Коли стригти волосся за місячним календарем 2024 / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

З настанням літа багатьом людям хочеться експериментувати із зовнішністю. Червень відмінно підходить для зміни стилю, але не всі дні вважаються однаково вдалими для цього.

Вибрати зручний день для зміни іміджу допоможе місячний календар. Місяць сильно впливає на здоров'я та стан волосся. Залежно від місячної фази, дня тижня та знаку Зодіаку стрижка може послабити або навпаки зміцнити волосся.

Коли не можна стригти волосся в червні

У деякі дні якість волосся сильно погіршується, тому візит до перукарні краще скасувати в такі дні червня:

Відео дня
  • 2 червня - будь-які зміни в стрижці негативно вплинуть на здоров'я волосся і прискорить його випадіння. А фарбування виявиться нерівномірним і швидко змиється.
  • 9 червня - під впливом знака Рака волосся стане неслухняним, почне заплутуватися і погано тримати форму. День не підходить для стрижки та завивок - результат розчарує.
  • 16 червня - невдала дата для будь-яких змін у зачісці - все перероблятимете.
  • 18 червня - не робіть процедури з тепловим чи хімічним впливом на шевелюру на кшталт випрямлення та завивки. Вони нашкодять більше, ніж зазвичай. Також не можна робити тугі зачіски та грубо розчісуватись.
  • 21 червня - якщо підстригти волосся, то воно після відростання стане неслухняним і заплутаним, а кінчики почнуть сіктися. Для фарбування день також невдалий – результат вийде зовсім не таким, як ви уявляли.
  • 28-30 червня - в останні дні місяця не варто робити нову зачіску. Місячний календар стрижок на червень 2024 року вважає ці дні дуже непередбачуваними і для будь-яких змін зовнішності.

Також у перукарню не рекомендується ходити по п'ятницях, оскільки результат вийде дуже непередбачуваним.

Коли краще стригти волосся в червні 2024 року / картинка УНІАН / картинка УНІАН

Коли стригти волосся в червні 2024 року

Наступні дні вважаються найвдалішими для нової зачіски:

  • 4 червня - зміна зачіски принесе позитивні емоції, надихне та підніме самооцінку. Масаж голови та оздоровчі процедури виявляться вдвічі кориснішими, а вкорочування волосся оздоровить його. Хороша дата для догляду за бровами, а у чоловіків - за вусами та бородою.
  • 8 червня - дуже вдалий день для фарбування. Результат перевершить очікування і довго протримається на волоссі, а освітлення та зафарбовування сивини точно пройдуть вдало. Менше, ніж зазвичай, зашкодять хімічні процедури.
  • 10-12 червня - місячний календар стрижок називає ці дні найкращими у місяці для нової зачіски. Період пройде під знаком Лева, коли будь-які процедури з шевелюрою пройдуть вдало.
  • 13 червня - Місяць опиниться в знаку Діви, який робить волосся слухняним, здоровим і м'яким. І завивки, і випрямлення триватимуть довго, а стрижка потішить результатом. Волосся краще фарбувати натуральними барвниками.
  • 15 червня - не дуже вдалий день для кардинальних змін. Однак вдало пройде підстригання кінчиків або фарбування у близький до справжнього колій. Можна доглядати за віями та волоссям, зробити оздоровчі процедури.
  • 17 червня - хороший день для догляду за ослабленим, тонким, схильним до випадіння волоссям. Вони оздоровляться на очах, якщо підстригтися. Вдало пройде фарбування, мелірування та освітлення волосся, проте завивку краще не робити.
  • 22 червня - Місяць увійде в знак Козерога, чий вплив на шевелюру дуже сприятливий. На цю дату можна призначати будь-які експерименти та кардинальні зміни стилю. Прекрасний день для фарбування - новий колір виглядатиме розкішно.

Також хороші дні, коли стригтися в червні 2024, - це всі понеділки. Результат точно задовольнить.

Вас також можуть зацікавити новини: