Названо найгірших друзів за знаком Зодіаку / фото slovofraza.com

Стрільці є дуже імпульсивними особистостями, Водолії про все забувають, а Риби - головні брехуни. Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є поганими друзями. 

Стрілець

Зі Стрільцями дружити складно через їх важкий і занадто емоційний характер. Вони часто роблять імпульсивні вчинки і можуть наговорити зайвого. Причиною тому може стати будь-яка дрібниця. Навіть поганий настрій самих Стрільців. Саме тому оточуючим часом складно з ними спілкуватися. 

Козеріг

Ці люди часто шукають вигоду в спілкуванні з ким-небудь. Їхнє оточення нерідко помічає, що як тільки Козерогам щось потрібно, вони завжди дзвонять, пишуть, приїжджають в гості і підтримують контакт. Але коли вони не бачать власної вигоди в спілкуванні, можуть забути про людину на довгий час. Також вони дуже потайливі і нікому не розповідають про те, що відбувається в їхньому житті. Навіть друзі можуть дізнаватися про важливі події з життя Козерогів від третіх осіб. 

Відео дня

Водолій

Водолії - вкрай безвідповідальні. Вони можуть позичити грошей і "забути" про те, що їх потрібно повернути. Також вони забувають привітати друзів з днем народження, обіцяють передзвонити, але не роблять цього. 

Риби

Риби схильні до обману. Зірки радять вірити їм з граничною обережністю, оскільки вони можуть перекручувати факти, поширювати чутки і плітки. Лукавство властиво їм навіть в дрібницях, що дуже дратує їхніх друзів.

Нагадаємо, молодик 24 листопада "обчистить" ці знаки зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: