Лев - гороскоп на грудень 2022 / depositphotos.com

Астрологи радять Левам у грудні 2022 року не ігнорувати знаки долі - вони дадуть вам шанс виправити помилки минулого. Але ось вам самим не варто давати шанс своїм колишнім, інакше ви ризикуєте втратити свою справжню любов.  

Гороскоп кар'єри на грудень 2022

У левів у грудні 2022 року буде нелегкий період - це час платити по рахунках. Якщо ви порушували правила Всесвіту, то тепер за це доведеться відповідати, а іноді віддавати боржок ще й з "відсотками". У цьому, звичайно, буде мало приємного. Плюс до всього до кінця року ви добряче втомилися: відчули всю тяжкість відповідальності й за себе, і за "того хлопця". Тому не дивно, що тепер просто "вигоріли" і сильно роздратовані.

Не нервуйте, кажуть зірки. Наберіться терпіння і не втрачайте пильність - якраз зараз до вас притягнуться ситуації і люди, які допоможуть виправити помилки минулого.

Відео дня

Також у грудні 2022 Левам важливо зосередитися на майбутніх цілях і завданнях та їх реалізації. Якщо ви зможете взяти себе в руки, то грудень обіцяє стати фінансово успішним.

Гороскоп  кохання на грудень 2022

У грудні 2022 до неодружених Левів з минулого раптом нагрянуть колишні. Астрологи радять відправити їх назад у минуле: ви не зможете відкрити нові двері, не закривши старі. Й тоді в кінці місяця у вас є шанс зустріти свою споріднену душу.

У сімейних Левів в особистому житті теж відбудуться хороші зміни: у вас почнеться новий етап у стосунках. Не злякайте щастя - слухайте і чуйте свого партнера, та, якщо потрібно, йдіть на компроміс.

Гороскоп здоров'я на грудень 2022

Зірки попереджають, що негативні емоції і постійна втома зіграють у грудні свою роль і можуть погано відбитися на здоров'ї фізичному. У цей період потрібно приділити собі більше часу: постарайтеся позбутися шкідливих звичок (якщо вони є), запишіться в спортзал, або хоча б робіть зарядку вранці й не забувайте про відпочинок. Це допоможе вам протриматися в тонусі до кінця року. А в січні трохи перепочите.  

Вас також можуть зацікавити новини: