Гороскоп здоров'я на тиждень / фото ua.depositphotos.com

Астрологи підготували гороскоп здоров'я в період з 15 по 21 квітня. Прогноз на цей тиждень допоможе вам зосередитися на підтримці та покращенні вашого фізичного та психічного самопочуття. Ви зможете краще зрозуміти на що варто звернути увагу протягом наступних днів: харчування, фізична активність чи психологічний стан.

Овен

Якщо проведене лікування не дає бажаних результатів, то сьогодні вам варто переглянути вжиті заходи і знову звернутися до лікаря. Не займайтеся самолікуванням. Зосередьтеся на фізичній активності та проводьте більше часу на свіжому повітрі.

Відео дня

Телець

Для вас настає сприятливий період, щоб щось змінити у звичному стані життя, скористайтеся цим моментом і проведіть зміни на користь вашого здоров'я. Пройдіть щорічний аналіз організму та вживайте більше корисної їжі.

Близнюки

Зараз вам варто було подбати про підтримання правильного обміну речовин. Збалансуйте ваше харчування, слідкуйте, щоб у ваш організм надходило достатньо білків, жирів і вуглеводів. Не переїдайте та додайте більше фізичної активності у свою рутину.

Рак

Цього тижня будьте особливо уважні до того, що ви п'єте і в яких кількостях. Вам варто перейти на що-небудь нехай менш смачне, але все ж трохи корисніше для вашого організму. Перегляньте свої звички та спробуйте відмовитися від них.

Лев

Зараз важливо почати серйозно займатися фізичною витривалістю та приділити час спортивному залу. Підготуйте свої м'язи до нетипових навантажень, але не забувайте розслаблятися морально. Почитайте цікаву літературу про психологічний стан.

Діва

Сьогодні вам потрібні цільні злаки, тому не відмовляйте собі в борошняних продуктах. Уникайте солодких хлібобулочних виробів, тоді ви зможете принести користь своєму організму без шкоди для фігури. Також цього тижня варто відмовитися від алкогольних напоїв, які негативно впливають на ваше здоров'я та психоемоційний стан.

Терези

Цього тижня не варто перенапружувати очі. Постарайтеся якомога менше часу проводити біля комп'ютера та телефона, не захоплюйтеся книжками з дрібним шрифтом, відмовтеся від в'язання і шиття. Найкращим рішенням буде похід до лікаря, аби перевірити свій стан здоров'я.

Скорпіон

Ці дні краще одягатися за погодою, особливо, якщо ви нещодавно перенесли якесь застудне захворювання. Щоб не зіткнутися з його повторним виникненням, продовжуйте підтримувати свій організм фруктами та овочами, а також почніть вживати вітаміни.

Стрілець

Будьте особливо уважні і дивіться під ноги, занадто велика ймовірність травмонебезпечних ситуацій. Однак уникнути неприємностей, вам допоможе зручне взуття. Не нехтуйте комфортом на користь краси.

Козоріг

Впродовж тижня постарайтеся не перевтомлюватися і не навантажувати себе фізично й емоційно, особливо ближче до вечора. Інакше можуть виникнути проблеми зі сном. Астрологи не радять вживати снодійні цього тижня, краще послухати приємну мелодію для заспокоєння ввечері.

Водолій

Ці дні дуже ймовірна підвищена чутливість до негативного впливу, поганого освітлення або тривалої роботи біля монітора комп'ютера. Бережіть свої очі та психологічний стан. Старайтеся не перепрацьовувати та проводити більше часу на свіжому повітрі.

Риби

Цього тижня ви будете сповнені оптимізму й енергії, що сприятливо позначиться на вашому самопочутті. Відчувши занепад сил, спробуйте добряче виспатися. Сон - це завжди хороша пігулка від стресу та втомленості. 

Вас також можуть зацікавити новини: