Гороскоп по картах Таро на 7 грудня / фото ua.depositphotos.com

У середу, 7 грудня, на Раків чекає небувалий успіх, а ось Овнам доведеться готуватися до проблем і страждань. Що карти Таро обіцяють на цей день іншим знакам Зодіаку - читайте нижче.

Овен

Овни постраждають через свою довірливість. Карти Таро обіцяють вам багато неприємностей. Вам доведеться зіткнутися з низкою проблем, а тому знайдіть в собі сили, щоб все це пережити. Після "чорного" дня страждання Овнів закінчаться.

Телець

На Тельців "зваляться" клопоти, вам доведеться подбати про свою сім'ю. Не варто злитися і звинувачувати родичів у дрібних негараздах. Тельцям потрібно навчитися прислухатися до слів оточуючих і частіше проявляти доброту.

Відео дня

Близнюки

На Близнюків чекає несподіваний удар в спину. Вас можуть зрадити друзі або ж сильно образити близькі люди. Постарайтеся зберегти самоконтроль і з гідністю прийняти поразку.

Рак

Карти Таро обіцяють Ракам неймовірно гарний день. До них буквально "прилипне" удача. Раки будуть отримувати вигідні пропозиції, легко досягати своїх цілей. Карти Таро радять використовувати кожну хвилину по максимуму, така удача трапляється нечасто, а тому з неї потрібно "вичавити" якомога більше.

Лев

7 грудня Левам варто бути обережнішими. Не втручайтеся в чужі конфлікти і не привертайте увагу ворогів. Проведіть день у тиші та спокої.

Діва

Карти Таро пророкують Дівам нові враження. Ви можете спонтанно відправитися в подорож або ж відвідати місце, де ще ніколи не були. Не бійтеся авантюр, вони підуть вам на користь.

Терези

Терезам доведеться задуматися про своє здоров'я. Можливо, ви відкладали похід до лікаря, але тепер не варто зволікати. Не ігноруйте "тривожні дзвіночки", відмовтеся від планів і займіться лікуванням.

Скорпіон

Скорпіонам карти Таро обіцяють неприємне усвідомлення своїх помилок. На вас чекає тривожність і страх, земля нібито почне йти з-під ніг. Однак доля дасть Скорпіонам можливість врятуватися від проблем, важливо не упустити цей шанс.

Стрілець

7 грудня Стрільцям пощастить на любовному фронті. Ви можете отримати запрошення на побачення або провести чуттєвий вечір зі своєю другою половинкою. Якщо ж в житті Стрільців не було місця для любові, в цей день вони можуть зустріти того, хто їх ощасливить.

Козоріг

На Козерогів чекає "завал" на роботі. Вам доведеться неабияк постаратися, щоб виконати всі завдання і не схибити. Не лінуйтеся і не шукайте собі виправдань. 

Водолій

Карти Таро попереджають Водоліїв про недоброзичливців. Не варто розслаблятися і підпускати до себе занадто близько тих, хто здається підозрілим або потайним. 

Риби

Риби проведуть цей день без особливих проблем, проте важливо прислухатися до оточуючих. Не ігноруйте їх прохання і постарайтеся утриматися від з'ясування відносин.

Нагадаємо, раніше стало відомо, які знаки Зодіаку постійно ображаються.

Вас також можуть зацікавити новини: