Гороскоп для Риб на вересень 2023 / pixabay.com

Важко бути богом і на роботі, і вдома - але ви все-таки постарайтеся знайти час і для себе, і для інших. Де чекає успіх, а в чому потрібно напружитися, розповість гороскоп для Риб на місяць.

Гороскоп кар'єри на вересень 2023

У першому місяці осені на Риб чекає хороший старт у кар'єрі. На вас будуть рівнятися колеги, а начальство - високо цінувати. Цілком імовірно, що на початку місяця на вас чекає підвищення на посаді та надбавка до зарплати.

У Риб-бізнесменів справи також йтимуть добре, але витрати доведеться перевіряти ще раз, інакше ситуація вийде з-під контролю, попереджає гороскоп на місяць. Поїздки по роботі можете навіть не планувати - користі вони не принесуть.

Відео дня

Гороскоп кохання на вересень 2023

Гороскоп Риб без будь-яких натяків говорить прямо: працюйте над своїми стосунками. Це стосується як партнерських, так і з іншими членами сім'ї. Щоб зберегти їх у гарному вигляді, вам слід бути терплячішими й турботливішими з рідними та близькими людьми.

Гороскоп здоров'я на вересень 2023 

Здоров'я на початку місяця не має створювати Рибам серйозних проблем. Єдине, з чим ви можете зіткнутися - це безсоння, а також страждати від болю в суглобах. Тому необхідно звернути на це увагу і зайнятися собою.

Раніше ми публікували місячний календар на вересень 2023 зі сприятливими і несприятливими датами.

Вас також можуть зацікавити новини: