Самотніх Раків чекає легка закоханість в людину, який є їх повною протилежністю / kadinim.com

Астрологи склали любовний гороскоп на тиждень 13 - 19 липня.

Про це пише slovofraza.

Овен

Одиноких Овнів може захопити запаморочливий і дуже пристрасний роман. Зірки обіцяють зустріч зі спорідненою душею. Такого союзу точно не буде загрожувати нудьга. Тим, хто вже щасливий у відносинах, доведеться поламати голову над примхами і загадками партнера, але зате потім спілкування стане легше, простіше і приємніше. Астрологи радять продемонструвати готовність до компромісу — це принесе приємні зміни.

Відео дня

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 13 - 19 липняТелець

Вільним Тельцям зірки принесуть симпатію до тих, хто може дуже сильно відрізнятися від них за темпераментом і хто для залучення уваги скористається дратівливими методами. Але як тільки вийде познайомитися з людиною ближче, з'явиться шанс побудувати щасливі відносини. Тільцям в стосунках гороскоп обіцяє багато суперечок, особливо якщо вони будуть закручувати гайки і вимагати від партнера неможливого.

Близнюки

Близнюки на цьому тижні можуть неправильно оцінити свої почуття і прийняти задоволення від спілкування за щось більше. Очікується нове знайомство, яке сильно урізноманітнює звичне життя, розважить і навіть підвищить самооцінку, але грати в любов з цією людиною — небезпечно, особливо якщо поруч вже є улюблений партнер. Не варто давати туманні натяки і грати на почуттях інших, ефект бумеранга не змусить себе довго чекати.

Рак

Самотніх Раків чекає легка закоханість в людину, який є їх повною протилежністю. Можливо, якісь несподівані дії цієї людини не просто здивують, а почуття і змусять змінити свою думку про нього. Роман ймовірний, але не відразу, а через кілька місяців, присвячених самокопання і сумнівам. Ракам, у яких вже є друга половинка, зірки віщують зміни: є шанс побачити в партнері риси, які оновлять почуття і стануть причиною нових планів на життя.

Лев

Вільних Левів на цьому тижні приверне хтось, про кого точно не можна сказати «зануда». Великий шанс, що людина-хамелеон привнесе в сірі будні багато приємних вражень, але він виявиться невідомим, недоступним і незрозумілим, і навряд чи його наміри будуть серйозними. Львів у шлюбі чекає багато нового і різного. Загальна картина виявиться швидше позитивною і надихне на нові подвиги в ім'я любові.

Читайте такожВідомий астролог назвав знаки Зодіаку, у яких у липні закінчиться чорна смугаДіва

Діви на цьому тижні будуть буквально уникати представників протилежної статі, відчуваючи щось подібне до огиди. Це будуть підказки інтуїції про те, що довіра зараз загрожує неприємностями. Щоб уникнути зайвих проблем, астрологи радять звести спілкування до мінімуму і зайняти вичікувальну позицію: життєва мудрість разом з інтуїцією допоможуть уникнути неприємних наслідків.

Терези

Терезів тиждень порадує знайомством з тим, хто принесе в їх життя новизну і легкість, змінить якісь внутрішні установки і позбавить від рефлексії, яка заважає жити. Таке спілкування може стати початком нового роману, особливо якщо серце вільно. Тим, хто не збирається йти від коханої людини, зірки пророкують вдалий тиждень, коли в життя увірвуться події, що визначають майбутні, а також зміни, які ще більше зблизять закоханих.

Скорпіон

Самотні Скорпіони на цьому тижні можуть наблизити до себе того, за ким цікаво спостерігати. Ймовірно, це допоможе весело провести час, але закінчитися це може зовсім несподівано. Скорпіони у серйозних відносинах стануть дресирувати кохану людину, відчувати на ньому психологічні прийоми і підштовхувати до того, від чого партнер свідомо закривається. Астрологи радять подарувати що-то в нагороду за такий психологічний натиск.

Стрілець

На цьому тижні Стрільці можуть різко змінити своїй натурі і змінити поведінку щодо протилежної статі. Не виключено, що зміна ролей підштовхне до нового роману з людиною-антагоністом. Щасливі і закохані Стрільці можуть зважитися на кардинальні зміни у відносинах, особливо якщо у них немає колишньої пристрасті. Найголовніше — не доводити справу до розриву або зради.

Козеріг

Козероги з розбитим серцем можуть ініціювати відновлення відносин з колишнім партнером по незалежних від обох причин. Не виключено, що спілкування з колись близьким людиною подарує хвилини спокою і надію на щасливе майбутнє. У той же час окільцьовані Козерогів чекає тиждень, коли дадуть про себе знати помилкові страхи і імпульсивні емоції. Астрологи радять тримати себе в руках і не перевіряти відносини на міцність.

Водолій

Представникам Водолія зірки пророкують зустріч з людиною, який ідеально підходить по духу і темпераментом. Є ймовірність, що це буде любов з минулого життя. Зірки обіцяють захоплюючу тиждень з великими перспективами на майбутнє. Тим, хто вже встиг знайти своє щастя, належить дізнатися про партнера багато нового: познайомитися з тією стороною особистості людини, яку він чомусь ховає, виявити її наміри і страхи, яких він соромиться.

Риби

Астрологи не радять Рибам заводити роман зло комусь. Не варто грати почуттями оточуючих, провокувати ревнощі, затверджуватися чужим коштом. Влаштувавши особисте життя на зло комусь, можна надати собі ведмежу послугу і притягти до себе витончені проблеми. Закоханим Рибам варто тримати себе в руках і не реагувати на кпини партнера, а також не затівати суперечки, щоб довести свою перевагу, інакше тиждень пройде в дуже неприємних і обвинувальних діалогах.