Названо два знаки Зодіаку, яким наступний тиждень принесе велику біду / kadinim.com

Астрологи склали прогноз на тиждень з 10 по 16 квітня. Зірки попередили представників двох знаків Зодіаку про те, що у них може статися щось дуже погане. 

Діва

Дівам варто побоюватися транспорту. Є ризик, переходячи дорогу, потрапити під колеса автомобіля. Також хтось може врізатися в авто, де їхатимуть Діви. Зірки кажуть, що навіть під час їзди на велосипеді або самокаті може бути неприємний інцидент, який з великою ймовірністю закінчиться в травматології. 

Щоб цього не сталося, астрологи просять Дів обмежити всі свої активності протягом цього тижня. Особливо це стосується тих, хто планував відпустку або екстремальні розваги на вихідних.

Відео дня

Козеріг

Козероги можуть потрапити в біду, пов'язану зі спілкуванням з людьми. Наприклад, вони можуть серйозно посваритися зі своїми колегами або з начальником, через що їх захочуть звільнити. 

Також можуть бути конфлікти з членами сім'ї, які точно переростуть в затяжні сварки і "бойкоти", оголошені в спілкуванні з близькими людьми. Причиною цього стануть ніяк не особисті риси людини, а емоційні сплески, які будуть відчувати всі знаки Зодіаку з 10 по 16 квітня. 

Астрологи радять намагатися поводити себе максимально стримано і уникати конфліктів. Також категорично заборонено вступати в словесні перепалки з незнайомцями на вулиці.

Нагадаємо, у яких знаків Зодіаку до кінця 2023 не буде грошей.

Вас також можуть зацікавити новини: