Гороскоп для Водолія на грудень 2021 / depositphotos.com

Перший місяць зими принесе повітряним знакам масу несподіваних ситуацій. Складні обставини, передноворічна суєта і вельми неординарні персони - ось, з чим доведеться зіткнутися. Головне в цьому всьому - зберігати спокій і берегти енергію.

Гороскоп кар'єри на грудень 2021

Що чекає Водоліїв у професійній сфері / фото ua.depositphotos.com

Перші два тижні місяця чреваті травмами не тільки на роботі, але і вдома. Все через ваше бажання тягнути тягар відповідальності на своїх плечах. Спробуйте віддати кермо влади комусь іншому і побачите, як жити відразу стане простіше.

Починаючи з 13 числа, ви будете почувати себе легко і весело, а з 20 грудня взаємини з колегами значно покращаться. Керівництво помітить ваші прагнення і під Новий рік обрадує премією. Як би ви не працювали, відпочинок не завадить - зірки вважають, що найкраще влаштувати його 25 або 26 числа.

Відео дня

В останній тиждень місяця не варто вирушати у відрядження або тривалі поїздки - вони будуть невдалими. В цей час на вас буде впливати Уран, тому зупиніться і не робіть різких рухів. Можливо, вам запропонують вкластися фінансово - сто разів подумайте перш, ніж зробити це.

Гороскоп кохання на грудень 2021

Зміни в особистому житті для Водоліїв / depositphotos.com

Перша декада грудня обіцяє зустріч з цікавою людиною протилежної статі. Астрологи натякають, що, швидше за все, це буде представник водного знака. Можливий роман, але він не призведе ні до чого серйозного. Не турбуйтеся не покладайте великих надій - час все розставить по місцях.

Читайте такожПовня 19 грудня 2021: повір'я і паркани, ритуали на любов і грошіТі, хто знаходяться в постійних відносинах, стануть більш замкнутими і нетовариськими. Ховатися від коханої людини не треба, але побути наодинці з собою - це нормально. Якщо хочете з'ясувати будь-які моменти в парі, краще зробити це 15 грудня

Сімейні Водолії повинні більше часу проводити з рідними. Орієнтованість на турботу і участь зміцнить сімейні узи і забезпечить вам родовий захист. Пам'ятайте, що стабільність і затишок - те, за що потрібно триматися.

Гороскоп здоров'я на грудень 2021

Астрологи радять більше гуляти / фото REUTERS

З 1 по 10 число краще уникати активних фізичних навантажень і бути обережними з колючо-ріжучими предметами. Зірки кажуть, що не зайвим виявиться запис до масажиста або остеопата - це необхідно, щоб уникнути проблем з опорно-руховим апаратом.

Місячні вузли будуть впливати на Водоліїв з 12 по 23 грудня, що допоможе абстрагуватися від нагальних проблем. Постарайтеся більше часу приділяти собі, висипатися і відпочивати. Займайтеся дихальною гімнастикою, медитуйте або хоча б частіше виходьте на свіже повітря.

В останній тиждень місяця представники знака можуть почати реагувати на зміни погоди. Саме тому їхати кудись не можна - акліматизація буде проходити важко. Якщо стан здоров'я погіршиться, пийте таблетки і звертайтеся до лікаря, але ні в якому разі не займайтеся самолікуванням.

Читайте також: