Карти Таро радять Ракам розслабитися / фото ua.depositphotos.com

У вівторок, 25 квітня, Козероги можуть отримати премію, їх похвалять на роботі. А від Овнів удача відвернеться, в цей день у них можуть виникнути проблеми. Що чекає на інші знаки Зодіаку у вівторок - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

Овнам варто побоюватися. На них чекає день невдач, проблеми будуть переслідувати представників цього знака Зодіаку по п'ятах. Будьте уважнішими і не ризикуйте.

Телець

Тельці відправляться на побачення. Вам варто освіжити свої відносини і додати в них нотку романтики. Якщо ж у вас немає коханої людини - сміливо погоджуйтеся на пропозиції познайомитися.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам потрібно проявити максимальну уважність. Ви ризикуєте припуститися помилки, яка спочатку здасться незначною. Однак в майбутньому вона може перетворитися на величезну проблему.

Рак

Карти Таро радять Ракам розслабитися. Не намагайтеся щось змінювати і "підлаштовувати" людей під себе. Часом потрібно відпустити ситуації і плисти за течією.

Лев

25 квітня на Левів чекає сварка. Розкриється те, що ви так наполегливо намагалися приховувати. Будьте готові до покарання і публічного осуду за свої секрети.

Діва

Дівам варто взяти себе в руки. Можливо, ви занадто засмучуєтеся через дрібниці. Не дозволяйте негативу отруїти все прекрасне навколо вас.

Терези

Карти Таро обіцяють Терезам приємну зустріч. Ви зможете виговоритися і отримаєте цінна людина від людини, з яким раніше практично не спілкувалися. Прислухайтеся до його слів.

Скорпіон

Скорпіонам можна забути про все навколо. Приділіть час своїм хобі, не звертайте увагу на метушню і насолоджуйтеся відпочинком. Ви заслужили на день без турбот.

Стрілець

Карти Таро радять Стрільцям уважно стежити за часом. У вівторок ви можете запізнитися на зустріч або пропустити щось дуже важливе. Постарайтеся уникнути неприємностей.

Козоріг

Козероги отримають премію. Їх нарешті помітять і почнуть хвалити на роботі. У цей день ви станете головною зіркою.

Водолій

Водоліям доведеться вирішувати чужі проблеми. До вас звернуться за допомогою, відмовити буде складно. Прикладіть максимум зусиль.

Риби

У цей день Риби зможуть довести свою правоту. Наполягайте на своїх ідеях і не відмовляйтеся від планів. Не слухайте тих, хто спробує переконати вас у протилежному.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, яким чоловікам за знаком Зодіаку потрібно носити срібло.

Вас також можуть зацікавити новини: