Гороскоп на сьогодні / фото pixabay.com

Сьогодні, 11 жовтня, астрологи радять бути стриманими і обмірковувати свої рішення. У Раків та Овнів можуть виникнути фінансові питання, а у Дів настане сприятливий період для подолання внутрішніх конфліктів.

Читайте такожАстрологи назвали чотири знаки Зодіаку, яким пощастить на вихідних

Про це пише slovofraza.

Відео дня

Овен

На роботі не проявляйте надмірної активності. Є ризик отримання додаткового навантаження, а ось з оплатою нових обов'язків можуть виникнути питання. У відносинах з близькими людьми проявіть мудрість і терпіння, а головне, утримайтеся від критики.

Телець

Більше довіряйте своєму внутрішньому голосу, особливо щодо людей, які викликають у вас занепокоєння. Зараз ви будете відчувати, звідки можуть виходити неприємності. Постарайтеся не давати грошей в борг, бо отримати їх потім назад буде досить складно.

Близнюки

Не дійте спонтанно, необдумано. Якщо відчуваєте, що обстановка навколо вас починає загострюватися, то постарайтеся не опинитися в епіцентрі подій. Це гарний час для відновлення давніх зв'язків і спілкування. Обговоріть з друзями - чи не відновити вам якісь приємні спільні заходи.

Рак

Не найвдаліший час для спілкування з державними органами та представниками владних структур. У грошових питаннях також не все гладко. Велика ймовірність затримки в отриманні прибутку, можливі й збитки.

Лев

Перешкоди можуть з'являтися там, де ви їх зовсім не очікуєте. Відкладіть з'ясування відносин і пошук винних. Зосередьтеся на розв'язання поточних питань. Не забувайте підтримувати близьких людей і самі не відмовляйтеся від допомоги. Намагайтеся більше відпочивати й не нехтуйте повноцінним сном.

Діва

Сприятливий період для подолання внутрішніх конфліктів. Ви можете побачити в істинному світлі власні бажання та цілі, відмовитися від давніх страхів і помилок, що заважають рухатися вперед. Вдало повинні пройти ділові переговори.

Терези

Можна запланувати справи будь-якої складності, ви легко впораєтеся з усім. Щедро обдаровуйте оточуючих своєю увагою - щось приємне обов'язково прийде натомість. Вечір використовуйте для комфортного відпочинку, турботи про зовнішність, особистих захоплень.

Скорпіон

Вдалий день для початку справ, переговорів, дружнього спілкування. Навколишні будуть із задоволенням надавати вам допомогу. Дивуйте кохану людину приємними сюрпризами, робіть подарунки, весело проводите час. Все це сприятиме зміцненню взаємин.

Стрілець

Вам вдасться реалізувати багато із задуманого. Успіх буде супроводжувати не тільки в професійних справах, але і в особистих відносинах. Зробіть для коханої людини те, що доставляє йому радість. Вдалий час для занять екстремальними видами спорту.

Козеріг

Зараз вдалий час для роботи з інформацією, укладення ділових угод, подорожей і коротких поїздок. Можна починати нові справи, вести переговори. Це хороший період для нових знайомств, романтичних побачень, зізнань у коханні.  Будьте уважнішими за кермом, особливо в темний час доби.

Водолій

На цей період можна намітити справи, за які довго не хотілося братися. Якщо хтось попросить поради або допомоги, не відмовте людині в послузі, якщо, звичайно, це буде в ваших силах і компетенції. Уникайте серйозних фінансових витрат. Не слід брати кредити та давати в борг.

Риб

Не надто слушний день для початку чогось нового. Якщо відчуєте, що ваші дії не дають потрібного результату, краще зупиніться. На любовному фронті все буде складатися сприятливим чином. Приємне спілкування або нове знайомство підніме і настрій, і вашу самооцінку.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: