Хто частіше за інших ображається / ostrnum.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які можуть образитися на будь-яку дрібницю - починаючи з косого погляду і закінчуючи критикою на свою адресу. Хто потрапив до цього списку - читайте далі.

Рак

Представники цього зодіакального сузір'я дуже чутливі. Часом вам може здаватися, що вони досить закриті, ні з ким не спілкуються, тримаються далеко від соціуму, але насправді вони бояться, що їм зроблять боляче. Тому їм простіше перебувати наодинці з собою, ніж з потенційно небезпечними для їхнього емоційного стану людьми.

Риби

У Риб своє уявлення про світ. І, коли вони стикаються з жорстокою реальністю, їм здається, що доля буквально випробовує їх на міцність. Астрологи відзначають, що саме тому Рибам більше подобається жити в ілюзіях і світі, де є тільки любов, радість і рожеві поні. І так, якщо ви випадково різким словом скривдите їх, то, повірте, совість вас замучить, адже Риби продемонструють вам свою образу і відчай.

Відео дня

Лев

Не варто випробовувати терпіння Лева. А все тому, що спочатку вони образяться на вас, але коли їм це набридне, вони почнуть атакувати, і тоді вже ображатися будете ви. До того ж Леви - це дуже злопам'ятні люди, які не забудуть вам жодне криве слово, жоден косий погляд. Будьте обережні в спробах "вколоти" представника цього зодіакального сузір'я.

Нагадаємо, два знаки Зодіаку ризикують зіпсувати собі життя.

Вас також можуть зацікавити новини: