Гороскоп Терези-грудень 2022, поради астрологів / depositphotos.com

Слухайтеся розуму, коли це потрібно, а в іншому - довіряйте серцю, радить гороскоп Терезам в грудні. Тільки так ви врівноважите свої бажання і можливості.   

Гороскоп кар'єри на грудень 2022

Грудень у Терезів буде насиченим. На роботі у вас розгорнеться справжнє поле битви. Ймовірно, що воювати доведеться не тільки з конкурентами, а й колегами. Астрологи радять докласти максимум зусиль і вийти переможцем з цієї битви. Зробити це вам допоможе козир "з рукава".

Друга половина місяця обіцяє бути багатою на різні подарунки і бонуси. Але з ними потрібно бути обережними, щоб не довелося розплачуватися за ці царські дари.

Відео дня

Гороскоп кохання на грудень 2022

Холостим Терезам у грудні доля готує багато нових знайомств і пропозицій. Свою долю ви зможете зустріти в поїздці або подорожі, яких у вас цього місяця буде багато. Астрологи радять бути відкритими для всього нового - так ви показуєте Всесвіту, що хочете змін.

А ось сімейним Терезам в грудні доведеться непросто: близькі люди потребуватимуть вашої допомоги, і це доставить вам масу занепокоєнь. Як би там не було, вам потрібно буде простягнути руку допомоги.

Гороскоп здоров'я на грудень 2022

В останній місяць року Терезам слід переглянути свій раціон і режим харчування, радять астрологи. Припиняйте переїдати і перевантажувати шлунок - це матиме погані наслідки. Сядьте на дієту, а якщо для вас це занадто, то хоча б почніть дробно харчуватися: їжте невеликими порціями, але часто. Додайте в раціон більше овочів і фруктів - вони додадуть вам енергії та сили в останній місяць року.

Вас також можуть зацікавити новини: