Гороскоп здоров'я на тиждень / фото ua.depositphotos.com

Зірки і планети пророкують не тільки наше майбутнє, але і стан здоров'я найближчими днями. Гороскоп здоров'я підкаже всім знакам Зодіаку які небезпеки чекають вас на цьому тижні, і як захистити себе від можливих недуг.

Овен

На цьому тижні Овни часто будуть стикатися з конфліктами і стресовими ситуаціями, що серйозно вплине на ваше здоров'я. Ви відчуєте нервозність, безсоння, відсутність енергії. Повернути сили допоможуть прогулянки, ароматерапія, творчі заняття. До вихідних ваша енергія відновиться.

Телець

Шлунково-кишковий тракт Тільця дуже вразливий в цей період. Займіться очищенням свого організму, спробуйте одноденну монодієту. Це хороший тиждень для позбавлення від шкідливих звичок і залежностей. Рекомендується вживати цільнозернові продукти, горіхи, морепродукти.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам варто уважніше ставитися до свого здоров'я. Ви можете виявити у себе симптоми нового захворювання або загострення хронічної хвороби. Хороший тиждень для відвідування лікаря, діагностики, здачі аналізів. Займатися самолікуванням зараз вкрай небезпечно.

Рак

Читайте такожНазвано парі знаків Зодіаку, які абсолютно несумісніПредставникам цього знака рекомендується не змінювати свій спосіб життя і дотримуватися своїх повсякденних звичок. Спроби змінити режим дня навряд чи закінчаться добре. Однак відкладати візит до лікаря, якщо він необхідний, не варто.

Лев

Ваше самопочуття сильно залежить від харчування. Шкідлива їжа і нерегулярні прийоми їжі відобразяться на самопочутті. Левам не варто голодувати, переїдати, їсти солону і смажену їжу. Пийте достатньо води і відмовтеся від алкоголю на цьому тижні. На вихідних стежте за артеріальним тиском і не пийте кави.

Гороскоп хвороб на тиждень / фото pixabay.com

Діва

Уважніше ставитеся до своєї фігури - на цьому тижні ви будете легко повніти, а позбутися зайвої ваги буде дуже важко. Також варто звернути увагу на стан шкіри і волосся. Не робіть фарбування і хімічні завивки. Також не варто на цьому тижні засмагати, а при поході на природу слід використовувати засоби від комах.

Терези

Ваш організм на цьому тижні буде гостро реагувати на будь-які зміни погоди і звичок. Ви відчуєте сильну метеозалежність. Обов'язково одягайтеся по погоді і уникайте протягів. У середу і на вихідних можуть турбувати проблеми з печінкою і підшлунковою.

Скорпіон

На цьому тижні Скорпіони будуть переживати про своє здоров'я набагато сильніше, ніж потрібно. Не варто приймати поспішні рішення і самостійно ставити собі діагнози. Зачекайте до вихідних і скоріше за все всі симптоми підуть самі по собі.

Стрілець

У цей період у багатьох Стрільців трапиться рецидив старого захворювання або загострення хронічної хвороби. Про всяк випадок завжди тримайте при собі свої ліки і не відхиляйтеся від рекомендацій лікаря. Ваш імунітет дуже вразливий. Особливо обережними слід бути вагітним жінкам цього знака.

Козеріг

На початку тижня вразливою буде нервова система, а в другій половині тижня Козерогам потрібно берегти печінку. Не їжте смажену і солону їжу, а також обмежте вживання алкоголю. Хороший тиждень для активного відпочинку і заняття спортом.

Водолій

Ваш імунітет зараз на висоті, а енергії у Водоліїв в надлишку. Здається, ніби ви здатні подолати що завгодно. Однак перенапружуватися і нехтувати відпочинком не варто, інакше ви можете відчути повне вигорання через кілька тижнів. Рекомендується частіше відпочивати на природі і на пляжі. Не забувайте про сонцезахисний крем.

Риби

Вкрай важливий для Риб на цьому тижні здоровий і повноцінний сон. Якщо ви ведете сидячий спосіб життя або мало спите - на цьому тижні ви сповна відчуєте всі наслідки. Не варто просити порад щодо здоров'я у рідних і друзів. Також не слід займатися самолікуванням і захоплюватися народною медициною - все це лише зашкодить вам.

Вам також може бути цікаво: