Гороскоп для Козерога на березень 2023 / depositphotos.com

Березень 2023 для Козерогів буде неоднозначним. З одного боку, перший місяць весни буде дуже сприятливим для нових починань. Вам вдасться реалізувати багато справ і дуже успішно. Але для того, щоб досягти гармонії і задоволення, доведеться постаратися і, можливо, навіть зробити крок у невідомість.

Гороскоп кар'єри на березень 2023

Березень 2023 для Козерогів - дуже вдалий місяць в роботі і кар'єрі. Ви можете отримати довгоочікуване підвищення на посаді або нове місце роботи, про яке давно мріяли. Але для цього вам доведеться докласти зусиль. Можливо, що перша половина місяця буде особливо напруженою, і ймовірні навіть конфлікти на роботі. Зірки радять в цей час включити режим дипломатії і покликати на допомогу свою інтуїцію.

Також березень сприятливий для покупок - як для дрібних, так і для великих. Але не робіть їх в поганому настрої і на емоціях - нічого хорошого з цього не вийде.

Відео дня

Гороскоп кохання на березень 2023

Любовний гороскоп обіцяє Козерогам приємний і рівний місяць. На самому початку березня друга половинка порадує вас сюрпризом, а ваші стосунки непомітно перейдуть на нову стадію. Зірки радять вам знову почати ходити на побачення, навіть якщо ви вже багато років у шлюбі, друга половина березня - прекрасний час, щоб освіжити почуття. 

Холостим Козерогам потрібно буде проявити ініціативу. Прекрасного принца і дивовижних принцес зірки не обіцяють, але, якщо вам хтось вже дуже симпатичний - робіть перший крок. Ваше спілкування цілком може перерости в щасливі стосунки. 

Гороскоп здоров'я на березень 2023

У березні Козерогів може чекати сильна перевтома, яка погіршить здоров'я. Тому головна порада - більше відпочинку. Запам'ятайте, що кава не замінить повноцінного сну, і організм врешті-решт просто відмовиться працювати в такому ритмі. Робіть частіше перерви в роботі, намагайтеся більше часу проводити на свіжому повітрі і не харчуйтеся чимось попало - і все у вас буде добре.

Вас також можуть зацікавити новини: