Астропрогноз для Козорігів 2021 / ru.depositphotos.com

Астрологи обіцяють, що все, чим ви зараз будете займатися, принесе свої плоди в майбутньому. Козероги отримують довгоочікувану творчу свободу і зможуть відійти від набридлої рутини. До вас потягнуться корисні люди, а у вас вийде перемикатися з одних завдань на інші.

Гороскоп кар'єри на липень 2021

Гороскоп кар'єри на липень 2021 / ru.depositphotos.com

Перша декада липня пройде під заступництвом Сатурна. По відношенню до нього також будуть розташовуватися Сонце з Плутоном. Це призведе до насиченого робочого графіку, і відповідальність за численні процеси ляже на плечі Козорігів.

11 липня Нептун дасть можливість Козорігам перепочити, тому з 11 числа напруга почне падати. Меркурій в цей період буде перебувати в сузір'ї Рака, так що не дивуйтеся своїй зайвій емоційності. Цю якість помітять колеги і керівництво, у вас з'явиться можливість створити ефективний професійний альянс.

Відео дня

З 19 числа вам будуть надходити пропозиції про участь у виставках або робочих конференціях. Використовуйте всі шанси, щоб зблизитися з впливовими людьми, які виявляться корисними в майбутньому. З 24 числа Юпітер і Сатурн будуть налаштовані позитивно по відношенню до вас, так що ймовірність сприятливого результату збільшиться.

У фінансовому плані цей місяць буде руйнівним для вас. Будуть потрібні гроші і на розвиток бізнесу, і на сім'ю.

Любовний гороскоп на липень 2021

Гороскоп кохання на липень 2021 / ru.depositphotos.com

Венера буде перебувати в сузір'ї Лева, тому Козорігам, які перебувають у відносинах, захочеться змін. Однак, не рекомендуємо робити різких поворотів, так як 7 липня Венера стане в опозицію до Сатурна. Це самий невідповідний день для будь-яких нововведень в особистих відносинах. Ви зіткнетеся з нерозумінням з боку протилежної статі і це може привести до конфліктів або навіть розчарувань.

Читайте такожПсихолог розповіла, як боротися з маніпуляціями в стосунках10-11 липня ситуація покращиться, особливо, для самотніх представників знака. Зірки обіцяють вам знайомство з цікавою людиною, яке може перерости в тривалий і насичений союз. 

Сімейні Козоріги отримають підтримку з боку близьких, які зрозуміють і приймуть раптові припливи емоційності. Постарайтеся в першій декаді місяця бути спокійними і «не рубати з плеча». Якщо ваш шлюб тримається на матеріальних аспектах, він не переживе критичного етапу. А ті Козоріги, які будують взаємини на почуттях, сприймуть негативні періоди, як прикре непорозуміння.

Гороскоп здоров'я на липень 2021

Гороскоп здоров'я на липень 2021 / ru.depositphotos.com

З 1 по 9 липня Козоріги зіткнуться з проблемами шлунково-кишкового тракту. При спостереженні будь-яких симптомів захворювання, звертайтеся до гастроентеролога. Самолікуванням займатися зірки не рекомендують - такий підхід загрожує негативними наслідками. 3 і 4 липня вам буде протегувати Місяць, тому варто пройти профілактичний огляд.

Період з 11 по 21 липня - сприятливий час для занять водними видами спорту. Якщо подібні тренування вам чужі, намагайтеся більше часу проводити у воді. Відмінно підійдуть розслаблюючі ванни, поїздки на озеро або контрастний душ. 13 і 14 липня Місяць буде в доброзичливому аспекті по відношенню до Козорігів, тому використовуйте ці два дні, щоб влаштувати собі релаксуючі SPA-процедури.

Третя декада місяця обіцяє Козорігам проблеми зі здоров'ям у близьких. Будьте обережні, надаючи допомогу - Меркурій займе войовниче розташування, що позначиться на стані імунітету. Не взаємодійте з хворіючими людьми, якщо є ризик заразитися.

Вам також може бути цікаво: