Найнебезпечніші дні лютого за місячним календарем / фото depositphotos.com

Місяць впливає на здоров'я і долю людини так само сильно, як і інші небесні світила. Місячний календар визначає вдалі і невідповідні дні для нових справ, фінансових вкладень та інших турбот. Астрологи назвали найнебезпечніші дні останнього зимового місяця, які принесуть нам невдачі, хвороби і конфлікти. На ці дати краще не планувати нічого важливого.

1 лютого - молодик в Близнюках

Цей день небезпечний сімейними конфліктами і відсутністю взаєморозуміння. Люди згадають старі образи і стануть дуже ревнивими. Конфлікти в цей день будуть надуманими, без об'єктивного грунту. Астрологи рекомендують провести цей день наодинці, щоб ненароком не зірватися на рідних.

Відео дня

11 лютого - з'єднання Меркурія з Плутоном

З'єднання двох планет зробить день небезпечним і агресивним. У цю дату всі плани підуть шкереберть. Всесвіт буде всіма силами заважати вам втілити задумане. 11 лютого люди не зможуть зосереджено і продуктивно працювати. Рекомендується відкласти всі важливі справи.

15 лютого - з'єднання Венери з Марсом

Венера і Марс пригнічує інтелектуальну сферу людини. Ця дата буде невдалою для працівників розумових професій і творчих людей. Будь-які інтелектуальні починання закінчаться невдачею, а нові ідеї не будуть приходити в голову. Також в цей день загостряться відносини між батьками і дітьми.

16 лютого - повний місяць у знаку Лева

Будь-які нові справи краще не починати в цей день. Нічим не ризикуйте, не міняйте спосіб життя і не намагайтеся позбутися від шкідливих звичок. Інакше все стане ще гірше. 16 лютого не можна брехати і прикидатися іншою людиною, інакше відносини з близькими сильно погіршаться.

24 лютого - спадний місяць у Стрільці

Під впливом Стрільця люди стануть дуже марнотратні в грошах. Не варто нічого купувати в цей день. Покупки не тільки не принесуть радості, але також можуть виявитися марними. Ваше ставлення до грошей 24 лютого буде неадекватним.

Вас також можуть зацікавити новини: