Які жінки звикли платити за чоловіків / depositphotos.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку серед жінок, які вважають за краще виконувати чоловічу функцію у стосунках. Вони і коня на скаку зупинять, і грошей зароблять, і будинок будуть утримувати в чистоті і порядку.

Водолій

Жінки-Водолії більшу частину свого життя витрачають на побудову кар'єри. Заміж вони виходять в пізньому віці, коли вже можна трохи розслабитися. Найчастіше у них вже є капітал, який вони із задоволенням витратять на свого коханого. Їм часто зустрічаються альфонси, які не проти витратити їх гроші у своє задоволення.

Терези

Цей знак Зодіаку настільки самодостатній і незалежний, що не дозволить своєму партнерові платити за них. Більш того, вони і самі готові розщедритися, аби їх коханому було добре. Цікаво, що Терези - не найвірніший знак Зодіаку, тому часто їх подарунки можуть бути певною індульгенцією.

Відео дня

Козоріг

Жінки-Козероги - це люди, які самі можуть про все подбати. Найчастіше їм не потрібна допомога, вони звикли все тягнути на собі. Варто відзначити, що Козероги, приносячи в будинок гроші, думають, що вони стають більш цінними для своїх рідних.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали топ найкрасивіших знаків Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: