Найбільш несприятливий період для Овнів — початок місяця / фото alltop10.org

Астрологи назвали "лузерів" місяця за знаком Зодіаку.

Про це пише slovofraza.

Овен

Читайте такожВідомий астролог назвав три знаки Зодіаку, на яких у липні звалиться раптове багатствоОвнам другий місяць літа принесе багато проблем. Вони можуть стати млявими, знизиться їхня продуктивність у роботі і бізнесі, зникне ентузіазм в любові. Найбільш несприятливий період для Овнів — початок місяця. Якщо доведеться вливатися в якісь нові справи і проекти, то краще робити це максимально обережно. В іншому випадку можна нажити собі нових проблем і ворогів. Але поступово негатив планет і зірок почне спадати, а у Баранів стануть з'являтися сили і можливості.

Відео дня

Лев

У Левів початок липня буде дуже складним. З 6 числа енергетична ситуація покращиться: зірки і планети повільно почнуть входити в гармонійне взаємодія. В кінці місяця вони теж увійдуть в дисонанс на пару днів, так що краще не планувати нічого грандіозного на 30 і 31 число. Виділити якусь головну сферу для Львова не можна. Їм буде посміхатися удача майже весь цей місяць у всіх їх нових і старих справах. Найголовніше — не гнатися за двома зайцями, а просто намагатися послідовно розв'язувати свої проблеми. Поспіх — найгірший ворог успіху для представників цього Знака в липні.

Читайте такожАстролог назвала знаки Зодіаку, чиї мрії збудуться вже у липніДіва

У Дів в липні очікуються постійні зриви планів, через що може відчуватися занепад сил і настрою. Астрологи радять дбати про себе і ознайомитися з тим, як швидко відновлювати енергію і сили. Чергування роботи і відпочинку допоможе Дівам не потрапляти в неприємні ситуації і бути максимально продуктивними кожен день липня. Будуть складнощі, але справитися з ними можна буде за допомогою витримки та обережності. Потрібно обдумувати кожен свій крок, не ризикуючи. Особливо погано ризики позначаться на фінансовій сфері, так що великі покупки бажано здійснювати спільно з кимось і не дозволяти собі влазити в борги. Місяць корисний для початку ремонту, зміни обстановки.