Їм комфортно на самоті / ua.depositphotos.com

Езотерики назвали чотири чоловічих імені, власники яких не створені для серйозних стосунків. Їх краще уникати, тому що вони можуть заподіяти вам біль і страждання.

Ілля

Ці чоловіки дуже велелюбні. Вони не готові йти на компроміси, щоб комусь було добре. Вони вважають за краще робити так, як їм хочеться. У цьому чоловіки з цим ім'ям ловлять справжній кайф. Їм здається, що якщо вони вступлять в серйозні стосунки, то їхній свободі настане кінець.

Відео дня

Іван

Івани також дуже велелюбні. Найчастіше у них кілька жінок одночасно. За словами езотериків, ці чоловіки можуть подарувати вам лише радісну мить, проте на більше розраховувати не варто. З ними створити міцну сім'ю не вдасться.

Сергій

Найчастіше Сергії - самотні вовки. Їм комфортно знаходиться з самими собою. Вони не бачать сенсу в іншій людині. Тому часто відкидають жінок, які намагаються стати частиною їхнього життя. А ось секс на один раз їх цілком влаштує. Але не думайте, що цей раз повториться.

Олександр

Ще одне чоловіче ім'я в цьому списку - Олександр. Ці чоловіки можуть створити сім'ю, але тільки під тиском. Однак навряд чи ви знайдете з ними щастя. Олександри дуже ледачі і нічого не хочуть робити на благо кохання. Тому вам постійно доведеться брати ініціативу на себе. Рано чи пізно це вам набридне.

Вас також можуть зацікавити новини: