Гороскоп для риб на січень 2022 / depositphotos.com

Основна порада зірок на цей місяць - більше спілкуватися і оточувати себе приємними людьми. Це можуть бути колеги, родичі або старі знайомі, головне - прагнути до контактів, які можуть бути корисними.

Гороскоп кар'єри на січень 2022

Не діліться ні з ким своїми ідеями / ua.depositphotos.com

Фахівці з езотерики обіцяють Рибам кар'єрні злети і тонну шансів для реалізації. Більше спілкуйтеся і пропонуйте свої ідеї - Всесвіт вкаже правильний шлях. Єдиний нюанс - не будьте занадто довірливими, інакше залишитеся ні з чим.

З 5 по 18 січня - найбільш небезпечний час. У цей період не варто афішувати свої почуття або задуми - недоброзичливці можуть цим скористатися. Також не рекомендується підписувати важливі документи, влаштовуватися на роботу або вкладати великі гроші.

Відео дня

В третій декаді місяця розташування планет буде більш вдалим, але зірки застерігають вас від надмірної квапливості. Постарайтеся зайняти нейтральну вичікувальну позицію і не спокушати долю. Пам'ятайте, що вода камінь точить.

Гороскоп кохання на січень 2022

Проводьте більше часу з рідними / фото: ua.depositphotos.com

Венера в вашому гороскопі володіє сильним впливом, тому чекати біля моря погоди не варто. Погоджуйтеся на пропозиції друзів про спільне дозвілля, ходіть на зустрічі, знайомтеся з новими людьми. Особливо ініціативні зможуть знайти хорошого партнера, а навіть якщо іскра не спалахне, то ви знайдете вірного друга, що іноді цінніше.

Читайте такожВодолій: гороскоп на січень 2022, поради та застереження від астрологівРиби, які перебувають у шлюбі або відносинах, повинні більше часу проводити разом. Сходіть в театр або кіно, подивіться фільм вдома, відвідайте друзів. Згуртованість і спільні інтереси допоможуть відновити гармонію між вами.

Тим, у кого в парі є проблеми, астрологи рекомендують відправитися в подорож, нехай і невелику - уїк-енд в найближче передмістя цілком підійде. Спілкування тет-а-тет без міської суєти і повсякденного ритму допоможуть вам краще пізнати свого партнера і обговорити все те, що турбує кожного з вас.

Гороскоп здоров'я на січень 2022

Слідкуйте за своїм емоційним станом / ua.depositphotos.com

Перші дві декади місяця чи не обіцяють ніяких проблем зі здоров'ям, можливо лише легке нездужання через зміну погоди. Проте, стежити за здоров'ям необхідно, тому зірки радять не налягати на жирну їжу, прагнути до позбавлення від шкідливих звичок і при поганому самопочутті відразу звертатися до лікаря.

Друга і третя декади січень для Риб - ідеальний час, щоб нарешті відпочити. Намагайтеся не засиджуватися на роботі, висипайтеся, більше гуляйте. Головне - берегти себе від стресів і не приймати тимчасові труднощі близько до серця.

Вас також можуть зацікавити новини: