язково зверніться до алерголога.

13 Вересня настає гарний час для обстеження всіх систем організму. Особливу увагу приділіть стану судин і репродуктивної системи. У ці дні вдало здавати будь-які аналізи.

Найбільш сприятливі дні: 8, 15.

Дні, в які треба бути обережніше: 7, 14.

Гороскоп на вересень 2023 року - Козоріг

Таро-гороскоп на вересень для Козерога / ua.depositphotos.com

Шукайте себе у творчості, пробуйте що-небудь нове, експериментуйте - зараз не час стояти на місці!

Сприятливий аспект Сонця і Плутона, який утвориться 3 вересня, наповнить вас цілющою енергією і допоможе знайти наявним силам правильне застосування. Ви зумієте багато чого досягти, якщо станете прислухатися до своїх бажань і чинити відповідно до велінь серця. Дуже може бути, що наприкінці першої декади хтось захоче "підзарядитися" від вас. Не хвилюйтеся, жодної шкоди вам це не завдасть.

5 вересня батьки-Козероги зможуть долучити своїх маленьких дітей до домашньої роботи. Набагато простіше процес навчання піде через гру. Діти-підлітки теж порадують. Вони охоче відгукнуться на ваші прохання допомогти по господарству і навіть проявлять у чомусь ініціативу. Обов'язково заохотіть їхні прагнення.

11 вересня, коли Меркурій, планета знань, буде в протистоянні Урану, настане несприятливий час для навчання. Засвоєння матеріалу відбуватиметься набагато складніше, знадобиться набагато більше часу, щоб пояснити собі той чи інший логічний ланцюжок. Не хвилюйтеся - вже через 2-3 дні ці складнощі минуть самі собою. Потрібно тільки перечекати.

19 і 20 вересня Місяць, що увійшов у знак Лева, подарує вам кілька приємних знайомств. Прислухайтеся до інтуїції, щоб вирішити, впускати чи не пускати нову людину у своє життя. Спілкування з цікавими людьми змусить вас забути про щоденну метушню і допоможе розкрити деякі ваші таланти. Зустрічі цього періоду значно підвищать вашу самооцінку і, можливо, в чомусь змінять ваше уявлення про дружбу.

25 вересня у вас прокинеться жага творчості. Ви можете здивувати домочадців оригінальними стравами або незвичайними подарунками, зробленими власноруч, проявити винахідливість і організувати вечір зустрічей зі старими друзями.

Кохання. Вашій коханій людині захочеться позбутися деяких недоліків, і вона попросить вас допомогти їй у цій нелегкій справі. Ви покажете себе з найкращого боку - методично і терпляче пояснюватимете, підказуватимете, скеровуватимете, картатимете і заохочуватимете. Перші результати з'являться, найімовірніше, 9 вересня. Ваш підопічний опиниться в непростій ситуації, проте зуміє з честю вийти з неї, не проявивши ні агресії, ні слабкості.

Козерогам, які перебувають у шлюбі, зірки радять обговорити зі своєю половинкою важливі сімейні справи. Без суперечок і конфліктів така розмова, напевно, відбудеться 4 і 5 вересня, у дні перебування Місяця у вашому власному знаку зодіаку. Ймовірно, вам доведеться заново розподілити домашні обов'язки. Постарайтеся вирішити це непросте завдання так, щоб ніхто з вас не залишився ображеним.

Робота і кар'єра. Працюйте спокійно, без напруження. Розпишіть план роботи на весь місяць і не прагніть його перевиконати. За перших ознак втоми відпочивайте. У разі зіткнення із серйозними проблемами без жодного сорому звертайтеся по допомогу. Такий режим дасть вам змогу зберегти внутрішню енергію, багато чого встигнути і домогтися цілком пристойних результатів.

Щоб уникнути розумової перевтоми, не змушуйте себе робити те, чого не хочете, 1 вересня, у 16-й місячний день. На спадачому Місяці, тобто до 9 вересня, можна буде вирішити питання, пов'язані з організацією праці. Якщо вас не влаштовують режим або умови роботи, поговоріть із начальством. Не виключено, що після цієї бесіди багато чого у вашому діловому житті зміниться на краще. Тільки не будьте надмірно наполегливими і не сипте докорами. Переконати керівництво ви зможете за допомогою суворої логіки, а не бурхливої емоційності.

Здоров'я. У першу декаду вересня ваше самопочуття безпосередньо залежатиме від настрою. Головне завдання в цей період - намагатися всіма силами перемогти негативні емоції, що виникають. Добрими помічниками в цій справі стануть заняття спортом, танці та медитації. Опинившись у складній ситуації, зробіть глибокий вдих, потім видих, порахуйте до десяти і тільки потім приймайте рішення. Відновити душевну рівновагу допоможуть розслаблювальні ванни, плавання в басейні та лазневі процедури.

З 15 по 18 вересня - не найкращий час для обстеження і проведення планових операцій. Планети на небосхилі зараз збільшують вірогідність помилкової діагностики і ризик помилки під час призначення лікування. Коли Місяць залишить сузір'я Рака, тобто 19 вересня, настане сприятливий період, щоб подбати про красу і здоров'я шкіри. Можна відвідати косметолога або масажиста. Прекрасний результат дадуть маски для обличчя на основі свіжих фруктів і глиняне обгортання для тіла під приємну розслаблюючу музику.

Найсприятливіші дні: 3, 11, 24.

Дні, у які треба бути обережнішими: 1, 15, 19, 22, 26, 29.

Гороскоп на вересень 2023 року - Водолій

Таро-гороскоп на вересень для Водолія / depositphotos.com

Дозвольте собі вийти на звичні рамки, і ви здивуєтеся, якими яскравими фарбами заграє ваше життя.

Ваша інтуїція загостриться до межі. Посприяє цьому Меркурій, який до 28 вересня перебуватиме в сузір'ї Терезів. Ви станете з легкістю читати знаки, що надходять із навколишнього середовища, вгадувати думки оточуючих і давати мудрі поради.

10 вересня, у день утворення позитивного аспекту Місяця і Плутона, шосте почуття допоможе вам залагодити проблеми, що виникають. На зростаючому Місяці, тобто до 9 вересня, вам гарантовано гарний шопінг. У ці дні ваш смак вирізнятиметься особливою тонкістю. Придбані ювелірні прикраси, картини, предмети антикваріату будуть довго радувати око. 8-го числа, коли Венера об'єднає свої сили з Фортуною, зірки рекомендують вам вирушати в магазин за побутовою технікою.

У період напруженої взаємодії між Меркурієм і Плутоном, 8 і 9 вересня, буде непросто встановити контакт із людьми з інших країн, тому в ці дні не рекомендується виїжджати за кордон. Що стосується відпочинку, то ідеальним варіантом буде пікнік на природі поблизу водойми.

15 вересня ви станете дратівливими, що може стати причиною невеликої сварки з домочадцями. За можливості проведіть цей день на самоті. Вібрації місячної доби, яка припадає на 17 вересня, сприяють інтелектуальній і творчій діяльності. Саме зараз ви знайдете свою музу, і натхнення ще довгий час не покине вас.

Для початку ремонтних робіт найкраще обрати час після 25 вересня. Найвдалішими в ці дні будуть наклеювання шпалер, укладання кахлю, встановлення дверей і систем опалення.

Кохання. Складні стосунки стануть зараз ще більш незрозумілими і навіть заплутаними. Партнер мимоволі ранить ваше серце, чим викличе у вас бурю обурення і бажання насолити у відповідь. Утримуйтеся від помсти - ні до чого хорошого вона вас точно не приведе. Не варто намагатися зачепити кривдника, викликавши його ревнощі. Якщо подібна ідея відвідає вас, женіть її геть. Не піддавайтеся емоціям 9 вересня, у день повного місяця. Дозволивши собі всерйоз розсердитися, ви опинитеся втягнутими у великий конфлікт.

