Гороскоп для Тельця на серпень 2023 / depositphotos.com

У серпні 2023 на Тельців чекає перевірка на міцність - вам потрібно буде проявити характер і силу волі, щоб вирішити низку спірних питань. Ухилитися, на жаль, не вийде - це може позначитися на подальшій долі. Знайти вихід із ситуації допоможуть близькі люди, але партію першої скрипки доведеться зіграти вам. 

Гороскоп кар'єри на серпень 2023

У серпні 2023 року у Тельців імовірні серйозні зміни в роботі та кар'єрі. Можливо, що вам надійде кілька нових і дуже вигідних пропозицій - причому, як на нинішньому, так і на новому місці роботи. Є також імовірність, що ви захочете змінити рід діяльності або відкриєте свою справу. Як би не повернулася ситуація, прислухайтеся до інтуїції - вона підкаже, як вчинити правильно, радить гороскоп на місяць для Тельця.

Гороскоп кохання на серпень 2023

У сімейних Тельців серпень 2023 буде загалом романтичним місяцем - постарайтеся не зіпсувати цю атмосферу суперечками. Ідіть у тінь за найменшого натяку на конфлікт - ситуація може повернутися не на ваш бік. Тим паче, що саме зараз вам слід заручитися підтримкою близьких, щоб вирішити деякі важливі питання.

Відео дня

Неодруженим Тельцям в останньому місяці літа доведеться зробити вибір на користь однієї людини. Якщо будете розсіювати увагу на всі свої симпатії, то ризикуєте залишитися ні з чим.

Гороскоп здоров'я на серпень 2023

Наприкінці літа Телець має приділити особливу увагу своєму психологічному стану. Ваша неврівноваженість може завдати вам чимало проблем. Тому уникайте хвилювань, стресів і токсичних людей. Оточіть себе позитивом і спілкуйтеся лише з тими, з ким це в задоволення. Не завадить також висипатися та раціонально розподілити робочий час і час для відпочинку.

Раніше ми публікували місячний календар на серпень 2023 зі сприятливими і несприятливими днями місяця.

Вас також можуть зацікавити новини: