Експерт розповів, коли помре Путін / фото REUTERS

Вже в серпні 2022 року почнеться сильне погіршення здоров'я президента Росії Володимира Путіна.

Про це розповів російський філософ і окультист Андрій Космач в інтерв'ю з правозахисником Марком Фейгіним.

Разом з тим, експерт упевнений, що стан здоров'я Путіна сильно погіршиться, але перевороту в РФ не буде.

"У серпні почнеться сильне погіршення здоров'я нашого суверена, що підтверджують дуже багато факторів, включаючи його натальную карту і так званий солярний гороскоп. Справа в тому, що ми навіть знаємо хвилину народження суверена, що є великою рідкістю. А з серпня по кінець жовтня почнеться процес відходу суверена від влади і з влади. Де-юре він залишиться президентом, а де-факто вся повнота влади перейде в руки так званого колективного органу управління, який ми можемо назвати Держрада, який, до речі ж, внесений і до Конституції, він там присутній", - зазначив Космач.

Він не впевнений, що ця подія стане відома публічно, її, як зазвичай, постараються приховати.

"Ось дуже багато експертів, аналітики вважають, що в Росії можливий якийсь палацовий переворот, але, ви знаєте, на жаль, ці експерти і аналітики видають бажане за дійсне. Ви знаєте, просто його, цей переворот, нікому робити. Я вам поясню, чому. Всі чиновники, всі олігархи і всі силовики – це дерев'яні солдати Урфіна Джуса, де в ролі Урфіна Джуса виступав сам російський суверен - це його діти, це його творіння, які створені ним за його подобою і образом. Вони йому віддані. Але відданість їх базується тільки на одному - на страху і ні на чому ще", - зазначив Космач.

За його словами, після весняного коридору затемнень 2023 року, повного сонячного затемнення, яке відбудеться 20 квітня 2023 року, і напівтіньового місячного затемнення, яке відбудеться 5 травня 2023 року, "життєвий шлях російського суверена завершиться".

"На сьогоднішній день можна впевнено констатувати, що 98,5% це (смерть Путіна – УНІАН) відбудеться в травні 2023 року. І тільки 1,5% залишається, що ця агонія затягнеться до серпня 2023 року", - упевнений філософ.

"Всесвіт, Вищий розум, Бог, можна говорити як завгодно, невипадково вибрали на роль архітектора хаосу російського суверена. Бо хто, як не він здатний зруйнувати те, що раніше здавалося фундаментальним і непорушним, і об'єднати тих, кого раніше апріорі вважалося об'єднати неможливо...", - підсумував окультист.

Варто зазначити, що за словами Космача, цей прогноз складений трьома кращими в світі корифеями в області мунданної астрології - область астрології, що вивчає історичні та культурні тенденції, долі націй і великих груп людей, метеорологічні умови і землетруси та інші важливі світові події.

Раніше Космач так само розповів, коли і як закінчиться війна в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: