Характером Тельця притаманні доброзичливість, наївність і довірливість / mlady.org

Попри вік і досвід, деякі люди здаються неймовірно довірливими. Вони готові наступати на одні і ті ж граблі, впускаючи в життя нахлібників і шахраїв.

Гороскоп назве З найбільш наївних знаків Зодіаку, пише slovofraza.

Телець

Читайте такожРозбагатіють і досягнуть успіху: астрологи назвали знаки Зодіаку, які стануть пестунами долі у травні Характеру Тільця притаманні доброзичливість, наївність і довірливість. Така людина досить важко сходиться з людьми, однак воліє вірити, що люди за своєю природою все-таки залишаються добрими. Саме тому він намагається всім довіряти і буває неймовірно наївним. K жаль, цим користуються деякі маніпулятори. Більше того, навіть серед друзів знаходяться ті, хто вміє правильно натиснути на слабкість Тільця і отримати бажане. І найприкріше те, що зраджують вас зазвичай саме близькі люди. Знак зодіаку не підпускає до себе близько, поки не почне дійсно довіряти людям. Він ніколи не запідозрить друзів або рідню в корисливості. А навіть якщо і почне щось помічати, навмисно пропустить, щоб не розчаровуватися. Йому прикро, однак м'який характер мотивує прощати тих, хто завдав образу.

Відео дня

Рак

Читайте такожВальпургієва ніч: що це таке і чому вважається наймістичнішим днем у роціУ всьому зодіакальному гороскопі саме Рак вважається самим наївним знаком зодіаку. Причому ваша поведінка часом доходить до нерозсудливості. Ви неуважні і губитеся, через що не завжди правильно оцінюєте ситуацію. Додамо сюди зайву емоційність і отримаємо людину, якій складно протистояти зовнішньому впливу. Є ще один момент – Рак хоче бути для всіх хорошим. Він наївно вірить, що виконуючи чужі прохання і розбиваючись в коржик, він підвищує власний рейтинг. Але все це призводить лише до того, що вами нахабно користуються і дурять, а ви опиняєтеся в дурнях. Більш того, наївна поведінка Раку викликає злість і роздратування у близьких, яких потім доводиться вирішувати ваші запитання. Особливо довірливим знак зодіаку стає в критичний момент, коли потрібно швидко приймати рішення. Тому добре, якщо поруч з вами є сильний і зібраний партнер, який вбереже від корисливих маніпуляторів.

Стрілець

Стрілець – володар високого рівня інтелекту. Ця людина прагне пізнавати все нове, неймовірно товариський і вміє розташовувати до себе. Не дивно, що ви притягуєте до себе. Також він прагне опинитися всім корисним, прийти на допомогу і часом настає собі на горло, щоб зробити інших щасливими. Але люди звикають до всього доброго і перестають це цінувати. Ваша наївність складається в невмінні помітити той факт, що вас відверто використовують і навіть «дякую» не кажуть. Наївність призводить також до грошових втрат. Наприклад, ви позичаєте сумнівним друзям, звикаєте за всіх платити в кафе і не вимагаєте нічого у відповідь. Вам треба бути жорсткішим. Особливо це стосується друзів-паразитів, які ради маніпулювати вами і тиснути на жалість, бо знають, наскільки ви наївні і довірливі. Радує, що періодично ви прозріваєте і очищаєте оточення від халявщиків. Але ваша наївність притягує нових.