Стильні знаки Зодіаку / depositphotos.com

Астрологи назвали знаки Зодіаку серед чоловіків, які є найбільш стильними.

Ці знаки виділяються серед інших, передає slovofraza.

Лев

Відео дня

Леви - це одні з найбільш привабливих людей. Чоловіки цього знаку Зодіаку диктують моду, у них відмінне почуття стилю. Варто зазначити, що ці чоловіки завжди одягнені як з голочки, вміють комбінувати різні стилі і підбирають одяг індивідуально. При чому вони виглядають шикарно як в спортивному костюмі, так і в класичному.

Терези

Читайте такожАстрологи розповіли, як старіють різні знаки Зодіаку

Ці чоловіки завжди одягнені елегантно. Вони настільки стежать за своїм зовнішнім виглядом, що ви ніколи не зустрінете їх у м'ятій сорочці або з брудним взуттям. Терези надягають тільки те, в чому виглядають ідеально. Також вони вміють розставляти акценти і додавати деталі, які завершать неповторний образ.

Скорпіон

У Скорпіонів почуття стилю формується ще з дитинства. При чому вони вміють поєднувати класику і сексуальність. Часом може виглядати злегка ексцентрично, щоб привернути загальну увагу, але при цьому ніколи не відштовхує від себе наляпістю або недоречним вибором костюма.

Риби

Ці чоловіки дотримуються балансу і люблять почуття міри. Вони можуть носити простий одяг, при цьому доповнювати його аксесуарами. Риби прагнуть виглядати максимально натурально і природно. Але їх образ завжди оригінальний і особливий.

Як повідомляв УНІАН, астролог склав любовний гороскоп на серпень.