Коли стригти волосся за місячним календарем 2024 / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Настало літо - час експериментів із зовнішністю та яскравих образів. У червні багатьом людям захочеться оновити зачіску, але не всі придатні для цього дні.

Вибрати зручний день для зміни іміджу допоможе місячний календар. Він враховує місячну фазу та знак Зодіаку, в якому знаходиться супутник. Місяць дуже по-різному впливає на здоров'я та стан волосся, тому деякі дні вважаються більш підходящими для стрижок та фарбування, ніж інші.

Коли не можна стригти волосся в червні

У деякі дні якість волосся сильно погіршується, тому візит до перукарні краще скасувати в такі дні червня:

Відео дня
  • 2 червня - будь-які зміни зачіски негативно вплинуть на стан і здоров'я шевелюри, а волосся почне швидше випадати. Фарбування розчарує та протримається недовго.
  • 9 червня - через вплив знака Рака волосся стане заплутаним і неслухняним, тому будь-які укладання виявляться невдалими. Для стрижки день також не підходить - вона виявиться нерівною і швидко втратить форму.
  • 16 червня - дуже невдала дата для будь-яких змін зовнішності. Зроблені цього дня процедури в майбутньому доведеться переробити.
  • 18 червня - не рекомендується цього дня робити завивку, випрямлення та інші процедури з хімічною або тепловою дією. Такі процедури нашкодять більше звичайного, а волосся довго відновлюватиметься. Також у цю дату не варто грубо розчісувати та туго заплітати волосся.
  • 21 червня - після стрижки в цей день волосся відросте заплутаним і неслухняним, почне сильніше випадати і сіктися на кінчиках. Фарбування пройде невдало, а завивка протримається не довго.
  • 28-30 червня - місячний календар стрижок на червень 2024 року не рекомендує змінювати зачіску в останні дні місяця. У ці дні Місяць перебуватиме у знаку Овна, який вважається нещасливим для будь-яких процедур із волоссям.

Також у перукарню не рекомендується ходити по п'ятницях, оскільки результат вийде дуже непередбачуваним.

Коли краще стригти волосся в червні 2024 року / картинка УНІАН / картинка УНІАН

Коли стригти волосся в червні 2024 року

Наступні дні вважаються найвдалішими для нової зачіски:

  • 4 червня - нова стрижка принесе натхнення та позитивні емоції, покращить здоров'я шевелюри та підніме самооцінку. Оздоровчі процедури та масажі виявляться вдвічі кориснішими, а волосся після вкорочування оздоровиться. Хороший день для догляду за бровами, а у чоловіків - за вусами та бородою.
  • 8 червня - дуже вдало пройде будь-яке, навіть найскладніше фарбування, включаючи зафарбовування сивини та освітлення. Можна робити хімічні процедури - вони нашкодять менше, ніж зазвичай.
  • 10-12 червня - місячний календар стрижок рекомендує ці дні для будь-яких процедури. Цей період пройде під знаком Лева, який вважається найсприятливішим для волосся.
  • 13 червня - Місяць увійде в знак Діви, чий вплив на волосся дуже позитивний. Шевелюра стане слухняною та податливою, тому можна робити будь-які зачіски та завивки. Стрижка порадує результатом та виправдає очікування. Фарбувати волосся можна, але краще використовувати натуральні засоби (хну і басму).
  • 15 червня - для кардинальних змін день не дуже підходить, але невеликі косметичні зміни пройдуть чудово. Можна підстригти слабкі кінчики або пофарбувати коріння волосся, а також доглядати брови.
  • 17 червня - ідеальний день для стрижки ослабленого, хворого, тонкого і схильнрнр до випадіння волосся. Після скорочення воно помітно оздоровиться. Фарбування також пройде вдало. А ось хімічну та теплову завивку краще перенести на іншу дату.
  • 22 червня - Місяць увійде в знак Козерога, який добре впливає на волосся. На цей день можна призначати будь-які процедури та сміливі експерименти. Прекрасно пройде фарбування - новий колір довго протримається і виглядатиме розкішно.

Також хороші дні, коли стригтися в червні 2024, - це всі понеділки. Результат точно задовольнить.

Вас також можуть зацікавити новини: