В особистому житті Овнів якщо і будуть відбуватися зміни, малозначущі / passion.ru

Любовний гороскоп на травень 2020 року обіцяє нам доволі ризиковий місяць. Але якщо ми вчасно вживемо відповідних заходів, проблеми вийде обійти, і травневі дні запам'ятаються тільки в найкращому сенсі цих слів.

Про це пише slovofraza.

Овен

В особистому житті Овнів якщо і будуть відбуватися зміни, малозначущі. Закохані пари будуть справляти враження не пристрасних коханців, а двох друзів, об'єднаних загальними цілями. Це не привід для занепокоєння, і з дефіцитом романтики варто боротися, тільки якщо на цьому буде наполягати кохана людина. Одиноких Баранів і нерозділено закоханих Овнів астрологи застерігають від авантюрних романів і любовних інтрижок. Краще бути одному або однією, ніж з людиною, яка цього не гідний.

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, на яких у травні чекають фінансові труднощіТелець

У травні шлях любовних стосунків не завжди буде гладким і іноді вимагатиме поступитися своїми інтересами, щоб зберегти союз. Тельцям не варто чекати спокою і послідовності подій прийдешнього місяця — вони ризикують захопити, як вир паперовий кораблик. Зірки будуть схиляти до непередбачуваності, поспішності і емоційності, що в романтичних стосунках може вилитися як у бурхливі конфлікти, так і в несподівані сплески пристрасті. Але чим це не привід із головою зануритися в романтичну пригоду?

Близнюки

Загальний емоційний фон місяця може здаватися спокійним, навіть сонним, проте таке враження оманливе. Астрологи попереджають, що це затишшя перед бурею, яка готова вибухнути в будь-який момент, виливаючись у несподівані вчинки, яскраві почуття і емоційні пориви. Втім, зовсім необов'язково буря зобов'язана вибухнути — переважна більшість Близнюків у травні просто будуть відчувати приховане внутрішнє напруження, що не має виходу.

Рак

У травні Ракам буде складно утримувати в собі свої почуття і бажання. Контролювати себе і стримувати пориви навряд чи вийде — емоції то і справа наполегливо нагадувати про себе, прагнучи безперервним потоком вирватися назовні. Найкраще, що можна порадити Ракам, — це знайти своїм почуттям якийсь безпечний вихід, наприклад, зайнятися творчістю. Емоційні пориви можуть підвести, особливо тих, хто тільки почав відносини. Астрологи рекомендують уникати легковажних експромтів, жестів відчаю, любовних драм, сюрпризів та імпульсивності. Зараз такий час, коли краще бути гнучкішою і простіше, чим яскравіше і оригінальніше.

Лев

Деякі Леви в травні можуть віддалитися від коханої людини. Згідно з любовного гороскопу, фаза усамітнення не триватиме довго, але допоможе прояснити ситуацію та багато розставити по своїх місцях. Астрологи не рекомендують посилювати паніку серйозними важкими розмовами, обговоренням сумнівів і перспектив. Трохи уваги до власних відчуттів піде на користь, а партнера необов'язково налаштовувати на негатив: можна просто сказати, що навалилося багато справ і хочеться побути трохи в тиші. Зате на вільних Левів чекає ідеальний місяць для нових знайомств і початку палкого роману.

Діва

Читайте такожГороскоп на 29 квітня: що чекає сьогодні всі знаки ЗодіакуНаступний місяць чудово підходить для того, щоб розв'язувати сімейні проблеми і обговорювати питання, що накопичилися одна до одної — причому, робити це так, щоб ніхто не постраждав від критики, догани і образ. Пам'ятайте, що одним словом можна вбити любов, так і воскресити її — в травні це твердження справедливо як ніколи, так що варто бути обережніше і зі словами, і навіть з думками. В іншому, травень буде відмінним місяцем для радикальних рішучих дій, тому якщо Діви давно хочуть перервати токсичні відносини або зізнатися комусь в почуттях, їм не варто втрачати дорогоцінний час.

Терези

У травні на любовному фронті Терезів чекає переважно один позитив. Пощастило тим, у кого вже є постійний партнер, і він людина розважливий, стриманий, турботливий. Разом з ним Терезам вдасться здійснити неможливе (наприклад, помітно поліпшити якість життя). Самотніх представників Знаку астрологи застерігають від романтичних подвигів: в кінці цієї весни не варто витрачати час на незговірливу людину, краще звернутися за допомогою до астрологічної сумісності і знайти партнера, який давно відмічений зірками.

Скорпіон

Травень обіцяє Скорпіонам суттєві зміни у постійних стосунках. Цілком ймовірно, що партнер стане більш ревнивими і принциповим. Скорпіонам, пов'язаних узами шлюбу, краще не дивитися зайвий раз по сторонах. Задоволена висока ймовірність, що кохана людина вимагатиме пояснень, грубо очорнити репутацію або почне нав'язувати свою правду, що тільки збентежить і порушить спокій особистому житті. Навіть якщо з'явиться бажання все терміново кинути і опинитися у вирі романтичних пригод — час для цього вкрай невдалий, краще закласти фундамент для стабільної гармонії.

Стрілець

Сфера любові буде доставляти Стрільцям і радість, і печаль. Романтичні стосунки обов'язково порадують тих, у кого є партнер, наділений легкістю, оптимізмом, гнучкістю і тактом. Завдяки його підтримці вийде подолати невпевненість у собі і схильність уникати проблем. А ось Стрільцям, які нещодавно перервали стосунки або знаходяться в пошуку нової любові, судилося пережити хвилини ностальгії за екс-партнеру. Минулі відносини навряд чи вдасться відродити, тому астрологи радять переключити увагу на когось іншого.

Козеріг

У травні зірки наділять Козерогів особливим шармом і чарівністю, завдяки яким випадкове знайомство може перерости у бурхливий роман, а постійні відносини — знайти романтику і глибину. Однак не варто маніпулювати почуттями інших, особливо тиснути, провокувати ревнощі або принижувати заслуги — цього не пробачать. Підвищена образливість (відмітна особливість місяці) може стати причиною погіршення відносин, образливих конфліктів і непорозумінь. Пам'ятайте, що любов легко переходить у ненависть.

Водолій

У травні Водоліїв може стривожити зміна в поведінці коханої людини. За словами астрологів, тому буде причина: ймовірність імпульсивних вчинків і зрад зросте в кілька разів. В шлюбі не завадить проявити обережність: це стосується як своєї поведінки, так і поведінки чоловіка. З іншого боку, любовний імпульс можна використовувати для того, щоб повернути пристрасність подружнього життя. Зірки радять триматися за відносини, якщо вони не токсичні. Водоліям, вирішили почати життя з чистого аркуша, спочатку бажано оцінити обстановку: є ризик опинитися в пастці маніпулятора.

Риби

Любити — означає бачити чудо, невидима для інших. У травні зірки особливо будуть сприяти тому, щоб Риби цілком і повністю віддалися любовним чудесам і фантазіям і отримали від цього максимум задоволення. За словами астрологів, привабливість Риб зросте в кілька разів, а їхні думки будуть частіше звичайного звертатися до любові і романтики. Може помінятися запит на новий формат відносин: з'явиться серйозність, ніжність і далекоглядність, підвищиться планка первинних вимог до партнера. В цілому, в романтичній сфері спостерігається відчутний прогрес. Ймовірно, він буде повільним, зате буде час переконатися, що все йде своєю чергою.