З'явився любовний гороскоп на серпень / slovofraza.com

Астролог Хаял Алекперов склав любовний гороскоп на серпень для всіх знаків Зодіаку і розповів, на кого чекає напруження емоцій, а на кого - тиха гавань.

Про це пишуть "Факти".

Овен

Серпень обіцяє Овнам загострення пристрастей в сфері особистих відносин. Сімейні представники знаку можуть зіткнутися з ревнощами партнера, яка раз у раз буде провокувати сварки. Не варто нагнітати обстановку. А щоб вирівняти ситуацію, постарайтеся влаштувати романтичний відпочинок, що сприяє розрядці в ваших стосунках.

Відео дня

Телець

Одиноким представникам знака останній літній місяць обіцяє романтичні сюрпризи. Будьте готові до доленосної зустрічі. Тим, хто вже знайшов свою любов, варто бути уважнішими до партнера. Швидше за все, між вами назріває важлива розмова, якого не варто уникати.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, яким значний пощастить найближчим часом Близнюки

Гороскоп обіцяє Близнюкам багато уваги з боку протилежної статі. І якщо одиноким Близнюкам це тільки на користь, то сімейним - варто бути обережнішими. Є велика ймовірність, що невинні знаки уваги сторонніх стануть серйозним приводом для ревнощів з боку коханої людини.

Рак

Цей місяць для сімейних Раків - прекрасна можливість змінити на краще своє сімейне життя. Зараз ви з партнером будете на одній хвилі, а тому домовитися і прийти до спільного знаменника не складе труднощів. Не пропустіть момент, щоб розв'язувати спірні питання.

Лев

Зірки радять Левам зменшити натиск. Швидше за все, ваше вперте і наполегливе бажання все проконтролювати стане головним приводом для сварок з партнером. А тому намагайтеся давати коханій людині більше свободи і хоча б зрідка поступайтеся роль першої скрипки.

Діва

У цей період Діви будуть схильні робити з мухи слона, знаходячи проблеми в стосунках з половинкою, що називається, на порожньому місці. І щоб уникнути сварок і конфліктів, зірки радять представникам знака стримувати себе в критиці і докір стосовно коханій людині.

Терези

Зірки радять представникам знака бути обережніше з новими знайомствами. Ваша романтична натура може підштовхувати вас до необдуманих кроків і надмірної щирості. Але поспішати не варто - є великий ризик зіткнутися з розчаруванням.

Читайте такожНа чотири знаки Зодіаку чекає казкове везіння в кінці літа - Глоба Скорпіон

Головною причиною розбіжностей у відносинах Скорпіонів з улюбленими людьми може стати їх власна замкнутість. Як би ви не боялися здатися слабким і вразливим, не варто забувати, що ваше мовчання партнер може сприймати як холодність і відстороненість. Будьте відвертіше! Всього одна розмова відверто здатний не тільки все розставити по місцях, але і допомогти вам знайти вихід з важкої ситуації.

Стрілець

У цей період сімейні Стрільці зможуть насолодитися гармонією і взаєморозумінням у відносинах зі своєю половинкою. Саме час обговорити подальші плани і зрозуміти, що ви мислите в одному напрямку.

Козеріг

Ваше впертість може стати головним каменем спотикання у відносинах з коханою людиною. Попри те що партнер звик йти у вас на поводу, зараз є ризик зіткнутися з ситуацією, коли «найшла коса на камінь». А тому, щоб уникнути нескінченних суперечок постарайтеся поступитися своїй половинці.

Водолій

У цей період Водоліїв накриє хвиля невизначеності, через яку представники знака можуть навіть засумніватися в правильності вибору свого партнера. Раз у раз їм буде здаватися, що все не так. Але тут краще уникнути відвертих висловлювань на адресу коханої людини. Зовсім скоро ви зрозумієте, що ваші сумніви були марними, а от довіру партнера повернути буде не так легко.

Риби

Початок серпня обіцяє одиноким Рибам доленосні знайомства. Цілком ймовірно, що на вашому шляху зустрінеться кохання всього життя. Головне при цьому - не квапити події. Щоб не злякати своє щастя, дозвольте всьому йти своєю чергою.