Друга половина вересня 2023 року складеться для Водоліїв вельми вдало. У 12 місячну добу, тобто 26 числа, вам можуть освідчитися в коханні або зробити пропозицію руки і серця. Весілля, заплановане на цю дату, порадує як нареченого з нареченою, так і всіх присутніх на урочистому заході гостей. Стосунки, які зав'язалися в першій половині вересня, цього дня несподівано отримають дуже потужний розвиток.

Робота та кар'єра. Важливі фінансові операції зірки радять вам проводити в дні перебування Місяця в сузір'ї розважливої Діви, тобто 21-23 вересня. У цей час ви цілком можете робити обдумані вкладення, здійснювати великі покупки і розплачуватися за старими рахунками. Якщо у вас попросять у борг, не відмовляйте. Гроші напевно повернуться до вас ще до того, як закінчиться встановлений термін.

Ризикувати наявними коштами зараз не варто. Зірки категорично не радять вам грати в азартні ігри і купувати лотерейні квитки. Вирішувати серйозні завдання вам буде не надто цікаво. Точніше, ваш інтерес помітно зменшуватиметься в міру наближення до заповітної мети. Намагайтеся не кидати важливі справи, навіть найнудніші, на півдорозі. Завершуйте все, що почали, інакше успіху в цей період ви так і не досягнете.

Здоров'я. У разі виникнення будь-яких нездужань у перший тиждень вересня не займайтеся самолікуванням і не намагайтеся самі собі поставити діагноз - зверніться по допомогу до кваліфікованого фахівця. У дні Місяця в Тельці, тобто 12 і 13 вересня, знизьте споживання солі, оскільки найвразливішим місцем у цей час будуть нирки. Пийте відвар коріння шипшини: залийте 2 ст. л. подрібненого кореня гарячою водою і кип'ятіть 15 хвилин, потім остудіть і процідіть. Пийте відвар по 1/3 склянки тричі на день.

9 вересня, ви можете відчувати смуток і пригніченість. З'являться ці почуття на напруженому аспекті Сонця, що відповідає за енергетичні ресурси організму, і Місяця, який впливає на внутрішній світ людини. Вам здаватиметься, що ви хворієте, і характерні симптоми, пов'язані з перебігом уявної хвороби, неодмінно знайдуться. Щоб прогнати від себе погані думки, більше гуляйте на свіжому повітрі та займайтеся медитацією перед сном. Благотворно позначаться на вашому емоційному самопочутті водні процедури: лазня і контрастний душ. У цей час буде не зайвим відвідати заняття з йоги, де можна навчитися різних оздоровчих дихальних гімнастик.

Найсприятливіші дні: 13, 14, 24, 28.

Дні, у які треба бути обережнішими: 25.

Гороскоп на вересень 2023 року - Риби

Таро-гороскоп на вересень для Риб / depositphotos.com

Перш ніж прийняти будь-яке рішення, кілька разів подумайте. Кроки, зроблені на емоціях, ризикують вас незабаром розчарувати.

Стосунки з оточуючими стануть складатися не надто гладко. Інтерес до вашої персони різко впаде, і ви в якийсь момент відчуєте гостру самотність. Повернути гарний настрій вам допоможе спілкування з тими, хто насправді любить і розуміє вас.

За Місяця у Леві, а саме 19 і 20 вересня, будьте й самі уважні до старих друзів. Майте на увазі: якщо в ці дні ви образите близьку людину, то помиритеся з нею не раніше, ніж через два тижні. 9 вересня, коли на небі посилиться вплив Місяця, настане чудовий час для відновлення давно забутих або загублених зв'язків. Дуже багато залежатиме від того, які теми ви оберете для розмови зі старими знайомими - уникайте ворошити минулі суперечки. У будь-якому разі вони будуть щиро раді виявленій увазі й бажанню знову спілкуватися або співпрацювати.

Якщо ви давно планували ремонт, найкращий час, щоб розпочати його - 26 вересня. Вібрація місячної доби пробудить вашу креативність і дизайнерські здібності. Вам вдасться знайти дуже цікаві інтер'єрні рішення. Особливу увагу потрібно звернути на деталі. Настінні світильники в передпокої, розташовані над вхідними дверима, візуально збільшать простір, вигнуті ручки і нестандартного розміру та форми диванні подушки, пуфи прикрасять приміщення і викличуть захват у гостей.

У період з 12 по 15 вересня зірки радять вам бути більш критичними до будь-якої інформації, що надходить до вас. Сумніви допоможуть вам уберегтися від потрапляння в неприємні історії. Наприкінці місяця вашим рідним і близьким знадобиться допомога. Якщо відчуваєте, що це так, не чекайте, коли у вас попросять підтримки, а самі підставте плече.

Кохання. Найскладнішими для вас виявляться 7 і 8 вересня. Ви можете посваритися з коханою людиною, стати жертвою обману або інтриги, усвідомити з усією ясністю, що ваші почуття не є взаємними. Будьте вкрай обережні: не ведіть із партнером бесід на спірні теми, не робіть палких зізнань і не зав'язуйте нових романтичних знайомств.

Сонце, яке перші дві декади вересня перебуватиме у знаку Діви, дещо знизить ваші сексуальні потреби. Партнера це, найімовірніше, неприємно здивує і змусить ставити вам вельми незручні запитання. Майте на увазі, що 12-го числа інтимні контакти не принесуть очікуваного задоволення. У цей час краще говорити і думати про духовне, гуляти на природі, будувати спільні плани на майбутнє.

Робота і кар'єра. Позитивний аспект Меркурія і Селени, який утвориться 11 вересня, подарує вам унікальну можливість застосувати свої найкращі здібності на практиці. Не пропустіть цей шанс - ступіть на шлях самореалізації і пройдіть його від початку до кінця. Навіть якщо ви зіткнетеся з великими труднощами, не лякайтеся і не сповільнюйте свого руху. Подолавши перешкоди, ви не тільки отримаєте потрібні вам результати, але також станете набагато сильнішими і зможете пишатися собою.

Після повного місяця 9 вересня не дозволяйте собі віддаватися мріям на робочому місці. Регулярно замислюючись про стороннє, ви упустите щось важливе і дозволите ситуації вийти з-під вашого контролю. Не бійтеся братися за виконання нестандартних доручень і вирішення завдань підвищеної складності.

Здоров'я. У перший тиждень вересня у вас час від часу можуть виникати головні болі, з'являться слабкість і апатія. Намагайтеся обмежити своє спілкування з людьми, які викликають у вас негативні емоції - це тільки посилює ваше погане самопочуття. Щоб мобілізувати сили організму, масажуйте мочки вух. Така процедура має тривати не довше 1 хвилини.

На початку другої декади вересня вразливим місцем стануть зуби і ясна. Щоб зняти кровоточивість, полощіть рот трав'яними настоями. Збільште споживання горіхів, сиру, сметани, висівок, яєць і кунжуту. За рекомендацією лікаря можна почати прийом вітамінів.

На зростаючому Місяці, тобто до 9 і після 24 вересня, варто уникати серйозних фізичних навантажень. Вони не найкращим чином вплинуть на стан м'язової системи. Щоб уникнути неприємностей, обмежтеся виконанням нескладних вправ, які не ведуть до великої втоми. 29 вересня - вдалий час для проведення обстеження серцево-судинної системи.

Найсприятливіші дні: 12, 15, 22.

Дні, у які треба бути обережнішими: усі дні нейтральні.