Гороскоп для Овна на травень 2023 / depositphotos.com

Овнам в травні 2023 буде жарко і нудно одночасно.  З одного боку, на вас чекають зміни практично у всіх сферах життя, з іншого - місяць здасться не таким насиченим, як хотілося б. Не намагатеся його урізноманітнити, шукати пригод і придумувати ноу-хау - направте енергію на вирішення нових завдань і завершіть розпочаті раніше справи. Не забувайте, що до половини травня триває ретроградний Меркурій, тому зараз у пріоритеті стабільність.

Гороскоп кар'єри на травень 2023

У травні 2023 на Овнів чекає успіх в роботі - вам лише потрібно буде направити енергію в потрібне русло. Цілком ймовірно, що з'явиться новий прибутковий проект або вам запропонують підвищення на посаді. Будуть не тільки злети, але і падіння, але ваші здібності допоможуть досягти мети. Разом з тим, зірки радять частину ресурсів виділити для своїх примх і відпочинку - це буде запорукою вашого успіху.

Гороскоп кохання на травень 2023

Сімейним Овнам в травні слід у круговороті робочих клопотів знайти час для близьких і коханих. Ви й самі не помітите, як всі недавні конфлікти і непорозуміння розтануть в минулому, а на вас чекають вечори в колі сім'ї, посиденьки з друзями і маленькі урочистості. Можливо, що ви задумаєтеся про народження дитини.

Відео дня

Холостим Овнам зірки радять також починати облаштовувати гніздечко - є ймовірність, що в кінці весни ви зустрінете свою другу половинку. 

Гороскоп здоров'я на травень 2023

У травні Овнам нічого не загрожує - здоров'я буде в нормі й енергії хоч відбавляй. Але все ж астрологи радять приділити увагу хронічним або спадковим захворюванням і, якщо є необхідність, пройти обстеження.

Крім цього, потрібно постежити за своїм раціоном і віддавати перевагу більш легкій і здоровій їжі, щоб уникнути проблем зі шлунком. Один з важливих моментів - не перепрацьовуйте, бо можете виснажити себе. 

Вас також можуть зацікавити новини: