Срібло допомагає чоловікам-Ракам боротися з труднощами / фото ua.depositphotos.com

Астрологи вважають, що прикраси можуть приносити удачу. Однак не кожен метал здатний на таке. Наприклад, срібло потрібно носити представникам трьох знаків Зодіаку. Саме цим чоловікам прикраси з даного металу принесуть багатство і силу. 

Близнюки

Чоловік-Близнюк любить красиво виглядати і вигідно себе подати. А тому він точно не відмовиться від стильної каблучки зі срібла або красивого браслета. Представникам цього знака Зодіаку срібло принесе впевненість в собі.

Астрологи радять Близнюкам не ігнорувати такий шанс. Срібло може залучити у ваше життя чимало щастя. Головне - знати міру, досить однієї або двух каблучок, обвішувати себе безліччю прикрас не варто.

Відео дня

Рак

Срібло допомагає чоловікам-Ракам боротися з труднощами. Воно притягує силу і здатне дати їм життєву енергію. Срібна каблучка може вдало доповнити навіть наймужніший образ. Якщо ж ви не любите такі прикраси, придивіться до ланцюгів, варіантів плетінь існує дуже багато.

Представники цього знака Зодіаку люблять братися за складні завдання, а тому їм точно потрібен захист від ворогів. Виявляється, срібло не тільки додасть Ракам сил, а ще й допоможе їм впоратися зі злими язиками.

Риб

Чоловіки-Риби нерідко прагнуть розбагатіти і мріють про успішну кар'єру. Якщо ж в їхньому житті щось йде не за планом, вони сильно засмучуються. Срібло допоможе представникам цього знака Зодіаку знайти свій щасливий квиток.

На думку астрологів, такі прикраси залучать в життя Риб гроші і удачу. Крім цього, срібло відобразить весь негатив і дозволить чоловікові зосередитися на шляху до успіху.

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав, яким знакам Зодіаку не можна носити срібло, адже їм воно принесе лише бідність і смуток.

Вас також можуть зацікавити новини: