Водії за знаком Зодіаку-антирейтинг / depositphotos.com

Водіння автомобіля - відповідальний і небезпечний процес. Навіть якщо ви знаєте ПДР і уважні за кермом, далеко не факт, що поруч з вами інші учасники руху ставляться до цього так само. УНІАН розповість, як поводяться знаки Зодіаку за кермом і кого з них варто побоюватися.

Раніше ми розповідали, як відкрити машину в мороз.

Овен за кермом

Представник вогняної стихії посів перше почесне місце. За спостереженнями астрологів, саме ці люди поспішають "попереду батька в пекло" і порушують всі можливі правила. Через вічні проблеми з нестачею часу і підвищеною емоційністю вони частіше за інших створюють аварійну ситуацію на дорозі.

Відео дня

Водолій за кермом

"Срібло" дістається повітряному знаку - людині, яка відрізняється лихацтвом і непередбачуваністю. Він вважає, що "проскочить", і навіть якщо з разу в раз потрапляє в аварію, ніяких висновків не робить. На дорозі з ним краще не зв'язуватися, тому що винним Водолій себе не вважає і тут же знайде тисячу причин, щоб перекласти відповідальність на кого-небудь іншого.

Читайте такожГороскоп здоров'я на тиждень 24-30 січня: чого очікувати всім знакам ЗодіакуСтрілець за кермом

Ще один представник вогненних знаків Зодіаку, для яких дорога - синонім слова "життя". Без руху він себе не уявляє і відчуває себе в такому положенні "як риба у воді". Небезпечно інше - Стрілець не згоден чекати, він часто обганяє, підрізає і намагається встигнути кудись, тому і потрапляє в аварійні ситуації.

Скорпіон за кермом

Цей знак Зодіаку вважається найекстравагантнішим не тільки в спілкуванні, але і в манері водіння. Його дії різкі і нелогічні, навіть не через поспіх, а тому що йому так хочеться. Скорпіону просто нудно, тому він розважається, як тільки випадає можливість. Крім того, помилок іншим водіям не прощає - запросто може підрізати, якщо вважатиме за потрібне.

Лев за кермом

Гордо розправлені плечі, підборіддя, що прагне до неба, і абсолютна впевненість у своїх силах - ось, що визначає Лева, як водія. Він переконаний, що всі інші почекають, а якщо не почекають, так поступляться. Лев поспішає по своїх царських невідкладних справах, тому підрізати когось або обігнати - вчинок цілком логічний.

Вас також можуть зацікавити новини: